PDA

Zobraziť plnú verziu: Ako zabrániť časti textu na preklad

jonlar
27-04-10, 20:22
Ahoj. Ja som pomocou bezplatnej verzie tohto skvelého addon a chcel sa opýtať, či je možné chrániť časti textu pred prekladom?

vBET
27-04-10, 21:03
Áno, stačí použiť nie sú preložené oblasti - ak potrebujete niečo, čo nesmie byť prekladaný jednoducho upraviť príslušnú šablónu a dať ju medzi
a (Poznámka: Nemôžete použiť akýkoľvek mod, ktorý odstraňuje komentáre k použitie tejto funkcie)

jonlar
27-04-10, 21:11
Je tiež možné použiť v VB CMS v článku, v žiadnom prípade?

vBET
27-04-10, 21:47
Nie vo voľnej verzii. V platil jedného, môžete to urobiť veľmi jednoducho tým, že tieto text vnútri notranslate BBCode v správe CMS.

jonlar
27-04-10, 23:08
Ok vďaka. Ale aby som bol úprimný, dont chcem zaplatiť 90 dolárov za scenár! kedy celý BB náklady (predplatené) 125 €
To je defenitly na expanzívny. Ja som len úprimná

vBET
02-05-10, 22:30
To je dôvod, prečo Vám ponúkame bezplatné verziu - môžete si to, ako dlho chcete! :) Vy a každý, kto chce len preklady a nezaujíma sa o skvelý výkon, viacjazyčné podpory Spoločenstva, prekladal RSS a mnoho ďalšieho.

Máme veľa klientov, ktorí sú veľmi šťastný za svoje peniaze investovať do platených verzií:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1