PDA

مشاهده نسخه کامل : قبلا پيشنهاد ترجمه به ایمیل ضروری و مورد نیاز

StarBuG
22-10-10, 21:12
سلام

اجرا انجمن آلمان و تنها استفاده از زبان انگلیسی به عنوان زبان برای ترجمه خودکار.

با این حال هر فرد انگلیسی است که تلاش می کند که ثبت نام کرده است یک مشکل بزرگ در زمانی که آنها را دریافت ایمیل فعال سازی حساب کاربریتان آلمان.

این یکی از ویژگی های بسیار مهم برای انجمن زبان چند که از دست رفته است!

من امیدوارم که شما واقعا به کار بر روی حل این مشکل تمرکز

StarBuG

vBET
22-10-10, 21:20
سلام.

ما در مورد آن و برای حفظ توجه ما بر روی آنچه مهم است برای مشتریان خود آگاه هستند :)

در حال حاضر پیشنهاد شد و مورد قبول است. من می توانم به شما اطمینان می دهم که ما بر روی آن کار می کنند. آخرین مهلت برای آن اکنون نیست. ما در حال استخدام یک نفر دیگر -- فعال تصدی بزرگتر و بهتر. ، بنابراین پس از فرایند استخدام ، ما پایان خواهیم تمرکز بر روی ویژگی های جدید برای فعال تصدی :)

dacho
05-12-10, 19:18
هر گونه خبری در این؟ آیا امکان دارد که آنها را از ایمیل ، ثبت نام کاربر ترجمه زبان ارسال کنم؟

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1