PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Benim ruhsat yenileme önce birkaç cevap istiyorum.

mario06
23-12-11, 07:49
Doğal (out of box) yeni çeviriler güncelleştirmeleri vBuletin 3.6.12 desteklemiyor ya bir destek takım üyeleri ya da bize gerekir varsayalım mod için işe almak için bir şey?
Saygılar

r.dziadusz
23-12-11, 12:58
vBET son vBulletin sürümleri destekler. Ürünümüz de her vBulletin sürümü ile compatibile ancak bazı ek entegrasyon olacak olasılık vBulletin yaşlı bazı sürümlerini yükseltirken gerekli

mario06
23-12-11, 13:28
Kendim yapabilirim? Bir kılavuz var mı?

mario06
25-12-11, 10:34
Ve ödenen api2, Microsoft vb. nasıl çalışır? Tüm kendini açıklayıcı mi?

r.dziadusz
27-12-11, 15:02
Kendim yapabilirim? Bir kılavuz var mı?
Büyük olasılıkla bir şey ihtiyacınız olmayacak hiç:) - ama bu garanti edemez. Ancak, bazı hata görüntülenirse biz yardımcı olmak ve size rehberlik:)

Ve ödenen api2, Microsoft vb. nasıl çalışır? Tüm kendini açıklayıcı mi?
Sadece Microst Azure Server'da (açık yeni) hesabını taşımak olacak - da, eski msn kimlik ve kayıt yeni aplication + abone olmak için Microsoft çeviri API ile giriş yapabilirsiniz

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1