View Full Version: Usernames përkthyer ende
Ka shumë vende ku janë treguar përdoruesve. Nëse keni gjetur një nga vendet ku janë përkthyer ende përdoruesve - Ju lutem raportoni këtu:)
Ne nuk kanë pasur kurrë të tillë bytheway.gr një problem. Nëse ju respektojnë ndonjë kurs (ne kemi versioni 3.8.4 PL1) do të thotë se ne e dimë.
Tani për tani është e vështirë për njoftim - përdoruesve të çuditshme nuk do të përkthehet. Por ka disa zona ku është e mundur që përdoruesve do të përkthehet ende. Nëse unë gjej atë vend që unë do të punoj në të:)
Usernames e mia janë duke u përkthyer kudo, kush eshte ne linje, postime, etj
Usernames e mia janë duke u përkthyer kudo, kush eshte ne linje, postime, etj
Unë vetëm kontrolluar këtë post në gjuhë tjetër - emrin e juaj nuk është përkthyer këtu. A mund të më PM lidhje e saktë ku emrin e përdoruesit është përkthyer? :)
Unë vetëm kontrolluar këtë post në gjuhë tjetër - emrin e juaj nuk është përkthyer këtu. A mund të më PM lidhje e saktë ku emrin e përdoruesit është përkthyer? :)
Në forum tim të cilat ju duhet të keni akses për të:)
Në forum tim të cilat ju duhet të keni akses për të:)
A jeni duke përdorur ndonjë mod e cila heq komente? ... :)
Shiko këtë:
Nëse keni përkthyer kudo, atëherë Unë supozoj se ju jeni duke përdorur mod tilla.
Hmm Na vjen keq Nuk e di se çfarë "hequr komente" të thotë. A mund të shpjegoni apo të japë një shembull të tillë mod a? Ne mund të përpilojë një listë shumë e mods që "të hequr komente".
Hmm Na vjen keq Nuk e di se çfarë "hequr komente" të thotë. A mund të shpjegoni apo të japë një shembull të tillë mod a? Ne mund të përpilojë një listë shumë e mods që "të hequr komente".
vBET është duke përdorur komente HTML për të përcaktuar se cilat pjesë të faqes tuaj rezultati nuk duhet të përkthehet. Ajo thjesht e vë tekstit të tilla në mes të:
dhe
Pra, nëse jeni duke përdorur disa mod e cila pastron komente HTML pastaj rezultat që vjen në plugin final vBET (është kjo një për global_complete goditje) është pa këtë njoftimeve dhe vBET është përkthyer gjithçka - ashtu si ishte komanda.
Pra ju lutem gjeni mod e cila është hequr komente HTML dhe çaktivizuar atë ose për plugin të saj duke përdorur goditje global_complete, ekzekutimit të vendosur për 1001. Ju do të bëni të gjitha nga CP Admin.
Nëse keni nevojë për më shumë lë të kuptohet just let me know unë me kënaqësi do t'ju ndihmojë:)
Kam provuar paaftësi të gjitha plugin global_complete grep (me përjashtim të vBET dhe Muslimanët sigurisht), por ajo ende përkthen.
Unë do të duhet të kalojnë nëpër çdo produkt tani dhe çaktivizoni atë një nga një për të gjetur fajtor.
Kam provuar paaftësi të gjitha plugin global_complete grep (me përjashtim të vBET dhe Muslimanët sigurisht), por ajo ende përkthen.
Unë do të duhet të kalojnë nëpër çdo produkt tani dhe çaktivizoni atë një nga një për të gjetur fajtor.
Kontrolloni konfigurimin e Muslimanët në qoftë se ju përdorni atë. Ju lutem dërgoni këtu listën e plugins tuaj, ndoshta ndonjë emër do të njihet si një fajtor.
Para se të postimi ju lutem lexoni -. 6 rekomandohet Emrat e përdoruesve janë duke u përkthyer në kutinë e sajë mod nën postimeve Computer Parts Guide # lëng i kompjuterit (http://www.computer-juice.com/forums/ja/f10/recommended-computer -pjesë-guide-6-lutem-lexuar-para-posting-29.326 /)
kamilkurczak
31-08-10, 10:24
mund të ju paste këtu një emër të këtij mod? ai është i lirë apo jo?
Sure, mod një e saj shumë popullor / hack.
[AJAX] Post Thank You Hack - Forum vBulletin.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231666)
Para se të postimi ju lutem lexoni -. 6 rekomandohet Emrat e përdoruesve janë duke u përkthyer në kutinë e sajë mod nën postimeve Computer Parts Guide # lëng i kompjuterit (http://www.computer-juice.com/forums/ja/f10/recommended-computer -pjesë-guide-6-lutem-lexuar-para-posting-29.326 /)
Kjo është çështje e integrimit. Ju lutem vini re se në vBET CoE do të përfshihen zgjidhje vetëm për faqet vBulletin amtare / templates, por ne me kënaqësi do të ju jap lë të kuptohet se si të integrohet kjo mod me vBET:) Për ta bërë këtë ju duhet të redaktoni template e cila tregon përdoruesve dhe i padepërtueshëm ato nuk përkthyer zonë. Pra, në detaje:
1. Shko tek Admin CP -> Styles & Templates -> Search in Templates, të gjejnë dhe të redaktoni post_thanks_box_bit template
2. Në template të gjeni:
{vb:raw thank.username}
3. Dhe të zëvendësojë nga:
{vb:raw thank.username}
Ju duhet ta bëni këtë për të gjitha stilet.
Dhe për vb3, duke parë si ky është forum vb3 bug .... lol.
Po - por ju na dha lidhje me mod për vB4 version dhe ne u punuar në mod e saktë që na pika:) Ju theksoi se keni problem me mod për vB4: p;)
Për vB3 gjë të ngjashme, vetëm të gjeni dhe të zëvendësojë tekst të tjera:
Gjej të:
$thank[username]
Replace nga:
$thank[username]
Ju lutem tregoni e bëri atë të të ndihmojë:)
vBAdvanced përdoruesit Active:
'Adv_portal_onlineusers' template
<td class="$altbgclass"> <span class="smallfont">$activeusers</ Span> </ td>
Works perfectly.
Duke kërkuar për dikë që ka de-përkthyer përdoruesve të tyre për Turnetë vB dhe Ladders mod për VB 3.8.x.
Ajo duket si ajo përdor java për të prodhimit emrat.
NVM, unë mendoj se kam marrë atë pjesërisht.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):