PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Zaten teklif E-posta Çeviri acilen ihtiyaç

StarBuG
22-10-10, 21:12
Merhaba

Ben bir Alman forumu çalıştırmak ve otomatik çeviri için dil olarak sadece İngilizce kullanmak.

Ancak Alman aktivasyon e-posta aldığınızda kayıt çalışan her İngiliz bir kişi çok büyük bir sorun vardır.

Bu eksik olan çok dilli bir forum için çok önemli bir özellik!

Ben gerçekten bu sorunu çözme konusunda çalışma odağı umuyoruz

Teşekkürler

StarBuG

vBET
22-10-10, 21:20
Merhaba.

Biz ve müşterilerimiz için neyin önemli olduğunu dikkat tutmak için teşekkürler haberdar:)

Zaten önerilen ve kabul edildi. Ben bunun üzerinde çalışmak olacağını temin ederim. Şimdi bunun için son tarih yok. Biz başka bir kişi işe - BB daha büyük ve daha iyi alır. Bu yüzden biz işe işlemi tamamladıktan sonra, BB için yeni özellikler üzerinde durulacak:)

dacho
05-12-10, 19:18
Bu konuda herhangi bir haber? Bunların posta, kayıtlı kullanıcı tercüme göndereceğiz mümkün mü?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1