Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 20

Thread: Po gets nadgradnjo rankbadges odnesli.

Brezupen

Exclamation Po gets nadgradnjo rankbadges odnesli.

Jaz sem zdaj imajo velike težave z mojo člani. Ker nadgradnja vsi vedno znova izgubijo ekstra rankbadges. Te se je ročno dodal kot dodatno vidne skupine. Toda v trenutku cron teče za posodobitev uvršča vsakdo izgubi ročno vnesene narave. To se ni zgodilo, preden te posodobitve.

Prosimo, svetuje!

Hvala.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi. Preden to posodobitev vBET ni uporabljal skupin sploh. vBET4.3.0 različica je oficially šteje nestabilen beta verzija, tako težave z novim functionalisies se lahko zgodi. Žal mi je za težave, si bomo prizadevali za njegovo rešitev.

Prosimo, da več informacij o rankbadges. Ali je domači vB funkcionalnost ali iz nekaterih mod? V kabini primerih - kje najti? Kateri cron opravilo odpravlja? Ali to vpliva na druge dodatne uporabniških skupin ali pa samo tiste, povezane z rankbadges? Ali je zgodilo, ko cron opravilo teče z vBET dissabled?

Brezupen

To je samo nastavljena kot privzeta vBulletin vidne skupine. Ranks, itd št mod. Res ne razumem, zakaj vBET zdaj uporablja uporabniške skupine?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Kateri cron opravilo odpravlja? Ali to vpliva na druge dodatne uporabniških skupin ali pa samo tiste, povezane z rankbadges? Ali je zgodilo, ko cron opravilo teče z vBET dissabled?

Če je to vB privzeta možnost - pišite katere nastavitve moram nastaviti, da jo repoduce na moj test forum? Če ga opisali za mene - bom poskusil, da bi enake rezultate, kot si ti.

Thanks

Brezupen

Posodobitev uporabnika mestu in nazivov cron ga odstrani. Z vBET onemogočen to je v redu.

Kako razložiti to? hmmmmm

Ustvaril sem kar nekaj dodatnih uporabniških skupin, in to tudi dobi rankbadge (ki so povezani z uporabniške skupine) Zdaj se zdi, da če obstaja več kot ena ali dve dodatni Skupine dodal (ročno), da član, ko cron teče, je potrebno tiste, ročno dodal tisti proč.

Upam, da razumete.

Brezupen

To je zdaj postaja pomembno vprašanje za mene. Imam več kot 50 000 članov, pa morate razumeti, da moram ročno dodati teh uporabnikov vsak dan na tej stopnji. Ali obstaja način, ne za mene, da ročno onemogočiti to uporabniških skupin vBET sedaj dodaja? Sploh ne razumem, zakaj si storil to!??

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    To je samo nastavljena kot privzeta vBulletin vidne skupine. Ranks, itd št mod. Res ne razumem, zakaj vBET zdaj uporablja uporabniške skupine?
    To je bila tukaj zahteva: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Razumem, da je pomembno vprašanje za vas. Če jo bo, kakor hitro je mogoče, prosim, PM me vaše podatke za dostop do Admin CP in FTP. Prav tako mi prosim povej ki točno Uporabniške skupine, lahko dodam tukaj in ki točno cron opravila (po imenu) sem moral teči za ogled vprašanje. Bom preveriti in pravilno je na mestu - to bo dala najhitrejši rezultate. Bom osebno poskrbel za to in to danes, če mi pošljete podatke dovolj hitro (I bo na voljo za 4-5 več ur danes, z 1 uro odmora sedaj). Če ne želite deliti svoj dostop do podatkov, potem pa še vedno moram podrobnosti konfiguraciji naše preizkus forum videti učinek.

Prav tako še eno vprašanje, na vprašanje pravilno razumel - ali so skupine, odstrani (tako Uporabniške skupine, izginejo iz foruma) ali pa samo naloga uporabnika, da Uporabniške skupine izgine. Tako da boste morali dodati uporabniških skupin znova ali dodelite uporabniku uporabniška skupina spet?

Brezupen

Hvala Michal. PM poslal.

Kaj vidim dobili odvzete s cron je moj "Legend" in "Xtreme" vidne skupine / vrstah. Res ne vem, kako to razložiti. Upam, da si lahko ogledate na mojem forumu. Prav tako sem prepričan, kar ni ravno cron. Ampak vsak dan, potem ko smo dodali ti ročno, so šli še enkrat. Torej, jaz sem ugibati, da je treba cron posodabljanje usertitles in vrstah.

Hvala za pomoč!

Kot sem napisal v PM - Preveril sem vse dnevne cron opravila na vašem forumu in ugotovila ničesar. V tem trenutku ne moremo ponoviti težavo, tako da ne moremo delati na tem. Prav tako kot sem vam napisal res doupt, da je vBET vprašanje - imate vprašanje, ki le nekaj posebnih uporabnikov izgubijo uporabniških skupin, druge pa ne izgubijo enako Skupine - če bi bilo nekaj, kar avtomatično najverjetneje bi to vplivalo na vse uporabnike, s tem Uporabniške skupine . Preveril sem vBET kodo za uporabniške skupine in znova sem našel ničesar, kar bi lahko povzročilo to vprašanje. Mogoče je to, ki jih povzročajo nekateri ukrepi, ki jih izvajajo ti uporabniki - prosim govoriti, da jih izvedeti je bil tam nekaj skupnega ukrepanja.

Kmalu - ne verjamem, da je vBET napake, še vedno sem pripravljen, da preverite podrobnosti, ko nam posredujete informacije, kako se razmnožujejo vprašanje. I dvojno preveri vse dnevne cron opravila na vašem forumu in ugotovila ničesar. Prosimo, da nam bolj podrobne informacije, kako se razmnožujejo vprašanje.

Brezupen

OK, za 2 dni, sem šel nazaj na staro vBET. Niti ena težava v teh 2 dneh. Sinoči sem nadgraditi, in danes zjutraj sem moral ponovno dodati Skupine uporabnikov za najmanj 10 članov. Imeti mora nekaj storiti z dodatnimi vBET Skupine zdaj tudi dodaja. Zato prosim povej mi, kako odstraniti te popolnoma iz vBET za ne morem nadaljevati, kot je ta. Hvala.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •