СДА

Виев Фулл Версион: Već uradio људске безбедности провере о регистрацији

StarBuG
17-12-09, 05:42
Хи

Као и сви знамо ЦАПТЦХА више не сачувате за вођење робота напоље.
Безбедносно питање који је интегрисан у ББ, док леђа до сада одлично функционише за мене.

Међутим, са вБЕТ на сва моја питања су преведена али чувају одговори само на Немачком.

За мене је лако, ја сам само додајте енглеском одговоре.
Али, за кориснике који користе више језика морају да буду свесни да они не користе ову функцију.
У супротном, они неће добити нове кориснике из других земаља да се региструју, једноставно зато што не могу.

Требало би да бар имајте у виду да у своје инсталације упутство. ;)

Предлози:

Питања као што су: колико је четири плус 7
су и даље могући узрок одговор је број

само да вас обавестим

vBET
20-12-09, 01:44
Резервоари за ноту:)

Такође, имајте на уму да је то описано пре много времена (Стицки Тхреад уопште дискусије):

StarBuG
20-12-09, 07:57
Потребно је да ставите ових важних информација у РЕАДМЕ.

Или да други фајл у рар који објашњава важне ствари као што је овај.

Не можете очекивати корисницима да претражују ваш цео форум и читају 10 и више тема на миру све ове информације.

Само корисници који су свесни проблема као што је овај ће почети у потрази на првом месту;)

vBET
20-12-09, 17:53
Добра поента - ми ћемо додати линк на чланак у РЕАДМЕ.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations