Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1020

Tema: Po atnaujinimo rankbadges bus atimta.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Exclamation Po atnaujinimo rankbadges bus atimta.

Dabar esu labai problemų su savo narių. Kadangi atnaujinti visi nuolat praranda savo papildomų rankbadges. Šie gauti pridėtinės rankiniu būdu, kaip papildomas sąrašas Vartotojų grupės. Bet momentas Cron veikia atnaujinti gretas visi praranda neautomatiniu būdu įvestą. Taip neatsitiko prieš šį naujinimą.

Prašome pranešti!

Ačiū.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Prieš šį naujinimą vBET naudoti grupes. vBET4.3.0 versija Oficialiai laikoma nestabilus beta versija, todėl problemų su nauja functionalisies gali įvykti. Atsiprašome už rūpesčius, mes ją išspręsti.

Prašome pateikti daugiau informacijos apie rankbadges. Ar gimtoji vB funkcionalumą ar kai mod? Stendą atvejais - kur rasti? Kuris Cron pašalina? Ar tai paveiks kitus papildomus vartotojų grupės, arba tiesiog į rankbadges? Ar tai atsitiks, kai Cron veikia su vBET dissabled?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Jis yra tik nustatyti kaip numatytąjį vBulletin vartotojų grupės. Gretas, ir tt Nr. Mod. Aš tikrai nesuprantu, kodėl vBET dabar naudoja vartotojų grupės?

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Kuris Cron pašalina? Ar tai paveiks kitus papildomus vartotojų grupės, arba tiesiog į rankbadges? Ar tai atsitiks, kai Cron veikia su vBET dissabled?

Jei tai yra VB numatytoji parinktis - prašome parašyti, kuriuos parametrus reikia nustatyti repoduce mano Test Forum? Jei jūs apibūdintumėte man - aš pabandyti padaryti pačius rezultatus, kaip jūs.

Ačiū

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Vartotojų gretas ir pavadinimai Cron atnaujinimas pašalina. Su vBET neįgaliesiems, tai yra gerai.

Kaip tai paaiškinti? hmmmmm

Aš sukūriau nemažai papildomų vartotojų grupės, ir jie taip pat gauna rankbadge (kurie yra susiję sąrašas Vartotojų grupės) Dabar atrodo, kad kai yra daugiau nei vieną arba du papildomus vartotojų grupės (rankiniu būdu) narys, kai Cron veikia, imasi priemonių, kurios yra rankiniu būdu pridėta toli.

Tikiuosi jums suprasti.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Tai dabar man tampa didžiule problema. Turiu daugiau nei 50 000 narių, ir jūs turite suprasti, kad aš rankiniu būdu įtraukti šiuos kasdien šiame etape vartotojų grupės. Ar nėra taip man rankiniu būdu išjungti šią sąrašas Vartotojų grupės vBET dabar prideda? Nemanau, net suprasti, kodėl tu tai!??

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Jis yra tik nustatyti kaip numatytąjį vBulletin vartotojų grupės. Gretas, ir tt Nr. Mod. Aš tikrai nesuprantu, kodėl vBET dabar naudoja vartotojų grupės?
    Tai buvo prašoma: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Aš suprantu, kad yra didžiulis klausimas jums. , Kad ji taip greitai, kaip įmanoma, prašome tiesiog PM man savo prieigos duomenis Admin CP ir FTP. Taip pat pasakykite man, kuris tiksliai moderatorius galiu pridurti, ir kuri tiksliai Cron (pagal pavadinimą) aš paleisti, pamatyti problemą. Aš patikrinti ir pataisyti jį vietoje - tai sparčiausiai rezultatus. Dirbti su šia asmeniškai ir tai padaryti šiandien, jei jums atsiųsti man informaciją pakankamai greitai (4-5 ir daugiau valandų aš šiandien, su 1 val pertrauka dabar). Jei nenorite pasidalinti savo prieigos duomenis, tada dar man reikia kaip konfigūruoti mūsų Test Forum poveikis.

Vieną klausimą teisingai supratau klausimą - taip pat daro vartotojų grupės yra pašalinamos (taip moderatorius išnykti iš forumo), ar tiesiog užduoties vartotoją į moderatorius dingsta. Taigi, jums reikia vėl pridėti sąrašas Vartotojų grupės arba priskirti vartotojo moderatorius naujo?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Dėka Michalas. PM išsiuntė.

Ką aš matau gauti pagal Cron paimti mano "Legenda" ir "Xtreme" vartotojų grupės / gretose. Aš tikrai nežinau, kaip tai paaiškinti. Aš tikiuosi, jūs galite pamatyti mano forumas. Aš taip pat negaliu tiksliai pasakyti, cron. Bet kiekvieną dieną, po sudedant šiuos rankiniu būdu, jie nuėjo vėl. Taigi, aš esu atspėti, ji turi būti atnaujinti usertitles ir yra cron.

Ačiū už pagalbą!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kaip rašiau PM - Aš patikrinti visų kasdieninių cron užduotis jūsų forume ir rasti nieko. Šiuo metu mes negalime atkurti problemą, todėl mes negalime dirbti su juo. Taip pat kaip aš parašiau jums, aš tikrai doupt, kad ji yra vBET klausimas - jūs turite problemą, kad tik tam tikras specialias vartotojai praranda vartotojų grupės ir kiti to padaryti negali prarasti pačios vartotojų grupės - jei tai būtų kažkas automatiškai greičiausiai turės įtakos visiems vartotojams šio moderatorius . Aš patikrinti vBET kodas sąrašas Vartotojų grupės vėl, ir aš nieko nerado, kas gali sukelti šią problemą. Tai gal ji sukelia tiems vartotojams, atlikti kai kurių veiksmų, prašome kreiptis į juos sužinoti ten buvo keletas bendrų veiksmų, kurių buvo imtasi.

Netrukus - Aš netikiu, kad tai vBET kaltės, vis tiek aš nori patikrinti informaciją, kai jūs suteikiate mums informacijos, kaip atkurti problemą. Aš tikrinamas du kartus visos dienos cron užduotis jūsų forume ir rasti nieko. Prašome suteikti mums daugiau išsamios informacijos, kaip atkurti problemą.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai, 2 dienas, aš grįžau į senas vBET. Ne viena problema šių 2 dienas. Praėjusią naktį Aš atnaujinau, ir šį rytą turėjau vėl pridėti papildomų sąrašas Vartotojų grupės bent 10 narių. Ji turi kažką daryti su papildomų sąrašas Vartotojų grupės vBET dabar taip pat priduria,. Taigi pasakykite man, kaip pašalinti šias visiškai nuo vBET negali vykdyti panašaus. Ačiū.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •