PDA

Teljes verzió megtekintése: vbOptimise

tavenger5
16-11-10, 16:27
Én sajnos még mindig problémái vannak a vbOptimise és vBET együtt. Ha lehetővé teszi a vendégek cache, ami gyorsítja az összes oldalt a vendégek memcache, vBET oldalak elvesztik CSS és nem tesznek lefordítani helyesen.

Van ötleted?

kamilkurczak
17-11-10, 09:49
és amikor vBotpimise le van tiltva - vendég cache stílus működik isten, vagy nem? Szeretném, hogy ellenőrizze. Azt szeretné, hogy ellenőrizze a site forrását.

moman
17-11-10, 15:48
Én sajnos még mindig problémái vannak a vbOptimise és vBET együtt. Ha lehetővé teszi a vendégek cache, ami gyorsítja az összes oldalt a vendégek memcache, vBET oldalak elvesztik CSS és nem tesznek lefordítani helyesen.

Van ötleted?
memcache nem tervezték, hogy cache nagy mennyiségű adatot (> 1Mb alapértelmezés szerint). Lehet, hogy mi okozza a problémát?

Én vagyok a vBET, vBoptimise, Memcache, és az APC az én szerver nem probléma, de én fut egy régebbi verziója vBET, amely nem rendelkezik a vendég file cache.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1