КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Дзве праблемы з vBET ў цяперашні час

Mobilyz
02-02-10, 14:42
Прывітанне, каханне убудова, але ў мяне ёсць два пытанні, у цяперашні час (абедзве праблемы могуць быць звязаныя адзін з адным).

Мае налады:
- Выкарыстанне vBSEO
- Выкарыстанне Google API ключ для vBET
- Форум мова: галандскі
- Форум каталогу: / форум
- Галоўны дамен: пусты
- Спасылка тыпу: VBSEO_URI
- Пераклад спасылкі тыпу: стварыць URL-адрасы ў адпаведнасці з SEO (/ EN / адрас)
- Трымайце + Ігнараваць: пусты

1) перасылак
Калі я іду ў форумах і выкарыстоўваць 'SITEURL / форум / EN /' я трапляеце зноў і зноў, пакуль браўзэр выдае памылку (завесы). Я рэдагаваў. Htaccess файл і дадаў, ліній для ўборкі / EN / біт (як ён кажа гэта ў ручной наладзе vBET).

Калі я змяняць налады "Пераклад спасылкі тыпу 'да' paramter" пераклад працуе выдатна.

Ці можа гэта быць праблема vBSEO ці гэта vBET пытанні? Я не магу выправіць гэта, і, такім чынам, не можа выкарыстаць vBET на дадзены момант (я сапраўды хочаце выкарыстоўваць URL пошукавых сістэм).

2) назвы vBSEO спасылка не пераводзяцца і застаюцца на галандскай мове.

Спадзяюся, што вы можаце мне дапамагчы (ці я павінен сказаць: у нас). Дзякуй!

vBET
02-02-10, 23:09
1) Большасць, верагодна, няправільна правілы набору. Калі ласка, пакажыце вашыя. Htaccess змесціва файла
2) Вы зрабілі змены ў адным файле vBSEO як гэта апісана ў readme.html ў інтэграцыі раздзеле?

Mobilyz
04-02-10, 09:59
Гэта ўсё вырашыць. Дзякуй.

vBET
05-02-10, 12:49
Вялікі пачуць - атрымлівайце асалоду ад vBET:)

Mobilyz
07-02-10, 10:05
Я знайшоў мой сайт, каб атрымаць значна менш наведвальнікаў Google і так я даследаваў пытанне. Падобна на тое, што Google не змагла дасягнуць карты сайта больш, і я не мог ні.

Я вырашыў гэта, паставіўшы гэтую лінію ў htacess ў верхняй частцы.:
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]

vBET
07-02-10, 23:35
У vBET апісанне SEO сувязі з vBSEO напісана паставіць vBET правілы, перш чым правілы vbseo.php - не раней, чым правілы Sitemap Generator:) Каб у будучыні пазбегнуць блытаніны, я дадаў у апісанне паставіць vBET правілы ТОЛЬКІ ДА правілы vbseo.php

Глядзіце тут:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/97-vbseo-integration.html

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1