PDA

View Full Version: Zgjidhet Problemi Muslimanët

Taurus
23-09-10, 18:11
Sa më shpejt që të bëj ndryshimet e fotografi Muslimanët dhe ngarkoni në serverin tim, unë të marrë faqe të bardhë në forum time. Ju lutemi të këshillojë.

vBET
24-09-10, 15:30
1. Sigurohuni që ndryshimet janë bërë të përshtatshme. Të fillojnë përsëri nga fotografi të pastër Muslimanët (nga paketa e tyre) dhe i çmendur ndryshimet hap pas hapi.
2. Sigurohuni. Tuaj rregullat htaccess janë të përshtatshme.
3. Verifikimet në log tuaj fotografi atë që është rreth - duhet të ketë disa log gabim.
4. Kontrolloni serverin tuaj nuk mund të lidheni me Google: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
5. Me sa kuptoj unë, pa fotografi vBulletin ndryshime në përkthim works fine - është e vërtetë? Nëse nuk e bëjnë që ju keni kërkuar biblioteka instaluar PHP: curl dhe ICONV

Taurus
24-09-10, 15:50
Unë i të gjitha ndryshimet përsëri, të njëjtën gjë. (Clean files Muslimanët)
Unë mendoj se. Rregullat e htaccess janë të sakta.
Translations dhe çdo gjë tjetër works fine. Më shpejt që të bëj ndryshime në vBulletin fotografi, whitepage.

vBET
24-09-10, 15:53
Ju lutem jepni përmbajtjen tuaj të plotë të. Htaccess.
A e keni gjetur ndonjë mesazh gabimi në dosjen tuaj log?

Taurus
24-09-10, 15:56
Këtu është:

# Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
# Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
# Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
# Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
# Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
# VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /

#% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Yourdomain \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
24-09-10, 18:30
Ju jeni duke përdorur lidhjet = gjuhën. Ju lutem kaloni në lidhje SEO. Kjo është arsyeja pse forumi juaj theu -. Keni bërë ndryshimet e duhura në fotografi Muslimanët, por rregullat e htaccess është aktive, sepse lidhjet jo ku në mënyrë SEO. Pra, kërkesa nuk i fundit SEO dosjen tonë dhe vBET nuk përfshijnë funksionet Firth fotografi të cilat janë përdorur në Muslimanët ndryshuar kodin.

Ju lutemi të kaloni SEO lidhjet (opsione vBET kryesore) dhe e bëri të integrimit Muslimanët përsëri. Ju lutem tregoni e bëri atë të ndihmojë.

Gjithashtu në lidhje me dosjen tuaj htaccess -. Ju lutemi të lëvizur rregullat vBET vetëm pas sundimit sitemap gjenerator (ashtu siç është në përshkrimin tonë vetëm para rregullave të vbseo.php) - ju vënë atë në vendin e gabuar. Ju nuk mund të ketë ndonjë rregullat ndërmjet rregullave vBET dhe rregullat për vbseo.php

Taurus
25-09-10, 05:13
OK, kështu që vetëm për të konfirmuar, kjo është ajo që htacces im duhet të duken si.:?

# Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
# Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
# Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
# Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
RewriteEngine On

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
# Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
# VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /

#% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Yourdomain \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
25-09-10, 14:59
Jo në të gjitha ... Ju lëvizur vetëm 2 prej 4 rregullave vBET! Gjithashtu ju kishte thyer rregull vBulletin - ju ndarë atë në një gjysmë duke shtuar rregullat vBET në vendin e gabuar.

Këtu është përmbajtjen e duhur:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Taurus
26-09-10, 02:59
lol, faleminderit Michal! Koka ime është tjerrje ende nga përmirësimit të vb4. Çdo gjë duket të jetë duke qetë tani. Unë duhet të them, se instalimit dhe konfigurimit për vBET për vb4 është padyshim shumë më e lehtë se sa me vb3.

Thanks again për të gjithë ndihmën tuaj. Ju ROCK!

basketmen
01-10-10, 22:07
Sa më shpejt që të bëj ndryshimet e fotografi Muslimanët dhe ngarkoni në serverin tim, unë të marrë faqe të bardhë në forum time. Ju lutemi të këshillojë.

1. Sigurohuni që ndryshimet janë bërë të përshtatshme. Të fillojnë përsëri nga fotografi të pastër Muslimanët (nga paketa e tyre) dhe i çmendur ndryshimet hap pas hapi.
2. Sigurohuni. Tuaj rregullat htaccess janë të përshtatshme.
3. Verifikimet në log tuaj fotografi atë që është rreth - duhet të ketë disa log gabim.
4. Kontrolloni serverin tuaj nuk mund të lidheni me Google: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
5. Me sa kuptoj unë, pa fotografi vBulletin ndryshime në përkthim works fine - është e vërtetë? Nëse nuk e bëjnë që ju keni kërkuar biblioteka instaluar PHP: curl dhe ICONV

Vetëm duan për të ndarë, i përdorur VB 3 btw

Kam marrë shumë faqe bosh të bardhë dje në disa faqe, para se i dont get it

after i go to admincp --> vBET Tools --> Cache Cleaner, dhe të pastër të gjitha, e saj fix it

çuditshme, ndoshta disa tabela Chace vbet janë thyer

vBET
02-10-10, 23:07
Unë me të vërtetë nuk mund të kontrolloni këtë çështje në qoftë se nuk ekziston më ... Lutemi kini parasysh se vBET duhet të ketë lidhje të Google të jetë në gjendje të përkthejnë. Kështu që ndoshta serveri juaj ka disa çështje të përkohshme me atë, dhe pastrimin e cache të vërtetë nuk ka të zgjidhur çështjen, por rastësisht para se të pastër e bëri punën e saj, serveri juaj ishte në gjendje përsëri për t'u lidhur me Google. Kjo është vetëm spekulime. Ju mund të kontrolloni vetë, nëse kjo ndodh përsëri. Këtu është se si të kontrolloni serverin tuaj do të mund të lidheni me Google: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729 (ju mund të gjeni kodin e përshkruar përgatitur tashmë në paketë vBET në do-not-upload/tools directory).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1