СДА

Виев Фулл Версион: проблеми са бочне додатак НАЈНОВИЈИ Теме

jorgejgm
17-12-09, 17:56
Здраво, Постоји проблем са плугин Сидебар најновије теме - вБуллетин.орг форум (хттп://ввв.вбуллетин.орг/форум/сховтхреад.пхп?т=204659&хигхлигхт=Сидебар+Ластест+Тхреадс). Ја превео наслов поруке и ознаке је. Можете ли га поправити некако? Хвала.

vBET
19-12-09, 23:55
То је нормално за модс које нису интегрисане и није наша грешка - то је зато што Министарство одбране коју користите није интегрисана још. Све што је потребно је да се види преведена наслова је да се користи вбет_парсеТитле функција (ТХЕ_ТИТЛЕ) из / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп.

Тако, на пример, ако је наслов држите променљивим под именом $ наслов онда можете додати овај део кода:

if (strpos($title, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$title = vbet_parseTitle($title);
}

Молимо Вас да контактирате аутор Министарства одбране и питају где је место за овај код. Ми можемо да вам помогнемо интеграције, али то ће бити после вБЕТ 4.0 издање. До овог времена имамо заиста много других послова. Молимо Вас да нас обавестите да ли сте рукује ово:)

Michael
09-01-10, 22:36
Управо сам додао да у року од једног од наших плугин, то хасн'т забрљао утикачи систем и АМ ће вам пуно кода да бисте видели да ли је исправно вбет:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1