PDA

View Full Version: Lahendatud Keelatud Google?

tavenger5
18-01-10, 17:39
Olen olnud probleeme apache protsessid kinni töö riigi pärast ajakohastamist eile õhtul. Praegu ma ei saa midagi tõlkida. Ma isegi proovinud pöörduda tagasi 3.2.2. Protsessid lihtsalt istuvad seal kuni ma saan 504 värav timeout error.

Kas on võimalik Google on keelatud IP? Kui, siis kuidas ma saan öelda?

Kõik töötas trahvi kuni mu vahemälu lepitakse update: (

tavenger5
18-01-10, 18:15
Leitud vastus: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9

Probleem on minu server on ainult andes vastus "504 värav timeout". Muud kui et ma näen palju, palju apache protsesse W (töö), et on keel URL. Ei toimu andmete sisestatud cache. : (

tavenger5
18-01-10, 18:57
Olgu - ma arvan, et ma arvasin seda. Kuskil ma täiesti tähelepanuta. Minu tulemüür!
Ma oleks pidanud teada, et 1000 's taotluste min oleks olen vallandas tingimus minu tulemüür. Selle tulemusena on mu server blokeeritud Google tagastamast tulemusi! DOH!

Ma arvan, et kõik töötab trahvi nüüd.

vBET
19-01-10, 20:22
Tore kuulda:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1