PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş vBulletin şablonları

meawar
29-10-10, 00:55
Merhaba, vBulletin 3.6 ve 3.8 ile ilgili bir sorun var. O benim şablon solunda bir sütun eklemek istiyor, ben şablon değişken $ Anasayfam yan bulundu ['nazwaTemplate'] ben yeni bir şablon oluşturulur ve ben ana sayfasına $ yan homepage_proba eklendi ['girişimi'] ama bir şey vermez. Ben sadece adını homepage_ex için zaten eklenmiş birkaç şablon eklemek ve bunu görmek ve ne yazık ki yeni değil bunları neden olacaktır. Önbellek şarap olup olmadığını? Eğer öyleyse, önbellek bilgileri silmek lütfen? Deşifre sorun yardım edin.

kamilkurczak
29-10-10, 08:26
merhaba,
Var mı burada BB whitch sürümü yazınız?
lütfen sitenize bir url yapıştırın:)

meawar
01-11-10, 12:05
Dizin dosyası, iki giriş eklemek gerekir:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1