PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Diğer ödemeler paypal daha mümkün mü? Eğer güncelleme fiyata dahil mi?

dong
10-05-15, 16:46
BB Kurumsal Translator satın düşünüyorum. Ancak, biraz bilgi gerek:-mümkündür ödeme paypal tarafından başka türlü daha? Kredi kartım yok ve aynı şekilde İngiltere'den geliyorum. Hesabınıza aktarabilirsiniz?-bu ödeme $ 230 aynı derecede-in belgili tanımlık güncelleştirmek fiyatlarına dahil sağlar?

Marcin Kalak
11-05-15, 16:59
Miktarı hesabınıza aktarabilirsiniz. Normal olarak formu doldurun, ancak kullanarak ödeme Paypal-sistem-ecek göstermek sen ödenecek tutar (dolar, bir dolar transfer ortalama döviz kuru NBP hesaplamak). Formu tamamladıktan sonra bir PM girdiğiniz verileri göndermek beni ve ı-ecek posta sen-e doğru verileri aktarmak için. Transfer onayı alındıktan sonra lisans alırsınız. Lisansları satın alarak, sen-si olmak bir yıl ücretsiz yükseltmeleri, lisansları ve güncelleştirmeleri bir yıl sonra genişletebilirsiniz.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1