PDA

View Full Version: Preden Obnovi moje licenčne bi rad nekaj odgovorov.

mario06
23-12-11, 07:49
Nove vBet posodobitve natively (glede polje), ki podpira vBuletin 3.6.12 ali mora eden od članov ekipe podpore ali nas domnevam, da mod nekaj, da to delo?
Regards

r.dziadusz
23-12-11, 12:58
vBET podpira najnovejše vBulletin javnost. Naš izdelek je tudi compatibile z vsakim sproščanjem vBulletin vendar obstaja možnost, da nekatere dodatne vključevanja bo potrebna pri nadgradnji vBulletin na nekatere starejše različice

mario06
23-12-11, 13:28
Lahko naredim to jaz? Ali obstaja priročnik?

mario06
25-12-11, 10:34
In kako deluje plačane api2, Microsoft itd? Je vse samoumevne?

r.dziadusz
27-12-11, 15:02
Lahko naredim to jaz? Ali obstaja priročnik?
Najverjetneje ne potrebujete ničesar na vseh:) - vendar ne more zagotoviti si to. Če neki zmota pokazati se mi bo vam pomaga in vas vodil:)

In kako deluje plačane api2, Microsoft itd? Je vse samoumevne?
Boste imeli samo premakniti (odpri novo) račun v Microst Azuran Server - tudi lahko prijavite v z ste stari MSN id in register novega aplikacijski + naročite za Microsoft prevod API

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations