PDA

View Full Version: Riješen Dva problema s vBET trenutno

Mobilyz
02-02-10, 14:42
Bok, ljubav plugin ali imam dva pitanja trenutno (oba pitanja mogu biti povezani jedni s drugima).

Moja postava:
- Korištenje vBSEO
- Upotreba Google API ključ za vBET
- Forum jezik: Nizozemski
- Forum direktoriju: / forum
- Glavni domene: prazno
- Link Vrsta: VBSEO_URI
- Prijevod linkovi Vrsta: URL-a prema SEO (/ hr / adresu)
- Držite + Zanemari: prazno

1) preusmjeravanje
Kad idem na forume i koristiti 'SITEURL / forum / hr /' dobiti preusmjeriti više i više sve dok preglednik daje pogreška (petlji). Ja sam uredio. Htaccess datoteku i dodati linije za branje gore / hr / bit (kao što kaže da u priručniku vBET postavljanje).

Ako promijenim "Prevođenje linkove tipa 'postavke' paramter 'prijevod utvrde prekid.

Može li to biti vBSEO problem ili je to vBET problem? Ne mogu to popraviti i na taj način ne mogu koristiti vBET za sada (ja stvarno želite koristiti SEO URL-a).

2) vBSEO vode naslova ne dobijete prijevod i ostati u nizozemskom.

Nadam se da možete pomoć mene (ili bih trebao reći: nas). Hvala!

vBET
02-02-10, 23:09
1) Vjerojatno krivo pravilima. Molim Vas, pokažite svoje. Htaccess datoteku sadržaj
2) Jeste li napravili promjenu u vBSEO datoteci kao što je opisano u ReadMe.html u integraciji dijelu?

Mobilyz
04-02-10, 09:59
To je sve riješeno. Zahvaljujući.

vBET
05-02-10, 12:49
Velika čuti - uživajte vBET:)

Mobilyz
07-02-10, 10:05
Otkrio sam svoju web lokaciju za dobivanje mnogo manje posjetitelja google pa sam istražio problem. Čini se da Google nije mogao doći do Sitemaps više i nisam mogao ni.

Ja riješio ovu stavljajući ovu liniju u htacess na vrhu.
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML |..? Txt) (\\ Gž))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Sitemap = $ 1 [L]

vBET
07-02-10, 23:35
U vBET opis SEO veze s vBSEO je pisano staviti vBET pravila prije pravila za vbseo.php - ne prije nego što Sitemap Generator pravila:) Kako bi izbjegli buduće zabune sam dodao u opisu staviti vBET pravilima neposredno prije pravila vbseo.php

Pogledajte ovdje:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/97-vbseo-integration.html

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1