Виев Фулл Версион: Решити 4.2 вБет пласман није у реду
Управо сам покушавао да се "врх-фоотер", али, нажалост, то је испод Сидебар? Је вероватно грешка.
Молимо Вас да нам пошаљете линк на ваш форум, или снимак екрана из ове ситуације.
Такође, - који користите подразумевани распоред неких промена? Приговори на уму да ће подразумевано позиције радити на одговарајући начин за подразумевани распоред. За друге се може да ради добро или не - то зависи од тога како изгледа је измењена. За такве случајеве увек можете да користите прилагођени место.
Тако сам тренутно користи стандардну дизајн вБуллетин. Овде је линк: 2-Вхеел-Планет - Све о прилагођавању двоточкаша (хттп://ввв.2-вхеел-планет.де/)
Проверио сам то у ХТМЛ излаз и да је како треба да буде - вБЕТ заставе пред подножје (само пре <див ид = "подножје"). Тако је опција "Фоотер-топ" ради - стављање вБЕТ заставе пред подножје. У твом случају оне се приказују у десној колони, јер је ваш распоред је модификована ову колону.
Довољно је ако користите прилагођена место и ручно га ставите УНУТАР <див ид = "подножје" блок у подножје шаблону. Ћете наћи све савете у параметру опис:) Ако имате било каква питања о томе молим само питајте:)
Добро, можда је још једном грешка вБуллетин: (
Не бих сматрам као грешка. Ваше додатно право промене колони подразумевани распоред где је само једна колона. И дефаулт заставу места ће сигурно радити на дефаулт распоред. Када распоред се мења онда резултати могу бити друга него што се очекивало - то је само једноставан убацивање додатног садржаја није било интелигентан алгоритам који ће коштати више средстава него што је вредно и никада радити за све могуће распореде у сваком случају.
Зато ми подржавамо обичај место за заставе. Можете да имате заставе где год желите. Само Коришћење прилагођених место за то:)
Управо сам сада вратите Фоотер Крај. Па, то је мање-више стандардни распоред са Сидебар омогућено.
Да и то мења трака позицији садржаја који се додаје пре подножје:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):