Виев Фулл Версион: Решити Турски карактера није пронађен грешку да добијем линкове за хитне
atakansonmez
24-11-09, 16:15
Проблем сам поменуо у насловној Пример: http://forum.nokiacep.com/ozel-oda/131404-sharing-mobile-phone-yapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1%C4%B1n%C4%B1z-%C4%B0%C3%A7erikli-sites-new-post.html
Ја ћу је потребан приступ администратора КП и ФТП - молим вас пошаљите ми оне у АМ.
Како ја видим све везе су генерисане у реду (без сад код) и морам да сазнам зашто.
atakansonmez
24-11-09, 17:09
адд ми мсн адресу можемо говорити о мом тогеби33@гмаил.цо
Имајте на уму да наши клијенти су облик целу реч и постоје велике временске разлике. Због тога пружамо подршку само овај форум.
Молим вас пошаљите ми као приватна Детаљи поруке приступ вашем форуму (то админ ЦП-а и ФТП-а). Увек можете створити привремени рачуни из безбедносних разлога. И даље ми је потребан приступ тамо, јер је ово питање се односи само на ваш форум и немамо спреман одговор за то.
Прво морамо да провери да ли вБЕТ је генерисање одговарајуће везе како би били сигурни да је вБЕТ грешку или неки други мод се мења веза после наше промене. Такође морамо да проверите конфигурацију и преусмеравање правила.
atakansonmez
25-11-09, 15:54
Послала сам посебну поруку са информацијама
Хвала - Ја сам тамо сада.
Разлог је погрешан вБуллетин конфигурације.
Сет опција "Замени који нису на енглеском Ликови у УРЛ-ове?" да "Нека који нису на енглеском Ликови у УРЛ адресама".
Ово мистериозно нестају из наше интеграције упутство. Жао проблеме:) само скуп параметара и то ће бити у реду:)
Велика тема! Имао сам и овај проблем, али сада све ради са линковима вБуллетин: Д
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):