PDA

Zobacz pełną wersję: Już ludzkiej kontroli bezpieczeństwa w zakresie rejestracji

StarBuG
17-12-09, 05:42
Cześć

Jak wszyscy wiemy CAPTCHA nie jest już zapisać do utrzymania spamerami się.
Pytanie bezpieczeństwa, które zostało włączone do BB jakiś czas temu do tej pory działa świetnie dla mnie.

Jednak z vBET wszystkie moje pytania są przetłumaczone, ale przechowywane odpowiedzi są tylko w języku niemieckim.

Dla mnie jest to łatwe, po prostu dodaj angielski odpowiedzi.
Ale dla użytkowników, którzy korzystają z wielu języków muszą być świadomi tego, że nie korzystać z tej funkcji.
W przeciwnym razie przyzwyczajenie się nowych użytkowników z innych krajów, aby się zarejestrować, wystarczy, ponieważ nie mogą.

Należy pamiętać, że przynajmniej w podręczniku instalacji. ;)

Sugestie:

Pytania takie jak: ile jest cztery plus 7
nadal są możliwe przyczyny odpowiedź jest liczbą

tylko poinformować,

vBET
20-12-09, 01:44
Zbiorniki uwaga:)

Prosimy także pamiętać, że opisane dawno temu (przyklejony temat w dyskusjach ogólnych):

StarBuG
20-12-09, 07:57
Musisz umieścić te ważne informacje w readme.

Lub dokonać drugiego pliku do zip, który wyjaśnia znaczenie tego typu rzeczy.

Nie można oczekiwać użytkownikom przeszukiwanie całego forum i przeczytać 10 i więcej wątków do pokoju razem wszystkie te informacje.

Tylko użytkownicy, którzy są świadomi problemu, jak to będzie zacząć szukać w pierwszej kolejności;)

vBET
20-12-09, 17:53
Dobry punkt - dodamy link do artykułu w readme.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1