PDA

View Full Version: Rešeno Izrezovanje besedila

Fabiano
24-05-15, 20:06
Spremeni moj jezik v portugalski tukaj v vBET Forum, slabo vsakič, ko sem post besedilo in pošiljanje, je besedilo bo odrezano, nisi v enem kosu. Moram urediti trikrat besedilo lahko objavljajo tukaj. Če želite lahko objavite video bolje razložiti.

Marcin Kalak
25-05-15, 09:28
Poskusite, da počistite piškotke v brskalniku. Prosimo, preverite, da vam vprašanje zdi drugega brskalnika.

Fabiano
26-05-15, 01:59
Marcin, že očiščene piškotke in poskusila z drugim brskalnikom, zanima me, če sem edini s to težavo?

Marcin Kalak
26-05-15, 11:58
Nihče drug ni prijavil podobnih težav in ne morejo razmnoževati.

Marcin Kalak
05-06-15, 14:23
Ta težava bo odpravljena v naslednji izdaji.

Fabiano
07-06-15, 19:26
Já que o problema será resolvido na próxima versão, vocês conseguiram reproduzi-lo. Qual é o problema que ocasiona esse corte nas mensagens?

Marcin Kalak
08-06-15, 09:43
Vprašanje je bilo slabo kodiranje v bazi UTF na prevedenih strani. Delamo na rešitev. V našem forumu vprašanje ne bi prišlo.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1