Прагляд поўнай версіі: Выкарыстанне apertiumtest.php, што гэта выглядае працы і не працуе
Прывітанне, хлопцы, проста тэставанне з выкарыстаннем apertiumtest.php для тэставання, і атрымаў паведамленне, што гэта ёсць, гэта кажа, працуе ці не?
Пачынаючы пераклад тэсту на Apertium
Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "Прывітанне adiï ½ з"}, "responseDetails": нулявыя ", responseStatus": 200}
Выпрабаванне пра памылку:
Падлучэнне час (мс): 2646,09082031
Дзякую вас, перш чым
Marcin Kalak
05-11-12, 12:00
Гэта паведамленне кажа, што ўсё ў парадку, і Apertium работ перакладаў.
- Я спрабаваў адкрыць некаторыя іншыя мовы старонцы, але яшчэ не перакладзеная
Колькі Apertium макс мяжа на самай справе, permonth або perday, хто-небудзь ведае?
- Я спрабаваў выцягнуць ключ API ад AdminCP> Правайдэры vBET пераклад> Пераклад Apertium API ключ
Затым паспрабаваў адкрыць apertiumtest.php файл зноў, яго яшчэ паказваюць тое ж самае паведамленне
Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "Прывітанне adiï ½ з"}, "responseDetails": нулявыя ", responseStatus": 200}
Падлучэнне час (мс): 1141,77612305
такім чынам, яго знешнасць, як гэта паведамленне азначае яе не працуе
Вы можаце падзяліцца тым, што з'яўляецца apertiumtest.php паведамленне для vbenterprisetranslator.com, і гэта Apertium тут працуе?
абнаўленне, я да гэтага часу застаецца пустым ключ API ад AdminCP> vBET Пераклад Правайдэры> Apertium Пераклад API ключ
і паспрабаваў адкрыць файл зноў apertiumtest.php ў цяперашні час (некалькі гадзін пасля майго апошняга паста вышэй), паведамленне зараз мяняецца да гэтай
Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": NULL}, "responseDetails": "Не падтрымліваецца парай", "responseStatus": 451}
Падлучэнне час (мс): 744,413085938
Marcin Kalak
07-11-12, 22:57
Apertium ў цяперашні час не працуе. Існуе ніякіх афіцыйных заяў ад іх. Мы сочым за сітуацыяй.
Marcin Kalak
07-11-12, 23:30
Apertium цяпер ён працуе.
- Я спрабаваў адкрыць некаторыя іншыя мовы старонцы, але яшчэ не перакладзеная
Колькі Apertium макс мяжа на самай справе, permonth або perday, хто-небудзь ведае?
Apertium не падтрымлівае ўсіх моўных пар. Акрамя таго, Apertium з'яўляецца перакладчык, каб дапамагчы Microsoft і Google, яна не можа быць выкарыстана толькі для забеспячэння эфектыўнага ажыццяўлення старонак. Apertum доступу часта залежыць ад трафіку на серверы.
- Я спрабаваў выцягнуць ключ API ад AdminCP> Правайдэры vBET пераклад> Пераклад Apertium API ключ
Затым паспрабаваў адкрыць apertiumtest.php файл зноў, яго яшчэ паказваюць тое ж самае паведамленне
Apertium доступу не патрабуецца ключ. Аднак, зарэгістраваныя карыстальнікі маюць больш высокі мяжа запытаў.
Вы можаце падзяліцца тым, што з'яўляецца apertiumtest.php паведамленне для vbenterprisetranslator.com, і гэта Apertium тут працуе?
Я атрымаў такое ж паведамленне, як ваша імя і Apertium работ.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):