Виев Фулл Версион: Решити Од задње надоградња вБЕТ сервера пријављује прекомерну употребу средстава по вБЕТ
Simon Lloyd
21-02-12, 14:35
Hi od nadogradnju na najnoviju vbet sinoć je server je sada izveštavanje prekomerne upotrebe sredstva vbet
Време: Уто Јан 21 13:02:15 +0000 2012
Рачун: кккккк
Извор: Процес време
Екцеедед: 65324> 1800 (секунди)
Екецутабле: / уср / бин / пхп
Командна линија: / уср / бин / пхп
/ Ксккк / кккккк / публиц_хтмл / Форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
ПИД: 28614
Poginuli su: . Im' dobivanje stotine, neko može da radi na optimizaciju zakona ili nešto eu
r.dziadusz
23-02-12, 21:07
Радимо на оптимализација у сваком разлога; асе
Simon Lloyd
24-02-12, 22:51
Разумем то, али најновији је горе за оптерећење од оног претходног, то је убиство мог сервера!
r.dziadusz
25-02-12, 17:05
Нисмо никакав учинак промене исправке. Ми смо само додати нови провајдер превођења, са истом алгори
Такође оно што видите је:
Svoje ne vbenterprisetranslator_seo.php koji traje čitav vaš resursa - da je čitav vaš forum, jer svaki forum zahtev odlazi preko vbenterprisetranslator_seo.php koji samo postavlja nekoliko varijable za vbseo.php i uključuje zaista traži resursa. Postavite vaš ceo forum saobraćaju u ovoj datoteci od strane vašeg .htaccess datoteke. Tako da nema problem sa fajl na sve - to je vaš ceo forum potrošnju. Ako je više opis u ovoj oblasti neophodno je - molimo vas otvoriti novi konac za to ili pronaći već postojećih. Jedno pitanje po jedan konac
Simon Lloyd
27-02-12, 18:16
Da li možete da prethodnu verziju vbet na raspolaganju za mene tako da sam može da svede i vide da li je opterećenja subsides onda molimo vas?
r.dziadusz
27-02-12, 19:07
АМ сендед проверите инбок
Simon Lloyd
03-03-12, 08:43
Zahvaljujući!, će instalirati da kasnije danas i sutra vratiti nakon gledanja sever izraziv :)
Simon Lloyd
03-03-12, 08:45
Нажалост, мој сајт је ВБ3, мислим да сте добили пакет је за ВБ4.
r.dziadusz
04-03-12, 21:49
О извини ја то урадим поново
Simon Lloyd
20-03-12, 20:33
Ok, i majorima ristiću funkciju nazad odmah kao što sam želela da bude siguran ali je prethodna verzija se ne opterećenja servera pola najnoviju verziju, da li mislite da je najnovija verzija treba gleda da se vidi zašto? :)
To zvuči kao da je više odlaganja zbog vbet je prebacivanje na drugi prevod provajdera da traje duže da se podaci iz. Kada je to http konekcije levo (i ponekad vremenu).
r.dziadusz
21-03-12, 19:22
То може бити цоусед са "Апертиум АПИ" који се понекад тимеоутинг бецоусе од провајдера интерне грешке, да ли сте покушали да га угасите и онда га поново проверите
Simon Lloyd
03-04-12, 13:32
Не, али ћу проверити, хвала.
r.dziadusz
14-04-12, 16:47
Како не постоји одговор који сам ће обележити ову нит решен, ако још увек имате било каквих питања молимо пала слободни да Аски ћу га поново
Simon Lloyd
14-05-12, 00:37
Знам да сте обележили ово решити, али сам био у стању да се на вашем сајту када покушава неколико пута!
Čini se da će to pitanje biti da vbet nije pravilno zatvaranje procesa i ostavlja mnogo ih otvori, Apaš onda asseses koliko dete procesima treba i stvara ih spremna prilično brzo zbog svih poziva da vbenterprisetranslator_seo.php i svim procesima je ostavljajući otvorena opterećenja na server odlazi.
Ја сам се преселио сервер на моћнији сервера и оптерећења и даље постоји, нови домаћини кажу исти као стари "добити добављачу софтвера за оптимизацију вбентерприсетранслатор_сео.пхп за Север и датотеке које се зове"
JA licemjerje' nastavi, plaćanja za prevode i sada full 200/meseca za server je ubistvo me, šta mi je potrebno da se uradi da se vbet da zatvori to poziva na procese pravilno?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):