Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 20

Závit: Po upgradu rankbadges dostane odebrány.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Exclamation Po upgradu rankbadges dostane odebrány.

Já jsem teď mají velké problémy s členy. Vzhledem k tomu, upgrade všichni neustále ztrácejí další rankbadges. Tyto se to přidat ručně jako další skupiny. Ve chvíli, kdy cron běží na aktualizaci pozice ztrácí každý manuálně zadanými. To se nestalo, než tuto aktualizaci.

Prosím poraďte!

Díky.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den. Před touto aktualizací vBET nepoužíval skupin vůbec. vBET4.3.0 verze je oficiálně považována za nestabilní beta verzi, takže problémy s novým functionalisies se může stát. Omlouváme se za problémy, budeme pracovat na řešení.

Uveďte prosím více informací o rankbadges. Je to nativní vB funkce nebo z některých mod? V případech, Booth - kde najít? Které cronu odstraní? Má to vliv na další dodatečné uživatelských skupin nebo jen těch, které souvisejí s rankbadges? Je to stát, pokud cron úloha spuštěna s vBET dissabled?

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Je to jen nastavit jako výchozí uživatelské skupiny vBulletin. Pozice, atd. Žádný mod. Opravdu nechápu, proč vBET nyní používá uživatelské skupiny?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Které cronu odstraní? Má to vliv na další dodatečné uživatelských skupin nebo jen těch, které souvisejí s rankbadges? Je to stát, pokud cron úloha spuštěna s vBET dissabled?

Pokud je to vB výchozí volba - napište prosím nastavení, které jsem třeba nastavit, aby repoduce se na své zkušební forum? Máte-li popsat to pro mě - já budu snažit, aby stejné výsledky, jako jste vy.

Díky

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Aktualizace uživatelských pozice a tituly cron odstraní. S vBET zakázal je v pořádku.

Jak to vysvětlit? hmmmmm

Vytvořil jsem docela málo dalších uživatelských skupin, a tyto také dostane rankbadge (které jsou sdruženy do uživatelské skupiny), nyní se zdá, že když tam je víc než jeden nebo dva další uživatelské skupiny přidal (ruční) na člena, kdy cron běží, přijme opatření ručně přidané ty pryč.

Doufám, že chápete.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

To se nyní stává obrovský problém pro mě. Mám více než 50 000 členů, a vy musíte pochopit, že musím přidat ručně uzivatelske skupiny každý den v této fázi. Je tam není cesta pro mě ručně vypnout Seznam uživatelů vBET nyní přidává? Nevím ani, proč jste to udělali!?

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Taurus View Post
    Je to jen nastavit jako výchozí uživatelské skupiny vBulletin. Pozice, atd. Žádný mod. Opravdu nechápu, proč vBET nyní používá uživatelské skupiny?
    To byl požádán zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Chápu, že je velký problém pro vás. Aby to bylo co nejrychleji prosím, jen mi pm Vaše přístupové údaje k FTP a správce CP. Také prosím, řekněte mi, který přesně do skupin mohu přidat zde a který přesně cronu (podle jména), musím běžet na tuto problematiku. Budu zkontrolovat a opravit na místě - to vám dá nejrychlejší výsledky. Budu řešit tento problém osobně a to dnes, pokud mi pošlete údaje dostatečně rychle (I bude k dispozici po dobu 4-5 hodiny dnes, 1 hodinová přestávka nyní). Pokud si nepřejete, aby se podělit o své přístupové údaje, pak ještě musím podrobně popisuje, jak nakonfigurovat náš Test Forum vidět efekt.

Také jednu otázku pochopil otázku správně - se Uživatelské skupiny jsou odstraněny (tedy uživatelské skupiny zmizí z fóra), nebo jen přiřazení uživatele do uživatelské skupiny mizí. Takže je potřeba přidat uživatelské skupiny znovu nebo přiřadit uživatele do uživatelské skupiny znovu?

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Díky Michal. AM poslal.

To, co vidím stále odvádí cron je můj "legenda" a uživatelské skupiny "Xtreme" / pozice. Opravdu nevím, jak to vysvětlit. Doufám, že se můžete podívat na moje forum. Také jsem si úplně jistý, který cron. Ale každý den, po přidání těchto ručně, jsou pryč. Takže já jsem hádat, že je třeba cron aktualizace usertitles a patří.

Díky za pomoc!

Datum registrace
    10. 2009

Jak jsem psal v PM - jsem zkontroloval všechny každodenní úkoly cron na forum a nic nenašel. V tuto chvíli nejsme schopni reprodukovat problém, takže nejsou schopni pracovat. Také jak už jsem psal, že jsem opravdu doupt, že je vBET problém - máte problém, který jen některé speciální uživatelé ztrácejí uživatelské skupiny a jiné neztratí stejné uživatelské skupiny - pokud by to bylo něco, co automaticky s největší pravděpodobností by to platit pro všechny uživatele této uživatelské skupiny . Ověřil jsem si vBET kód pro uživatelské skupiny znovu a zjistil jsem nic, co by mohlo způsobit tento problém. Takže možná je to způsobeno některými kroky, které tyto uživatelů - obraťte se na nich zjistit, bylo tam určité společné opatření.

Krátce - Nevěřím, že to je vBET chyba, přesto jsem ochoten zkontrolovat údaje, pokud nám informace, jak se problém reprodukovat. I dvakrát zkontrolováno všech denních úkolů cron na forum a nic nenašel. Prosím, dejte nám bližší informace o tom, jak se problém reprodukovat.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

OK, za 2 dny, jsem se vrátila ke starým vBET. Ani jeden problém v těchto 2 dny. Včera v noci jsem upgrade, a to ráno jsem měl opět přidat další uživatelské skupiny nejméně 10 členů. Musí mít něco do činění s další uživatelské skupiny vBET nyní dodává. Takže prosím, řekněte mi, jak odstranit tyto úplně od vBET za nemohu dál takhle. Díky.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •