PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Google yasaklandı?

tavenger5
18-01-10, 17:39
Ben dün gece yükselttikten sonra çalışma durumuna sıkışmış apache süreçleri ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Şu anda ben çevirmek için hiçbir şey elde edemezsiniz. Hatta 3.2.2 için geri dönmeyi denedi. 504 ağ geçidi zaman aşımı hatası kadar Süreçler sadece orada oturup.

Google mümkün IP tarafından yasaklandı mı? Eğer öyleyse nasıl anlarım?

Benim önbellek güncelleme ile temizlendi kadar her şey iyi çalışıyor: (

tavenger5
18-01-10, 18:15
Cevap: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9 Bulundu

Sorun benim sunucu sadece "504 ağ geçidi zaman aşımı" bir yanıt veriyor. Diğer dil URL çok ve W (çalışma) durumuna apache süreçlerinin çok gördüğünüz daha. Hiçbir veri önbellek girilen ediliyor. : (

tavenger5
18-01-10, 18:57
Tamam - ben bunu anladım düşünüyorum. Somewhere I tamamen göz ardı edildi. Güvenlik duvarı!
Istek 1,000 'in bir dakika benim güvenlik duvarı bir koşul tetiklenir ettik olacağını bilmesi gerekirdi. Sonuç olarak, benim sunucu dönen sonuçları Google engellendi! DOH!

Ben şimdi hepsi iyi çalışıyor düşünüyorum.

vBET
19-01-10, 20:22
Duymak harika:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1