PDA

View Full Version: vbOptimise

tavenger5
16-11-10, 16:27
Unë jam për fat të keq ende ka probleme me përdorimin e vbOptimise dhe vBET së bashku. Nëse unë mundësojë cache ftuar, e cila arka të gjitha faqet për mysafirët në memcache, faqet vBET humbasin CSS e tyre dhe të bëni asnjë përkthyer saktë.

Ndonjë ide?

kamilkurczak
17-11-10, 09:49
dhe kur është me aftësi të kufizuara vBotpimise - style mysafir cache është vepra zot apo jo? Unë do të doja të kontrolluar atë. unë do të doja të kontrolloni burimi faqen tuaj.

moman
17-11-10, 15:48
Unë jam për fat të keq ende ka probleme me përdorimin e vbOptimise dhe vBET së bashku. Nëse unë mundësojë cache ftuar, e cila arka të gjitha faqet për mysafirët në memcache, faqet vBET humbasin CSS e tyre dhe të bëni asnjë përkthyer saktë.

Ndonjë ide?
memcache nuk është projektuar për sasi sasi të mëdha të të dhënave (> 1MB by default). Ndoshta kjo është ajo që është duke shkaktuar problemin?

Unë jam duke përdorur vBET, vBoptimise, Memcache, dhe APC në serverin tim pa probleme, por unë jam drejtimin e një version të vjetër të vbet i cili nuk ka cache mysafir file.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1