PDA

View Full Version: Duke përdorur apertiumtest.php, çfarë është duket si veprat dhe jo punon

basketmen
04-11-12, 13:04
Hi guys, vetëm testimi duke përdorur apertiumtest.php për testim, dhe mori këtë mesazh, çfarë është të thotë kjo, është ajo thotë se punon apo jo?

Duke filluar përkthim provë për Apertium
Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "hello Adii ½ s"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:
Ora Connection (ms): 2.646,09082031

ju falenderoj para se të

Marcin Kalak
05-11-12, 12:00
Ky mesazh thotë se çdo gjë është OK punon dhe Apertium përkthimit.

basketmen
05-11-12, 17:54
- Unë u përpoq të hapur disa faqe të një gjuhë tjetër, por ende nuk është përkthyer
sa apertium limiti max fakt, permonth ose perday, e di ndokush?

- I provuar hequr çelësin api nga admincp> vBET Përkthim> Apertium Translation API kyçe
u përpoq pastaj hapjen fotografinë apertiumtest.php përsëri, e saj ende duke treguar njëjtin mesazh

Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "hello Adii ½ s"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:
Ora Connection (ms): 1.141,77612305

kështu që duket e saj si këtij mesazhi do të thotë nuk e tij të punës

ju mund të ndajnë atë që është mesazhi apertiumtest.php për vbenterprisetranslator.com, dhe është ajo apertium punon këtu?

basketmen
06-11-12, 16:01
update, unë ende lënë bosh butonin api nga admincp> vBET Përkthim> Apertium Translation API kyçe

dhe u përpoq hapjen fotografinë apertiumtest.php përsëri tani (disa orë pas postin tim te fundit më sipër), mesazhi tani po ndryshojnë në këtë

Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": null}, "responseDetails": "Nuk është i përkrahur palë", "responseStatus": 451}
Test error:
Ora Connection (ms): 744,413085938

Marcin Kalak
07-11-12, 22:57
Apertium aktualisht nuk punojnë. Nuk ka asnjë deklaratë zyrtare prej tyre. Ne monitoruar situatën.

Marcin Kalak
07-11-12, 23:30
Apertium tani ajo është duke punuar.

- Unë u përpoq të hapur disa faqe të një gjuhë tjetër, por ende nuk është përkthyer
sa apertium limiti max fakt, permonth ose perday, e di ndokush?
Apertium nuk supurton gjitha kombinimet e gjuhëve. Përveç kësaj, Apertium është një përkthyes për të ndihmuar Microsoft dhe Google, ajo nuk mund të përdoret vetëm për të në mënyrë efektive të përkthejnë faqet. Qasje Apertum shpesh varet trafikut në server.

- I provuar hequr çelësin api nga admincp> vBET Përkthim> Apertium Translation API kyçe
u përpoq pastaj hapjen fotografinë apertiumtest.php përsëri, e saj ende duke treguar njëjtin mesazh

Qasje Apertium nuk kërkon një çelës. Megjithatë, përdoruesit e rregjistruar keni një pyetje të larta kufi.

ju mund të ndajnë atë që është mesazhi apertiumtest.php për vbenterprisetranslator.com, dhe është ajo apertium punon këtu?
I kam të njëjtin mesazh si veprat e tua të para dhe Apertium.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1