PDA

مشاهده نسخه کامل : چگونه برای جلوگیری از بخش هایی از متن برای ترجمه

jonlar
27-04-10, 20:22
سلام وجود دارد. من با استفاده از نسخه رایگان این addon بزرگ و فقط می خواستم بپرسم که آیا آن را ممکن است به محافظت از بخش هایی از متن قبل از ترجمه؟

vBET
27-04-10, 21:03
بله ، فقط به منطقه ترجمه نشده استفاده کنید -- اگر شما نیاز به چیزی ترجمه نشده و به سادگی ویرایش قالب مناسب قرار داده و آن را بین
و (توجه داشته باشید : شما می توانید هر وزارت دفاع که به حذف نظر به استفاده از این قابلیت استفاده کنید)

jonlar
27-04-10, 21:11
آیا آن نیز امکان پذیر است استفاده از این CMS در VB در مقاله ، به هیچ وجه؟

vBET
27-04-10, 21:47
در نسخه رایگان. در یکی از پرداخت شما می توانید آن را را بسیار آسان می کند با اضافه کردن متن داخل از کدهای BB notranslate در پیام خود CMS.

jonlar
27-04-10, 23:08
OK تشکر. اما ، به صداقت ، من نمی می خواهم به پرداخت 90 دلار برای یک اسکریپت! زمانی که هزینه های vB کل (پیش پرداخت) 125 €
سلام defenitly به متمایل به توسعه. من فقط صادقانه

vBET
02-05-10, 22:30
به همین دلیل است که ما ارائه می دهیم شما نسخه رایگان -- شما می توانید آن را به عنوان مدت شما می خواهید لذت ببرید! :) شما و کسی که فقط می خواهد ترجمه کند و در مورد مراقبت از عملکرد بزرگ ، حمایت از جامعه چند زبانه ، ترجمه RSS و خیلی بیشتر است.

در حال حاضر بسیاری از مشتریان که برای سرمایه گذاری پول خود را در نسخه پرداخت می شود بسیار خوشحال :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1