PDA

مشاهده نسخه کامل : این پرداخت ممکن دیگر از پی پال است؟ چگونه بسیاری از به روز رسانی در قیمت گنجانده شده؟

dong
10-05-15, 16:46
من فکر خرید vBET. اما من اطلاعات نیاز: - آیا من می توانم در غیر این صورت از طریق اینترنت پرداخت؟ من یک کارت اعتباری را نداشته باشند، و من از PL هستم درست مثل شما. من به حساب من منتقل می شود؟ - پرداخت 230 $، که چگونه بسیاری از به روز رسانی در قیمت گنجانده شده؟

Marcin Kalak
11-05-15, 16:59
شما می توانید مبلغ را به حساب انتقال دهد. با پر کردن فرم به طور معمول، اما پرداخت نمی با استفاده از پی پال - سیستم شما مقدار پرداخت می شود نشان می دهد (به دلار آمریکا، به PLN در متوسط NBP نرخ ارز در تاریخ انتقال ترجمه). پس از تکمیل فرم لطفا یک PM داده که وارد من ارسال کنید، و من من شما را داده برای انتقال پیام خصوصی بفرستید. پس از تأیید، انتقال مجوزهای دریافت کنید. با خرید مجوز یک سال به روز رسانی رایگان، پس از آن شما می توانید مجوز و ارتقاء برای یک سال دیگر تمدید کند.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1