PDA

View Full Version: vBET 3.3.0 Released

vBET
17-01-10, 21:24
Buna ziua.

În cele din urmă, după multe schimbări şi îmbunătăţiri de performanţă multe am să vă vBET 3.3.0:) Va rugam sa consultati lista completă de mai jos.

NOTĂ: există 2 simpli paşi suplimentari actualizare în această versiune pentru cei care folosesc vBSEO:

Schimbarea vBET prima regulă şi htaccess. Elimina index.php de acolo.
După actualizare vă rugăm să mergeţi la integrarea cu secţiunea vBSEO de fişier readme.html şi vă rugăm să execute pasul 4 "SEO link-uri de integrare obţinute - partea 2".

NOTA 2: vBET 3.3.0 are sistem de cache nou - vă rugăm să reţineţi că, în timpul actualizare de date cache vechi vor fi şterse.

Ce sa schimbat - gramada de lucruri ... :)

Performanţă îmbunătăţiri:

Sistemul de cache-ul nou (luând în mai puţin spaţiu, mai rapid pentru toate operaţiunile) - tabele separate cache pentru fiecare limbă
Îmbunătăţirea obţinute algoritm
De utilizare de optimizare de memorie (mai rapid tablouri de presă)
De urmărire obţinute mai rapid şi URL-uri generaţie steaguri
Redirectionari imbunatatire a performantei (evaluarea pagina sa oprit după ce a trimis redirecţionare antet)
Îmbunătăţire a performanţei pentru "Întotdeauna ghidul de încredere" Strategia pentru detectarea limbă
Îmbunătăţire a performanţei pentru noi traduceri (nou parametru de cache "Nu te mai uita după eşecuri x")
Îmbunătăţire a performanţei pentru ştergerea memoriei cache (nou parametru de cache "Cache de compensare timelap" - aveţi posibilitatea să particularizaţi cât de mult timp să aştepte între tabele ştergerea memoriei cache (cache acum au peste 150 de tabele, astfel încât ne-am despartit o sarcină uriaşă la mai multe sarcini mici, care pot fi suplimentar împărţită cu timpul de aşteptare - aceasta va scădea de încărcare server în timpul timp golirea memoriei cache)
Multe optimizari puţin cod
Titlurile sunt luate serie ignoră
Optimizat steaguri (peste 60% fişiere mai mici, cu o calitate similare)
RSS îmbunătăţire generaţie (fără utilizarea de şablon pentru traducere)

Caracteristici noi:

Adăugat parametru cache "Nu te mai uita după eşecuri x" (optimizează utilizarea memoriei cache pentru traduceri noi)
New parametru cache "Cache de compensare timelap" - aveţi posibilitatea să particularizaţi cât de mult timp să aştepte între tabele ştergerea memoriei cache (cache acum au peste 150 de tabele, astfel încât ne-am despartit o sarcină uriaşă pentru mai multe sarcini mici, pe care le puteţi împărţi în plus, cu timpul de aşteptare - aceasta va scădea de încărcare server-ul dvs. în timpul golirea memoriei cache)
New misc parametrului "Afişaţi versiunea text original" - acum mesajul original scris în altă limbă poate fi dezactivată în timpul traducerii, se arată în mod normal, sau injectate de JavaScript (cele mai bune pentru SEO, elimină duplicarea probleme de conţinut şi se asigură că Google nu va indice textul original, pe tradus pagina)
Parametru principal nou "Ignoraţi URL-uri" - lista de URL-uri configurabile ignorate (URL-ul nu vor fi urmărite în traducere, nu se va arăta steaguri şi dacă cineva va încerca să-l traducă el va fi redirectionat catre continut original)
New steaguri parametrul "steaguri Afişaţi versiunea pentru utilizatorii înregistraţi" (aveţi posibilitatea să restricţionaţi de pe care traducerile sunt acceptate pentru utilizatorii inregistrati)
Adaugata steaguri parametrul "Default Manual de utilizare Publicaţi Language" - acum este susţinută loc particularizate pentru limba maternă, în formularul de înregistrare
New steaguri parametrului "activă Evidenţiere de pavilion"
Eliminat parametrul "direcţie inversă", acum este recunoscut automat în funcţie de stilurile.
Adăugat opţiunea de a parametrului misc "Redirect pentru a edita mai multe date" - "Peste şi peste din nou până la limba maternă va fi setat" (brutal forţarea)
Adăugat suport pentru lang coduri pentru a răspunde rapid în discuţii de grup
Numele de utilizator nu tradus în care este on-line
Adăugat lang, langtitle şi bbcodes descriere notranslate în FAQ (vBulletin Enterprise Traducator (vBET) - BB Code List (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/misc.php?do=bbcode))

Şabloane actualizat:

vbenterprisetranslator_inpost_translate (dacă aţi efectuat modificări va trebui să-l anulată, în caz contrar nu va avea noi funcţionalităţi cum ar fi de ghidare de text corespunzatoare schimbare pentru traduceri specifice şi text original injectate de JavaScript)

Bug-uri corectate:

În meciului membru, veţi vedea limba maternă membru de pavilion (nu de la o cautati)
Schimbarea direcţiei textului corectat, şi chiar îmbunătăţite (determinată separat pentru pagina întregi şi pentru fiecare textul original al mesajelor scrise în diferite limbi)
Este permisa acum pentru a utiliza opţiunile vBSEO "Define Home Alias" şi "Forţa Root Forumul ca pagina de start?" (Necesitatea de a modifica htaccess vBET prima regulă şi. Elimina index.php de acolo)
Eliminată redirectionari ciudate (cu vbet_flag-in URL-ul)
Eliminată problemă cu mai multe coduri de limbă într-un URL
Traducere de steaguri sprijinite în mod corespunzător (eliminat problema cu "-" semn în numele expresie tradusă şi valorile luate în timpul generării pagina - nu hard-codat ca înainte)
BBCode langtitle parsată în care este on-line
Numele de utilizator nu tradus în care este on-line
Adaugata limbi ratat la "limba Forum" opţiune
Suportate canonice URL
Eliminată erori php cu functii de mysql
Rectificat erorile de validare html
Mesajele grup de titluri nu mai arată langtitle
Problemă de codificare rectificat în canale RSS
Bug rectificat cu limba în schimbare în Ghid de utilizare CP (după limba maternă în schimbare)

BUCURA-TE!

Kolbi
17-01-10, 21:48
Eu va instala upgrade-ul de miercuri o dată. Instrucţiunile de actualizare sunt de neînţeles încă într-un fel:)

Michael
17-01-10, 22:00
Instalat:) Multumesc pentru eliberare!

Michael
17-01-10, 22:11
Sau poate nu sunt pe deplin: D

De ce am nevoie pentru a schimba în htaccess?

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.teenforumz\.com
RewriteRule (.*) http://www.teenforumz.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
#RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

dacho
17-01-10, 22:26
Lucrul la Vb4?

tavenger5
17-01-10, 22:29
HRM, Primesc 504 erori de expirare de pe serverul meu atunci când încercarea de a încărca o pagină tradusă acum. Orice idei?

StarBuG
17-01-10, 23:55
"a se vedea textul în limba originală" (mesaj exemplu # 2 din acest thread) nu este de lucru.

Doar pentru a vă înştiinţa;)

vBET
18-01-10, 00:08
Sau poate nu sunt pe deplin: D

De ce am nevoie pentru a schimba în htaccess?

Aceasta una din urmatoarele:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]

Pentru aceasta:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

vBET
18-01-10, 00:09
Lucrul la Vb4?

Nu a fost încă - suntem incepand Lucrez pe vBET 4.0 (pentru vB4) în această săptămână:)

vBET
18-01-10, 00:10
HRM, Primesc 504 erori de expirare de pe serverul meu atunci când încercarea de a încărca o pagină tradusă acum. Orice idei?

Vă rugăm să PM-mi URL-ul dvs. pe forum. Eşti folosind vBSEO? Aţi făcut modificări în. Htaccess? ... Vă rugăm să contactaţi prin PM:)

vBET
18-01-10, 00:12
"a se vedea textul în limba originală" (mesaj exemplu # 2 din acest thread) nu este de lucru.

Doar pentru a vă înştiinţa;)

Multumesc pentru nota:) Adăugarea prin JavaScript este în stadiul beta şi se pare are nevoie de cateva tunning:) Puteţi să-l stabilit în CP Admin să-l includă în mod normal, până când vom rezolva această unul.

EDIT:
Şi este fix. Va fi lansat în 3.3.1 Pentru repara rapid vă rugăm să editaţi include / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php şi linia de schimbare:

$toTranslate = strtr($toTranslate, array("\r\n" => '', '"' => '\"'));

la linia:

$toTranslate = strtr($toTranslate, array("\r\n" => ' ', "\n" => ' ','"' => '\"'));

moman
18-01-10, 03:28
Deci, tot ce avem de făcut în htaccess este schimbarea:

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / index.php [L, QSA]

a

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / [L, QSA]

?

vBET
18-01-10, 12:36
Deci, tot ce avem de făcut în htaccess este schimbarea:

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / index.php [L, QSA]

a

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / [L, QSA]

?

Incorect:) Acest lucru va permite de a utiliza 2 opţiuni în vBSEO care nu ar putea fi utilizate înainte:)
Desigur, dacă aveţi pe forum pentru dvs. în subdirectorul, atunci aveţi deja în această regulă directorul dvs. pe forum.

moman
18-01-10, 16:09
Mulţumesc excelent,. Voi începe cu upgrade-ul în câteva minute, sper că merge struna.

Michael
18-01-10, 16:41
Vă mulţumim pentru remedierile, atunci când va fi stabilită problema cuvintele cheie?

Kolbi
18-01-10, 20:18
3.3.1 În cazul în care stabileşte în curând? Sau ar trebui să stabilească o eu?

Kolbi
18-01-10, 22:15
Actualizare instalează ...

vBET
19-01-10, 20:43
Vă mulţumim pentru remedierile, atunci când va fi stabilită problema cuvintele cheie?

Vă rugăm punct această problemă prin URL to thread despre asta - Nu-mi amintesc care problema pe care se întreabă despre:)

vBET
19-01-10, 20:44
3.3.1 În cazul în care stabileşte în curând? Sau ar trebui să stabilească o eu?

Dacă nu vor exista probleme critice, atunci acesta poate fi până la o săptămână pentru a remedia de presă.

yahoooh
20-01-10, 01:33
Vreau să faceţi upgrade de la 2.x la 3.3.x
dar mă tem că nu vor lucra pentru VBA dyna şi alte servicii cum funcţionează acum
pentru site-ul meu, cu toate addons şi subdomeniu

Pot instala versiunea 3.3, dar fără dezinstalaţi versiunea 2.x
i se va dezactiva doar
până când i pui toate aspectele legate de noua versiune

vBET
21-01-10, 16:08
Vreau să faceţi upgrade de la 2.x la 3.3.x
dar mă tem că nu vor lucra pentru VBA dyna şi alte servicii cum funcţionează acum
pentru site-ul meu, cu toate addons şi subdomeniu

Pot instala versiunea 3.3, dar fără dezinstalaţi versiunea 2.x
i se va dezactiva doar
până când i pui toate aspectele legate de noua versiune

În astfel de cazuri, dar este înţelept să copie de rezervă completă făcut şi puneţi-l în pe forum pentru testare. Apoi verificati totul în mediul de testare.
De asemenea, - aveţi posibilitatea să instalaţi întotdeauna 2.x din nou - vei pierde doar conţinutul cache-ul, dar se va umple din nou.
De asemenea, vBET 3.3 ar trebui să sprijine toate locurile, care a fost susţinută de 2.x - din punctul 3.x are mai multe posibilităţi, nu era nimic scos - numai adăugat:)

Şi la sfârşitul răspunde direct la întrebarea dvs. - versiunile cabina de vBET au acelaşi ID-ul, aşa că nu va funcţiona. Dacă instalaţi 3.x fără a ne-a instala 2.x atunci acesta va suprascrie pur şi simplu 2.x (cu eliminarea tabele vechi cache).

jorgejgm
22-01-10, 00:41
Bună, după actualizarea la 3.3.0 am următoarea eroare dar doar pentru a traduce mesajele (lucrări Forum şi Subforums traduce corect)

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Mulţumiri

vBET
22-01-10, 01:03
Bună, după actualizarea la 3.3.0 am următoarea eroare dar doar pentru a traduce mesajele (lucrări Forum şi Subforums traduce corect)

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Mulţumiri

Aveţi soluţie în acest FAQ (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post15):)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1