PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: büyük bir sorun!

fazli
04-12-09, 17:47
Merhaba,

Birkaç hafta önce, bizim forum BB serbest sürümü yüklü ve iyi bir çalışma oldu, ama geçen hafta, don, t woking henüz! (Biz değil, yeni bir üretmek veya eklenti yüklemek)

bizim forum p30lords.com/forum
kontrol edin ve bunu çözmek için bize yardım lütfen.

Çok teşekkürler

fazli
05-12-09, 22:39
?

??????

vBET
10-12-09, 21:13
Merhaba.

Gecikme için çok üzgünüm - Ben gezisi oldu. Ben şu anda orada ne olacağını görmek için gidiyorum:)

vBET
10-12-09, 21:17
Bu andan BB anda forumda aktif değil, bu yüzden ne olup bittiğini söylemek mümkün değilim. Daha fazla sorun lütfen açıklayınız. Ayrıca ilk http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html gidin ve orada zaten sorun için bir çözüm var kontrol ediniz.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations