КПК

Прагляд поўнай версіі: вялікая праблема!

fazli
04-12-09, 17:47
Добры дзень,

Некалькі тыдняў таму мы ўсталявалі бясплатную версію vbet у нашым форуме і працаваў добра, але мінулым тыдні, гэта дон, т Woking яшчэ! (Мы не, т ўсталёўцы новай вытворчасці або ўбудова)

наш форум p30lords.com/forum
калі ласка, праверце і дапамагчы нам вырашыць гэтую праблему.

Вялікае дзякуй

fazli
05-12-09, 22:39
?

??????

vBET
10-12-09, 21:13
Прывітанне.

Вельмі прашу прабачэння за затрымку - я быў у паездцы. Я збіраюся там прама зараз, каб убачыць, што адбываецца:)

vBET
10-12-09, 21:17
У гэты момант vBET ня актыўны на вашым форуме, так што я не ў стане сказаць, што адбываецца. Калі ласка, апішыце ваша пытанне больш. Таксама першы перайдзіце да http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html і праверце сапраўды ўжо існуюць рашэнні для Вашага пытання.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1