מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: זה אפשרי תשלומים אחרים מ- paypal? אם העדכון הוא כלול במחיר?

dong
10-05-15, 16:46
אני שוקל רכישת vBET. עם זאת, אני זקוק למידע כלשהו:-האם אפשר לשלם בדרך אחרת מאשר באמצעות paypal? . אין לי כרטיס אשראי, ואני מבריטניה באותו אופן כמו שאתה. האם ניתן להעביר לחשבון שלך?-זה מאפשר תשלום 230 דולר ליום העדכון הוא כלול במחיר?

Marcin Kalak
11-05-15, 16:59
באפשרותך להעביר את הסכום לחשבונך. מלאו את הטופס כרגיל, אבל לא לשלם באמצעות Paypal-מערכת יראה לכם את הסכום שישולם (בדולרים, חישוב עבור דולר לפי שער החליפין הממוצע NBP על העברה). לאחר מילוי הטופס אנא שלח לי PM על הנתונים שהזנת, לשלוח לכם את הנתונים כדי להעביר. לאחר האישור של העברת תקבל רישיונות. על-ידי רכישת רשיונות, יש לך שנה אחת חינם שדרוגים, באפשרותך להרחיב מאוחר יותר את רשיונות והעדכונים לשנה נוספת.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1