PDA

Zobrazit plnou verzi: Uživatelská jména ještě překládal

vBET
09-10-09, 18:47
Tam je mnoho míst, kde jsou uvedeny jména. Pokud jste si našli jedno z míst, kde jsou jména dosud přeloženo - oznamte to prosím zde:)

nectons
10-10-09, 00:15
Nikdy jsme neměli takový problém bytheway.gr. Pozorujete-li některý kurz (máme verzi 3.8.4 PL1), neznamená, že víme.

vBET
10-10-09, 00:28
Právě teď je těžké si všimnout - zvláštní jména nebudou přeloženy. Ale tam jsou některé oblasti, kde je možné, že jména budou ještě přeloženy. Pokud bych najít takové místo, kde jsem se na tom pracovat:)

dai-kun
07-11-09, 22:12
My jména jsou překládány všude, kdo je online, příspěvků, atd.

vBET
08-11-09, 01:47
My jména jsou překládány všude, kdo je online, příspěvků, atd.

Právě jsem četla tento post v jiném jazyce - Vaše uživatelské jméno není přeloženo zde. Můžeš mi přesně hod. odkazy, kde je přeložen své uživatelské jméno? :)

dai-kun
08-11-09, 03:13
Právě jsem četla tento post v jiném jazyce - Vaše uživatelské jméno není přeloženo zde. Můžeš mi přesně hod. odkazy, kde je přeložen své uživatelské jméno? :)

Na své vlastní fórum, které byste měli mít přístup k:)

vBET
08-11-09, 04:48
Na své vlastní fórum, které byste měli mít přístup k:)

Používáte žádné mod, který odstraňuje komentáře? ... :)
Viz toto:

Pokud jste si všude, pak jsem se předpokládat, že používáte jako mod.

dai-kun
08-11-09, 17:48
Hmm Omlouvám se, že nevím, co "odstranit komentáře" na mysli. Můžete mi to vysvětlit nebo uvést příklad takového mod? Můžeme sestavit seznam příliš mods, které "odstranit komentáře".

vBET
08-11-09, 21:05
Hmm Omlouvám se, že nevím, co "odstranit komentáře" na mysli. Můžete mi to vysvětlit nebo uvést příklad takového mod? Můžeme sestavit seznam příliš mods, které "odstranit komentáře".

vBET používá HTML komentář určit, které části vašeho stránky s výsledky by neměly být přeložen. Je to prostě dává jako text mezi:

a

Takže pokud používáte nějaký mod, který čistí HTML komentáři pak výsledek, který přichází na poslední vBET plugin (je to jeden pro global_complete hák) je to bez oznámení a vBET překládá úplně všechno - stejně jako tomu bylo velení.

Takže prosím, najít mod, který odstraňuje HTML komentáře a zakázat, nebo jeho plugin pomocí global_complete hák, sada exekuční příkaz na 1001 bodů. Budete to všechno Admin CP.

Pokud potřebujete více tipů dejte mi vědět, budu rád pomůže:)

dai-kun
10-11-09, 07:48
Snažil jsem se vypnout všechny global_complete hák plugin (kromě vBET a vBSEO samozřejmě), ale stále překládá.

Budu muset projít každý výrobek se a zakázat ho jeden po druhém najít viníka.

vBET
11-11-09, 16:54
Snažil jsem se vypnout všechny global_complete hák plugin (kromě vBET a vBSEO samozřejmě), ale stále překládá.

Budu muset projít každý výrobek se a zakázat ho jeden po druhém najít viníka.

Zkontrolujte nastavení vBSEO pokud jej používáte. Zašlete prosím zde seznam svých pluginů, snad nějaké jméno bude uznána jako vinen.

Snake
31-08-10, 01:59
Uživatelská jména jsou přeloženy v díky mod ve skupinovém rámečku příspěvky... počítačových dílů Guide # 6 doporučení - Přečtěte si před zaúčtováním - počítačová juice (http://www.computer-juice.com/forums/ja/f10/recommended-computer-parts-guide-6-please-read-before-posting-29326/)

kamilkurczak
31-08-10, 10:24
Zde můžete vložit název tohoto modu? je to zdarma, nebo ne?

Snake
31-08-10, 12:18
Jistě, jde o velmi populární mod / hack.

[AJAX] Příspěvek Děkuji Hack - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231666)

vBET
01-09-10, 17:30
Uživatelská jména jsou přeloženy v díky mod ve skupinovém rámečku příspěvky... počítačových dílů Guide # 6 doporučení - Přečtěte si před zaúčtováním - počítačová juice (http://www.computer-juice.com/forums/ja/f10/recommended-computer-parts-guide-6-please-read-before-posting-29326/)

To je otázka integrace. Upozorňujeme, že v vBET Rady Evropy bude součástí řešení pouze pro nativní vBulletin stránky / šablony, ale budeme rádi vám rady, jak integrovat tento mod s vBET:) K tomu budete muset upravit šablonu, která ukazuje, uživatelská jména a neprůhledné ty v ne překládal oblasti. A tak v detailech:
1. Přejít na správu CP -> Styly a šablony -> Hledání v šablonách, najít a upravit šablonu post_thanks_box_bit
2. V šabloně najdete:

{vb:raw thank.username}
3. A nahradit je:

{vb:raw thank.username}
Musíte tak učinit pro všechny styly.

Snake
01-09-10, 17:46
A pro VB3, vidět je to bug VB3 forum .... lol.

vBET
02-09-10, 23:02
Ano - ale nám link na mod pro VB4 verzi a my se pracuje na přesném mod ukážete nám:) Můžete uvést, že máte problém s mod pro VB4: p;)

Pro VB3 podobné věci, prostě najít a nahradit jiným textem:
Hledat:

$thank[username]
Nahradit:

$thank[username]

Prosím, řekněte to pomohlo:)

Smaug
27-09-10, 03:35
vBAdvanced Aktivní uživatelé:

Šablona "adv_portal_onlineusers"

<td class="$altbgclass"> <span class="smallfont">$activeusers</ Span> </ td>

Funguje perfektně.

Smaug
27-09-10, 03:42
Hledáte někoho, kdo má de-překládal své uživatelské jméno pro turnaje VB a žebříky mod pro VB 3.8.x.

Vypadá to, že využívá Java pro výstup jména.

NVM, myslím, že jsem to částečně.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1