PDA

View Full Version: vbOptimise

tavenger5
16-11-10, 16:27
Ma olen kahjuks endiselt probleeme, kasutades vbOptimise ja vBET koos. Kui ma võimaldada külaline vahemälu, mis puhverdab kõigi lehekülgede külalised memcache, vBET lehed kaotavad oma CSS ja ei ole tõlkida õigesti.

Mingeid ideid?

kamilkurczak
17-11-10, 09:49
ja kui vBotpimise on keelatud - Külaline cache stiil on töid jumal või mitte? Tahaksin seda kontrollida. ma tahaksin, et kontrollida oma saidil allikas.

moman
17-11-10, 15:48
Ma olen kahjuks endiselt probleeme, kasutades vbOptimise ja vBET koos. Kui ma võimaldada külaline vahemälu, mis puhverdab kõigi lehekülgede külalised memcache, vBET lehed kaotavad oma CSS ja ei ole tõlkida õigesti.

Mingeid ideid?
memcache ei ole mõeldud cache suurte andmemahtude (> 1Mb vaikimisi). Võibolla see on, mida põhjustab probleemi?

Ma kasutan vBET, vBoptimise, Memcache ja APC minu server mingeid probleeme, kuid ma olen töötab vanem versioon vbet millel pole külaline fail cache.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1