PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: BB 3.3.0

vBET
17-01-10, 21:24
Merhaba.

Son olarak size BB 3.3.0 verin birçok değişiklik ve birçok performans iyileştirmeleri sonra:) tam listesini aşağıda bakınız.

NOT: 2 basit vBSEO kullanarak kim olanlar için bu sürümde ek güncelleme adımları vardır:

Htaccess kuralı ilk BB değiştirin ve oradan index.php kaldırmak.
Güncellemesinden sonra lütfen vBSEO ReadMe.html dosya bölümü ile entegrasyon ve adim adim 4 "SEO bağlantılar çeviri entegrasyon - part 2".

NOT 2: BB 3.3.0 yeni önbellek sistemi güncelleme sırasında eski önbelleğe alınan veriler kaldırılması olacağını lütfen unutmayın.

Nelerin değiştiğini çok şeyler ... :)

Performans geliştirmeleri:

Yeni önbellek sistemi (tüm işlemler için daha hızlı, daha az yer alıyor) - Her dil için ayrı bir önbellek tablolarını
Geliştirilmiş çeviri algoritması
Bellek kullanımı optimizasyonu (daha hızlı dizilerin serbest)
Daha hızlı çeviri izleme ve bayrakları URL'ler nesil
Yönlendirmeler performans artışı (başlık yönlendirme gönderdikten sonra sayfa değerlendirme durdu)
Performans geliştirme için dil tespiti için "her zaman güven kullanıcı" stratejisi
Performans geliştirme için yeni çeviri (x kesintileri sonrasında yeni önbellek parametre "Dur")
Performans geliştirme için önbelleği tabloları (şimdi önbellek hangi ek olarak, 150 tablolar üzerinden, bu yüzden birçok küçük görevler için büyük bir görev bölünmüş arasında ne kadar süre beklemek zorunda özelleştirebilirsiniz önbelleğini temizleyerek (yeni önbellek parametre "Cache temizleme timelap" bekleme süresi ile bölünmüş önbellek temizleme süresi boyunca sunucu yükü azalacak)
Birçok küçük kod optimizasyonu
Başlıklarda görmezden serisi alınır
Optimize edilmiş bayraklar (benzer kalitesi ile% 60'ın üzerinde küçük dosyalar)
RSS nesil iyileştirme (çeviri için şablon kullanımı olmadan)

Yeni özellikler:

Önbellek parametre eklendi x kesintileri sonrasında "Stop" (yeni çeviriler için önbellek kullanımını optimize eder)
Yeni önbellek parametre "Cache temizleme timelap" - özelleştirebilirsiniz önbelleği tabloları (önbellek 150 masaları üzerinde, bu nedenle ek bekleme süresi ile ayırabilirsiniz birçok küçük görevler, bir büyük görev split arasındaki bekleme zamanı - Bu ne kadar önbelleğini temizleyerek süre içinde sunucu yükü azalacak)
Yeni misc parametre göster "orijinal metin" - Şimdi farklı bir dilde yazılmış orijinal mesajı çeviri sırasında devre dışı bırakılabilir, normal şekilde gösterilen veya JavaScript (SEO için en iyi enjekte, çoğaltılması içerik sorunları ortadan kaldırır ve Google index orijinal metni emin olur tercüme sayfası)
Yeni ana parametre "URL'leri Yoksay" göz ardı URL'leri yapılandırılabilir listesi (URL çeviri izi kalmayacak, bayraklar göstermez ve birisi çevirmek için çalışacağız orijinal içerik yönlendirileceksiniz)
(Kayıtlı kullanıcılar için çeviriler desteklenmekte olan kısıtlayabilirsiniz) Yeni bayraklar parametre "kayıtlı kullanıcılar için göster bayrakları"
Eklendi bayraklar parametre "Kullanıcı Resmi Dil Place" - Şimdi kayıt formunu varsayılan dil için özel bir yer desteklenmektedir
Yeni bayraklar parametre "vurgulayın aktif bayrak"
Kaldırılan parametre "Ters yöne" şimdi stillerine göre otomatik olarak kabul edilmektedir.
Tekrar ve tekrar tekrar kadar varsayılan dil olacaktır "(acımasız zorlayarak) - misc parametre" profili düzenlemek için Yönlendirme "seçeneği eklendi
Grup tartışması hızlı cevap lang BBCode desteği eklendi
Kimler çevrimiçi tercüme olmayan Adlarını
Eklendi lang, SSS langtitle ve notranslate BBCode'lar açıklaması (vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) - vB Kodu Listesi (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/misc.php?do=bbcode))

Değiştirilen şablonlar:

vbenterprisetranslator_inpost_translate (onu geri için gereken değişiklikler yaptıysanız, aksi takdirde belirli çeviriler için JavaScript enjekte uygun değişen Metin tariflerini ve özgün metin gibi yeni işlevler olmaz)

Hatalar düzeltildi:

Üye info (arayan biri) üye varsayılan dil bayrağı göreceğiz
Metin yönünü değiştirme (tüm sayfa ve farklı dillerde yazılmış mesajlarda, her orijinal metin için ayrı ayrı tespit) düzeltilmiş ve hatta gelişmiş
"Ana Aliases tanımlama" ve vBSEO seçenekleri kullanmak için izin verilir "Forum Root'unu Anasayfam?" (Ilk BB değiştirmek için htaccess kuralı ve oradan index.php kaldırmak)
Elendi garip yönlendirmeleri (URL vbet_flag)
Bir URL birkaç dil kodları ile Elendi sorun
Bayrakları Çeviri (ifade adı işareti ve sayfa oluşturma sırasında alınan tercüme değerleri 'gibi önce sert kodlu ile ortadan sorun) uygun bir şekilde desteklenen
langtitle BBCode kimin çevrimiçi çözümlenir
Online tercüme Adlarını
"Forum dil" seçeneği cevapsız dillerde Eklendi
Desteklenen kanonik URL
MySQL fonksiyonları ile php hataları Elendi
Html doğrulama hataları düzeltildi
Grup mesajları başlıkları artık langtitle görünmüyor
RSS kanalları kodlama sorun düzeltildi
Kullanıcı Paneli değişen dil ile düzeltildi hata (varsayılan dili değiştirme sonra)

KEYFİNİ ÇIKARIN!

Kolbi
17-01-10, 21:48
Bir keresinde Çarşamba günü yükseltme yüklenir. Güncelleştirme yönergeleri henüz bir şekilde anlaşılmaz oluyor:)

Michael
17-01-10, 22:00
Yüklendi:) serbest bırakılması için teşekkürler!

Michael
17-01-10, 22:11
Ya da belki tam olarak değil: D

Ben htaccess değiştirmek için ne yapmam gerekiyor?

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.teenforumz\.com
RewriteRule (.*) http://www.teenforumz.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
#RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

dacho
17-01-10, 22:26
VB4 üzerinde çalışır?

tavenger5
17-01-10, 22:29
Şimdi tercüme sayfası yüklemek için çalışırken hrm, benim sunucu 504 zaman aşımı hataları alıyorum. Herhangi bir fikir?

StarBuG
17-01-10, 23:55
çalışmayan (örneğin Bu Konuya Mesaj # 2) "orijinal dilinde metnine bakın".

Sadece size bildirmek için;)

vBET
18-01-10, 00:08
Ya da belki tam olarak değil: D

Ben htaccess değiştirmek için ne yapmam gerekiyor?

Bu bir:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]

Bu bir:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

vBET
18-01-10, 00:09
VB4 üzerinde çalışır?

Henüz biz BB 4.0 (vB4 için) bu hafta çalışıyorsun başlıyor:)

vBET
18-01-10, 00:10
Şimdi tercüme sayfası yüklemek için çalışırken hrm, benim sunucu 504 zaman aşımı hataları alıyorum. Herhangi bir fikir?

Lütfen bana forumu URL PM. VBSEO kullanıyor musunuz? Htaccess değişiklikler yaptı mı? ... PM ile irtibata geçiniz:)

vBET
18-01-10, 00:12
çalışmayan (örneğin Bu Konuya Mesaj # 2) "orijinal dilinde metnine bakın".

Sadece size bildirmek için;)

Not için teşekkürler:) JavaScript ile eklenmesi BETA aşamasında ve bazı tunning ihtiyacı görünüyor:) biz bu düzeltmek kadar normal bir şekilde dahil Admin CP ayarlayabilirsiniz.

EDIT:
Ve bu sabittir. 3.3.1 'de çıkacak hızlı bir düzeltme düzenlemek / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php ve değişim hattı içerir lütfen:

$toTranslate = strtr($toTranslate, array("\r\n" => '', '"' => '\"'));

satırı:

$toTranslate = strtr($toTranslate, array("\r\n" => ' ', "\n" => ' ','"' => '\"'));

moman
18-01-10, 03:28
Htaccess olarak yapmamız gereken tüm değişiklik:

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / index.php [L, QSA]

için

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / [L, QSA]

?

vBET
18-01-10, 12:36
Htaccess olarak yapmamız gereken tüm değişiklik:

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / index.php [L, QSA]

için

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / [L, QSA]

?

Doğru:) Bu, daha önce kullanılan olamazdı vBSEO 2 seçeneği kullanmak için izin verecektir:)
Tabii ki, alt dizininde forumu varsa o zaman zaten bu kural forum rehberi var.

moman
18-01-10, 16:09
Mükemmel, teşekkürler. Ben bir kaç dakika içinde yükseltme ile başlamak, sorunsuz umuyoruz.

Michael
18-01-10, 16:41
Düzeltmeler için teşekkürler, anahtar kelimeler sorunu tespit edilecektir?

Kolbi
18-01-10, 20:18
3.3.1 Eğer kısa süre içinde düzeltmek? Ya da Kendim düzeltmek gerekir?

Kolbi
18-01-10, 22:15
Güncelleme yükler ...

vBET
19-01-10, 20:43
Düzeltmeler için teşekkürler, anahtar kelimeler sorunu tespit edilecektir?

Bu konu hakkında konu URL işaret Lütfen hakkında soran hangi konu hatırlamıyorum:)

vBET
19-01-10, 20:44
3.3.1 Eğer kısa süre içinde düzeltmek? Ya da Kendim düzeltmek gerekir?

Kritik sorunlar yok olacak, o zaman serbest düzeltmek için bir hafta kadar olabilir.

yahoooh
20-01-10, 01:33
i 2.x den 3.3.x yükseltmek için istiyorum
ama şimdi çalışıyor gibi vba dyna ve diğer hizmetler için işe yaramaz olduğunu korkuyorum
tüm addons ve alt etki alanları ile benim sitem için

3.3 sürümüne yükleyebilirsiniz ancak kaldırma sürüm 2.x olmadan
i devre dışı bırakır
i civciv yeni sürümü tüm yönleriyle kadar

vBET
21-01-10, 16:08
i 2.x den 3.3.x yükseltmek için istiyorum
ama şimdi çalışıyor gibi vba dyna ve diğer hizmetler için işe yaramaz olduğunu korkuyorum
tüm addons ve alt etki alanları ile benim sitem için

3.3 sürümüne yükleyebilirsiniz ancak kaldırma sürüm 2.x olmadan
i devre dışı bırakır
i civciv yeni sürümü tüm yönleriyle kadar

Bu gibi durumlarda, yapılan tam bir yedekleme akıllıca ve test forumdaki ayarlayın. Sonra test ortamında kontrol edin.
Ayrıca her zaman tekrar 2.x yükleyebilirsiniz sadece önbellek içeriği gevşek, ama tekrar dolacaktır.
Ayrıca BB 3.3 2.x tarafından desteklenen her yerde destek - 3.x noktada daha fazla olanaklara sahip kaldırılır hiçbir şey yoktu sadece eklendi:)

BB standında sürümleri aynı kimliği var, bu yüzden işe yaramaz - Ve sonunda soruya doğrudan cevap. Siz olmadan 3.x yüklerseniz un yüklemeden 2.x sonra sadece (eski önbellek tablolarını kaldırarak) 2.x geçersiz kılar.

jorgejgm
22-01-10, 00:41
Merhaba,-den sonra güncelleştirmek için 3.3.0 mesajlar sadece çevirmek için ama şu hata var (Forum ve Subforums işleri doğru olarak tercüme)

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Teşekkürler

vBET
22-01-10, 01:03
Merhaba,-den sonra güncelleştirmek için 3.3.0 mesajlar sadece çevirmek için ama şu hata var (Forum ve Subforums işleri doğru olarak tercüme)

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Teşekkürler

SSS bunun için çözüm (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post15):)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1