PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş VBSEO sorunu

Taurus
23-09-10, 18:11
En kısa sürede vBSEO dosyası değişiklikleri ve benim sunucuya yüklemek gibi, ben benim forum beyaz sayfa olsun. Bildiriniz.

vBET
24-09-10, 15:30
1. Uygun değişiklikler yapılır emin olun. Temiz vBSEO dosyaları (onların paketi) ve deli değişiklikleri adım adım tekrar başlayın.
2. Eğer emin. Htaccess kurallarına uygundur.
3. Günlük Çekler hakkında hangi dosyaların bazı hata günlüğü var olmalıdır.
4. Sunucunuzun Google'a kontrol bağlayabilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
5. VBSEO dosyalar olmadan anlamak gibi değişiklikler çeviri gayet iyi çalışıyor, bu doğru mu? CURL ve iconv: PHP kitaplıkları yüklü emin olun değilse

Taurus
24-09-10, 15:50
Ben, aynı şeyi tekrar tüm değişiklikler yaptı. (Temiz vBSEO dosyaları)
Htaccess kurallarını doğru olduğunu düşünüyorum.
Çeviriler ve her şeyi gayet iyi çalışıyor. VBSEO dosyaları, whitepage değişiklikleri yapmak için en kısa sürede.

vBET
24-09-10, 15:53
. Htaccess dosyanın tüm içeriğini veriniz.
Günlük dosyasında herhangi bir hata mesajı mı?

Taurus
24-09-10, 15:56
İşte:

# Yorum aşağıdaki satırı (başında '#' ekleyin)
# Mod_rewrite fonksiyonları devre dışı bırakmak için.
# Lütfen dikkat: Eğer hala kesmek devre dışı bırakmanız gerekir
# Url durdurmak için vBSEO kontrol paneli yeniden yazar.
RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / forums / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | Resimler) /
RewriteRule doları vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# Bazı sunucular RewriteBase direktif olması gerekir
# Etkin (aktif hale getirmek için başında '#' kaldırmak)
# Lütfen dikkat: etkinleştirildiğinde, yol içermelidir
# Kök vB klasöründe (yani RewriteBase / forums /)
# RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Etkialanınız \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |.. Txt) (\\ gz))? Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php site haritası = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

/ (Görüntüler admincp | modcp | clientscript | | cpstyles) RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /!
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
24-09-10, 18:30
Dil = bağlantıları kullanarak. SEO bağlantılar geçmek olun. Forum kırdı yüzden vBSEO dosyalarında gerekli değişiklikleri yaptı, ama htaccess kurallarını devre dışı, çünkü bağlantılar SEO modunda değil. Böylece istekleri bizim seo dosya ve BB geçmiş kodu değişti vBSEO dosya Yapan Ne fonksiyonlar dahil etmedi etmedi.

Lütfen SEO bağlantıları (BB ana seçenekleri) geçmek ve tekrar vBSEO entegrasyon. Söyle yardımcı oldu.

Ayrıca htaccess dosyası hakkında (şekilde vbseo.php için kurallar hemen önce açıklama), site haritası jeneratör kural SONRA SADECE BB kuralları taşıyabilirsiniz lütfen yanlış yere koyun. BB kuralları ve vbseo.php için kurallar arasında herhangi bir kural olamaz.

Taurus
25-09-10, 05:13
Tamam, bu yüzden sadece onaylamak için, bu benim htacces ne gibi görünmelidir??

# Yorum aşağıdaki satırı (başında '#' ekleyin)
# Mod_rewrite fonksiyonları devre dışı bırakmak için.
# Lütfen dikkat: Eğer hala kesmek devre dışı bırakmanız gerekir
# Url durdurmak için vBSEO kontrol paneli yeniden yazar.
RewriteEngine On

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | Resimler) /
RewriteRule doları vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# Bazı sunucular RewriteBase direktif olması gerekir
# Etkin (aktif hale getirmek için başında '#' kaldırmak)
# Lütfen dikkat: etkinleştirildiğinde, yol içermelidir
# Kök vB klasöründe (yani RewriteBase / forums /)
# RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Etkialanınız \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |.. Txt) (\\ gz))? Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php site haritası = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / forums / $ 2 [L, QSA]

RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

/ (Görüntüler admincp | modcp | clientscript | | cpstyles) RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /!
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
25-09-10, 14:59
Hiç de değil ... BB kuralları sadece 2 4 taşındı! Ayrıca vBSEO kural ihlalinde yanlış yerde BB kurallar ekleyerek bir buçuk bölünmüş.

Burada uygun içerik:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Taurus
26-09-10, 02:59
lol, Michal teşekkürler! Başım vB4 yükseltme hala dönüyor. Her şey şimdi düzgün çalışıyor olması gibi görünüyor. VB4 BB için kurulum ve yapılandırma kesinlikle VB3 ile çok daha kolay olduğunu söylemek gerekir.

Tüm yardım için tekrar teşekkürler. ROCK!!

basketmen
01-10-10, 22:07
En kısa sürede vBSEO dosyası değişiklikleri ve benim sunucuya yüklemek gibi, ben benim forum beyaz sayfa olsun. Bildiriniz.

1. Uygun değişiklikler yapılır emin olun. Temiz vBSEO dosyaları (onların paketi) ve deli değişiklikleri adım adım tekrar başlayın.
2. Eğer emin. Htaccess kurallarına uygundur.
3. Günlük Çekler hakkında hangi dosyaların bazı hata günlüğü var olmalıdır.
4. Sunucunuzun Google'a kontrol bağlayabilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
5. VBSEO dosyalar olmadan anlamak gibi değişiklikler çeviri gayet iyi çalışıyor, bu doğru mu? CURL ve iconv: PHP kitaplıkları yüklü emin olun değilse

Paylaşmak istiyorum, i fi 3 btw

Önce I dont get it, bazı sayfaları boş bir beyaz sayfa da dün olsun

after i go to admincp --> vBET Tools --> Cache Cleaner ve bütün temiz, bunu düzeltmek

garip, belki bazı BB chace tablo kırık

vBET
02-10-10, 23:07
Artık mevcut değilse, gerçekten sorunu kontrol edemez ... BB çeviremez Google bağlantısı olması gerektiğini lütfen unutmayınız. Belki sunucunuzu buna bazı geçici sorunlar vardı ve önbellek temizleme gerçekten sorunu çözmek değil mi, ama süpürge işi yapmadan önce bir rastlantı sonucu, sunucunun Google ile bağlamak için yine başardı. Bu sadece spekülasyon. Tekrar olur bunu kendiniz kontrol edebilirsiniz. Burada nasıl kontrol sunucusu Google bağlanabilir yok: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729 (zaten BB paket olarak hazırlanan açıklanan kodu bulabilirsiniz do-not-upload/tools listesi).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1