PDA

View Full Version: Kako preprečiti dele besedila za prevod

jonlar
27-04-10, 20:22
Pozdravljeni. Jaz sem z uporabo brezplačno različico te velike addon, in samo hotel vprašati, ali je mogoče zaščititi dele besedila pred prevod?

vBET
27-04-10, 21:03
Ja, samo uporaba ni preveden področju - če boste potrebovali nekaj, da se ne prevajajo preprosto urejati ustrezno predlogo in jo položite med
in (Opomba: ne morete uporabiti kateri koli mod, ki odstrani komentarje z uporabo te funkcionalnosti)

jonlar
27-04-10, 21:11
Ali je prav tako mogoče uporabiti v vb CMS v članku, na kakršen koli način?

vBET
27-04-10, 21:47
Ne v brezplačno različico. V enkratna izplačila lahko to storite zelo enostavno z dodajanjem tako besedilo znotraj BBCode notranslate v vaše sporočilo CMS.

jonlar
27-04-10, 23:08
Ok hvala. Ampak, če sem iskren, dont hočem plačati 90 dolarjev za scenarij! ko je celoten vB stroški (predplačniške) 125 €
Thats defenitly na ekspanzivna. Jaz sem samo iskren

vBET
02-05-10, 22:30
Zato vam ponujamo brezplačno različico - ga lahko uživali tako dolgo želite! :) Ti in vsak, ki hoče prevodi in ne skrbi za odličen nastop, večjezična podpora Skupnosti, prevedena RSS in še veliko več.

Imamo veliko strank, ki so zelo srečni za vlagajo svoj denar v plačan prevod:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1