СДА

Виев Фулл Версион: Решити Мој сајт се не индексирају Кс52?

mario06
27-06-10, 10:57
Здраво, ја сам користећи вБСЕО Ситемап Генератор без вБуллетин, само сам хтео да знам најбоље подешавање за то, јер сам приметио да су моји преводи поруке не индексирају на локацији Гоогле и сам проверавани и установљено је свих 52 језика у бази пуне (преводи ради), само моја форуму матерњем језику оне су индексирани на Гоогле-у.

Може ли неко да ми помогне у томе конфигурацију јер сам моћ учинили нешто погрешно или не пише?

Или имам проблем на неком другом месту, јер ја не разумем ово?

Срдачан поздрав

mario06
27-06-10, 22:35
Нико не?

Са свим овим приче о успеху зашто сам толико несрећан?

Имам страних туриста који долазе (много) и страних Гоогле додаје (много), али ја не видим језик преведена индексирања (ниједан)?

steve
28-06-10, 01:52
Да ли можете да објавимо вашу УРЛ тако да неки чланови могу погледати?

За оно што вреди, мислим да је боље да преведе 10-так најпопуларнијих језика. Почните са богатим земљама које могу имати интерес за вашу тему. Нпр. за фудбал форуму бих превести европским језицима (шпански и португалски су такође говори у Јужној Америци), и ја би укључивао и јапански Јужне Кореје.

Размислите Филипини имају БДП по становнику од око $ 1,800 долара, упоређивање овог у Норвешкој што је за око $ 94,000 долара. Многе афричке земље су БДП по глави становника испод $ 500 п / а. : Еек:

Које земље су више вероватно да садрже корисника који ће купити и оглашавачи који троше?

Ако Гооглебот је требало да пузи 1 милион страница вашег сајта месечно, да ли желите да пописује ваш француски или норвешки странице или ваш филипински или Африканс странице? ;)

Без виде ваш сајт, ја рачунати већина људи су луди покушавају да добију 52 језика индексирани. Уски је до неколико богате економије и концентрисати се на њих.

mario06
28-06-10, 05:04
Мој сајтова о аутомобила.
У сваком случају ова прича о успеху њих има ал на:

и како је рекао он је отишао до 12.000 УРЛ адреса индексиране у Гоогле, а сада има преко 130.000 и даље пењање, имао сам 59100 пре вбет и сада имају 61000 са 52к!?

хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет-гоод-сториес/719-анотхер-суццесс-стори.хтмл овде власник има још један успех прича без коришћења мапа (ово може да буде проблем?), ја користим Ситемап јер још мом сећању иде то је увек препоручује!?

ПС. Може више детаља подешавање ставити у ове приче о успеху, јер све је само мало превише генеричке за мене?

Поздрав

vBET
05-07-10, 07:27
Имајте на уму да сте нас питате зашто Гоогле не индексира још више Ваших страница - ово је питање у Гоогле ...
Ипак можемо да вам дати неке савете:
1. Проверите да ли оно што сте блокирају у роботс.ткт и проверите када је последњи промена је тамо прављена. Ако сте почели блокира недавно неке сајтове (у последњих 2-3 месеци) - као што су члан странице, као препоручујемо - онда Гоогле није само индексирање своје нове странице, али и уклања блокиран један од индекса.
2. Гоогле пописује и индекса странице са својим не знају алгоритми - још увек неке мисли о тим су познати. Односно поредак Страна ће одредити колико брзо ће Гоогле ажурирати индексира око ваше локације.
3. Нисте званично подржан од стране вБЕТ верзија СМФ - 3.6.к па се због тога све ваше архива странице су поломљене после вБЕТ инсталације. Смо решени недавно ово питање - па архива је поново радимо на вашем форуму. Ипак, због СМФ грешке вашег преведена форуму архива странице не раде тако да Гоогле неће индексирати те и нећете наћи преведен теме страница архиве (јер везе са онима су на форуму архива страна). Баш као што подсетник - погледајте овде за више детаља: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/804-вбет-сериоус-буг-фоунд.хтмл

О Мапа сајта - имајте на уму да су поруке које је написао наши корисници су написали наши корисници;) То не треба да представљају вБЕТ изјаве екипе. Веома је добро имати мапа. Није потребно да се интегрише са вБЕТ Ситемап Генератор, али је подржан ако желите да то урадите. Ако не ће онда ће Гоогле наћи у сваком случају линкове на ваше странице преведена - само пописује ваш форуму (имаш линкове ка преведене странице под заставама - Гоогле је ни видети).

О стављање више детаља у успех приче, опет: поруке коју је написао наши корисници су написали наши корисници. Дакле, обратите аутори тема о детаљима. Ви АМ да их или питати или више детаља у нит која сте заинтересовани.

Реците ви очекујете неке информације / савети / помоћ у вези овог проблема, или ми то можемо затворити.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1