СДА

Виев Фулл Версион: Решити Два питања са вБЕТ тренутно

Mobilyz
02-02-10, 14:42
Здраво, љубав додатак, али имам два питања тренутно (оба питања може бити међусобно повезани).

Мој подешавање:
- Коришћење вБуллетин
- Коришћење Гоогле АПИ кључ за вБЕТ
- Форум језик: Холандски
- Директоријум форума: / форум
- Главни домен: празан
- Врста линка: ВБСЕО_УРИ
- Линкови Превод тип: стварање УРЛ према СЕО (/ ср / адреса)
- Држите + Игнориши: празан

1) Преусмеравање
Кад одем у форуме и користе "СИТЕУРЛ / форум / ср / 'добијем преусмерени изнова и изнова све док претраживач даје грешку (петља). Уредили сам хтаццесс фајл. И додао линије за брање горе / ср / мало (као што то каже у вБЕТ подешавање приручник).

Ако променим подешавања "везе Превод тип 'у' парамтер 'превод ради без проблема.

Да ли је ово вБуллетин проблем или је то вБЕТ питању? Не могу то поправити и на тај начин не могу да користе вБЕТ за сада (ја стварно желите да користите СЕО УРЛ-ове).

2) вБуллетин везу наслова не да се преводе и боравак у холандском језику.

Надам се да може да ми помогне (или треба да кажем: нас). Хвала!

vBET
02-02-10, 23:09
1) Највероватније погрешно правила. Молим вас приказивање хтаццесс датотеку садржаја.
2) Да ли сте направили промене у једном вБуллетин датотека као што је описано у РЕАДМЕ.хтмл у интеграцији секцији?

Mobilyz
04-02-10, 09:59
Је све што је решен. Хвала.

vBET
05-02-10, 12:49
Велика да чују - уживајте вБЕТ:)

Mobilyz
07-02-10, 10:05
Нашао сам мој сајт да добија много мање Гоогле посетилаца и тако да сам истраживао проблем. Чини се да Гоогле није могао да достигне више Ситемапс и нисам могао ни.

Ја решио је овај стављањем овој линији у хтацесс на врху.:
РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]

vBET
07-02-10, 23:35
У вБЕТ опис за СЕО везе са вБуллетин је написано ставити вБЕТ правила пре него што правила за вбсео.пхп - не пре Ситемап Генератор правила:) Да би се избегле будуће забуну сам додати у опис да стави правила вБЕТ Непосредно пред правила вбсео.пхп

Погледајте овде:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет-интегратион-отхер-плугинс/97-вбсео-интегратион.хтмл

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1