PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta vBulletin šablonai

meawar
29-10-10, 00:55
Sveiki, turiu su vBulletin 3,6 ir 3,8 problema. Jis nori pridėti stulpelį į savo šabloną į kairę, radau šabloną kintamasis $ homapage pusėje ['nazwaTemplate'] tai aš sukūriau naują šabloną ir aš pridėjo homepage_proba į pagrindinį puslapį $ pusėje ['bandymas'] bet tai neduoda nieko. Aš tik pridėti prie jau pridėta keletas šablonų pavadinimas homepage_ex ir skatina juos, kai jie gali pamatyti ir, deja, nėra nauja. Nesvarbu, ar talpyklos gali būti vyno? Jei taip, prašome ištrinti talpyklą informaciją? Prašome padėti iššifruoti problema.

kamilkurczak
29-10-10, 08:26
Sveiki,
Prašome rašyti čia whitch versija vBET Ar turite?
prašome įklijuokite čia URL į savo svetainę:)

meawar
01-11-10, 12:05
Bylos indeksas, turite įtraukti du įrašai:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1