PDA

View Full Version: Rešeno Kako odstraniti vbet jezik kodo

norku
05-10-11, 10:41
Jaz uninstalled vbet, vendar ni bila odstranjena šifro jezika [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

r.dziadusz
05-10-11, 12:33
Prav zdaj uninstalling vBET ne bo čisto BBcode, prosimo, upoštevajte, da strani v tuj jezik bo ostal v tem jeziku, tako ste izgubili uporabnikov po odstranitvi vBET, poleg tega bo zelo težko bere neprevedeno objav zato - morda boljša rešitev je izbrisati teh delovnih mest na vseh.
Toda, če želite samo izbrisati "[lang = x" itd Lahko kodo za vas robot, čistejše do konca tedna

norku
05-10-11, 12:42
Kaj potrebujem za čiščenje so urls ... Url za teme, ki so bile objavljene, ki jih nekdo, ki je tuji jezik, ki v svojem profilu še vedno prikazujejo [langtitle x =] [/ langtitle] Kako popraviti to?

Sem dobil rešiti česa [lang = x], [/ lang] [notranslate] etc by using vb censoring. I desperately need help with the urls though...

Here's one: .xxxxx.com/forum/f23/[ langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/

How do I get the rubbish out and turn it into:

http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsigne-vrai-ou-faux-5565/

norku
05-10-11, 13:46
Oprosti, ampak moram udarec to ...

Prav tako preusmerjanje zdaj odveč povezave v Googlov indeks s strani tujih jezikov na mojem forumu?

vBET
05-10-11, 13:59
Kot je zapisal Radek - bomo pripravili za vas, robot (PHP skript), ki bo odstranil vse Lang, langtitle in notranslate BB kode. To se bo zgodilo, in pod pogojem, da vam v tem tednu.

Če imate langtitle v URL to pomeni, da langtitle je vključen v naslov nit. Preprosto sprememba naslova nit in ga odstranite. V mestih, ki so pomembni in ne more čakati, prosim, da spremenite ročno. V drugih mestih Počakaj, da se scenarij.

norku
05-10-11, 14:05
Hi,

Zakaj ne boste ljudi opozarja, da ni odstranjeno šifro vbet bb, ko odstranite? Zakaj ne že imate orodje če veste, da se to zgodi? Cenim, da pomoč, vendar nekako rad bi popolnoma odstraniti in ne čakati na teden, medtem ko Google indeksiranje napačne URLjev...

Kaj pa za preusmeritev / da, / de, / etc teme, es, ki je Google že indeksirane?

vBET
06-10-11, 02:24
Hi,

Odgovor za govorilnice vaše vprašanje je - zato, ker je bilo res nič nenavadnega v uninstall vBET, ko je res potrebna in uporabljajo. Smo imeli zaprosi za takšno orodje enkrat pred, vendar je uporabnik odločil ostati z vBET in samo uglašen ustrezno.

Prav tako ne more storiti v kodo uninstall - uninstall ne more biti potencialno škodljive. Kaj morate bo treba baze podatkov backup v primeru kakršnih koli težav.

Tudi prosimo, upoštevajte, da če ste onemogočili vBET potem Google ne bo indeksiral nepravilne URLjev, ker takšna niso prikazani.

Za že indeksirane - samo ustvariti preusmeritev pravila, ki bodo preusmerili vse tiste zahteve nazaj na prvotnega. Uporabite to (prosimo, preizkus teh):

#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]

Dodajanje imenika forum tam. Če imate težave samo nam vaše vBET pravila in bomo poslali nazaj spremenjeno. Ali z drugimi besedami - so 2, prvi vBET pravila, kadar odstranite vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & preusmerjeni =

norku
06-10-11, 09:51
Reportaža pravila ne dela. Kadar se imenuje staro stran vbet ustvarja 404.

Imam vb, nameščen v /forum

. Htaccess je v public_html

RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]

Vse novice na BB koda orodje za odstranitev?

vBET
06-10-11, 11:37
Forum imenik dodan v napačnem mestu, uporabite tale:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
#just comment to see whole 2nd rule

Ampak to domnevam, da ne bo v public_html samo v imeniku forumu. Najboljši način je - samo uporaba pravil, ki ste imeli pred in spreminjanje teh. Če ne boste imeli, potem bomo morali najti pravega. S tem v vašem forumu imeniku prvi. Če želite, da ga uporabljate v glavnem imeniku, potem najprej preverite, brez dodatnih / forum

norku
06-10-11, 13:18
Vse delal globe z htaccess v / ko sem imel vbet nameščen. Ja, sem poskušal moje stare pravila prvič, vendar so prezrti. Ni mogoče dobiti pravila za delo v bodisi /forum ali /. Lahko samo pusti stvari, kot so in gledam Google pilote 404 po 404 v Webmaster Tools, ampak raje bi čisto preusmeriti.

Želite si oglejte? Lahko PM admin/ftp dostop.

norku
06-10-11, 14:34
Še vedno tukaj

norku
06-10-11, 16:20
in še vedno tukaj. Nisi tukaj več čeprav kljub PM nazaj v dveh urah, ko so gotovo bili tukaj. Jaz bom nekaj čaj. Lahko počakate

norku
06-10-11, 19:39
in nazaj. Koli novice?

vBET
06-10-11, 21:25
Vse delal globe z htaccess v / ko sem imel vbet nameščen. Ja, sem poskušal moje stare pravila prvič, vendar so prezrti. Ni mogoče dobiti pravila za delo v bodisi /forum ali /. Lahko samo pusti stvari, kot so in gledam Google pilote 404 po 404 v Webmaster Tools, ampak raje bi čisto preusmeriti.

Želite si oglejte? Lahko PM admin/ftp dostop.

Prosim, pokažite mi vaše .htaccess pred vBET je bila odstranjena. Tudi prosim ne SPAM - to je nobenega smisla. Prosimo upoštevajte tudi, da PM sporočila so zasebna sporočila - tiste čaka več vrednotenje če ni bilo zahtevano in počakate več, če je eden od naših zaposlenih odsotne zaseden. Dokler pozval, da pošljete dostop podatkov pišite na forum tako vse naše osebje vam lahko pomagajo. Dostop do podrobnosti niso potrebna tukaj - samo pošljite vaše polno .htaccess, preden vBET je bila odstranjena.

PS.
Jaz delam zdaj na popravkov v novo BETA javnost - Radek je tukaj in mogel pomagati, ker pošljete info mi z PM. žal, ste morali čakati.

norku
07-10-11, 09:05
Spam? Ste bili na forumu, pred, med in po točke, kjer sem poslal to PM. Sem poslal po čaka za precej dolgo časa za odgovor na nit. Če vi ne morem se moti, vlečenjem sami stran za nekaj sekund odgovoriti na vprašanje, potem ste vsaj lahko potrdi prejema na PM. Povzročila težavo sem doživlja. Vbet DOESN'T delo kot oglašuje (ja, vaš vplivati, vem) in vse hočem priti off moj forum hitro. Vendar to ni samo odstraniti, kot vse druge dodatke, Vb. Oh ne, ker Vbet zapusti svojo kodo BB, splattered zaslišanje vsem mestu.

Nikjer na vašo stran obstaja popoln opis kako odstraniti Vbet. Ne če ti povem nam da šifro BB ne bodo odstranjene ko smo odstraniti in da bomo morali čakati dni za orodje odstraniti. To orodje je treba del namestitev paketa, ampak jasno nočete govoril o tem. Namesto tega sem dobil neverjetno aroganten odgovor če ste učinkovito rekel, da ste nikoli obravnavala možnost, da kdorkoli bi želeli odstraniti Vbet?

Torej, zdaj imam tisoče indeksiranih povezav, ki so zdaj vse proizvajajo 404s in nekaj sto mest, ki vsebujejo kodo BB in sem PROBLEM?

Kar zadeva je preusmeritev kaj boste želeli vedeti? Imam v vb suite, ki je nameščen na /forum kot sem ti rekel večkrat. Priti Vbet, ki delajo z Vb, nameščen na /forum bo deloval samo en nabor preusmeritev in vem, da ste vedeli, da. Sem ponudil, da ste ftp in admin dostop tako, da si lahko ogledate sami, ampak jasno nimate enako količino časa kot si imel, ko sem bil še vedno kupca....

Tukaj je htaccess pred odstranitvijo vbet. Je bila v public_html in obdelan popolno (imam vb, nameščen na /forum)

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>

## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]

vBET
07-10-11, 12:35
Prosimo, upoštevajte, da ponavljajoči se sporočila šteje SPAM - na vsak forum vem. Ne želim, da bi razpravljali o opredelitvi SPAM - samo ne ponovite. Razumem, da če vaše sporočilo je bilo čaka nekaj dni, ker smo zamuditi nekaj kako - to bi celo uvaževati opomni, vendar 3 krat isti dan...

Vaš .htaccess videti takole:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.xxxx.com$|^cdn.xxxx.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/ [L,R=301]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/$2 [L,R=301]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>

## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]

Tudi opravičujem - pozabil sem ti povedati o 301 preusmeriti pred. Je nastavljen tam zdaj. Preverite in povedati, to je v redu, (ne vem pravila zahteva / pred forum ali morda poln URL, vendar je nekaj, da preverite na forumu). Če ne bo uporabite vaš dostop podatke pošljete včeraj in nastavite desno na mestu.

PS.
Radek je testiranje zdaj skript, odstranjevanje vBET BBCodes - bi morala biti na voljo kmalu.

r.dziadusz
07-10-11, 14:46
Hi,
Opomba!
To je beta različico ta skript!

1. Prosimo ustvarite datoteko in jo shranite kot "clearBB.php"
2. Spodnjo kodo v to in ga shranite
3. Naložite na vaš strežnik, forum koren
4. Naredite varnostno kopijo zbirke podatkov
5. Izklopite vaš forum
6. Prijavite kot admin
7. V brskalniku, dana url z destinacijo za vaš "clearBB.php"
8. Pritisnite "jasno" gumb

<?php echo "<input type=\"hidden\" name=\"securitytoken\" value=\"" . $vbulletin->userinfo['securitytoken'] . "\" />\n";?>

<p style="text-align: center">
Use this program to remove all bbcode tags (from posts, and urls) added by vBET </br>
To use this script, please log into your forum in other tab
</br>This script has big influence on your
database and changes are permanent - <b>can not be undone</b> therefore:
</br>
make sure you did the <b>backup of your database!</b> and remember to <b>turn
off your forum</b> during using this script!</p>

<form action="clearBB.php?do=execute" method="post"><input type="submit"
value="clear" style="width: 70%; margin-left: 15%" /></form>

<?php

function &basic_clear($pagetext, $what_to_clear) {
if ((strpos($pagetext, $what_to_clear)) === 0 ){
$i = 0;
} else {
$i = 1;
}
$message_tab = explode($what_to_clear, $pagetext);
for ($i;$i<count($message_tab); $i++){
if ($message_tab[$i][2] == ']')
$message_tab[$i]=substr($message_tab[$i],3);
}
$new_message = implode('',$message_tab);
return $new_message;
}

function update_pagetext(&$new_message, $message_id) {
global $vbulletin;

$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET pagetext = '".addslashes($new_message)."'
WHERE postid = " .$message_id
);
}

function update_tittle(&$new_tittle, $tittle_id) {
global $vbulletin;

UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE postid = " .$tittle_id
);
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "thread
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE firstpostid = " .$tittle_id
);
}

require_once('./global.php');
$charset = vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset');

if ($_REQUEST['do'] == 'execute') {

$result = $vbulletin->db->query_read("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."post WHERE pagetext LIKE '%, 'lang')) !== FALSE) || ((strpos($message['pagetext'], '')) !== FALSE)){
$new_message = $message['pagetext'];
$to_remove = array("[notranslate]", "");
$new_message = str_replace ($ to_remove,'',$ new_message);
Če ((strpos ($ sporočila ['pagetext'], "[lang ="))! == FALSE) {
$new_message = basic_clear ($ new_message, "[lang =");
}
update_pagetext ($new_message,$ sporočila [postid]);
}
/ / konec blok počistite za post

//Block za obračun URLjev in nit naslovov
Če ((strpos ($sporočila [naslov], "langtitle"))! == FALSE) {
$new_message_title = $sporočila ['title'];
$to_remove_title = array ("[langtitle = zh-KN]', ',');
$new_message_title = str_replace ($ to_remove_title,'',$ new_message_title);
Če ((strpos ($ new_message_title, ”);
}

// end of block for clearing urls and threads titles
}
}
?>

Če želite samo imeti "jasno" URLjev, prosim izrežete dela kodeksa obrobljen z:

//block for clearing urls and thread titles <--> / / konec bloka za obračun naslovov URL in teme
Kot v vaš brskalnik vnesite ciljni nanj in potisni gumb "jasno"

norku
07-10-11, 18:13
Hvala lepa. Bom kaj veš, če imam težave, vendar podatke, se zdi dovolj jasna.

norku
07-10-11, 18:30
.htaccess ne deluje. Ne preusmeri in dodaja Domov/public_html/uporabnik/etc URL. Odstraniti.

Zakaj so tam dve polji v post 17 zgoraj? Jaz ugibati, da polje 1 je skript, ena in da polje 2 je skript dve. Does to tvar, ki je prvi?

r.dziadusz
07-10-11, 22:05
Tam je samo en skript - prvi
Drugo polje je odstraniti, če ste onlu želite počistiti BBKode iz URL-jev

norku
08-10-11, 11:20
hvala. Jaz sem že to, ko poskusite zagnati to:

"vaša vloga ni mogel obdelati ker manjkal varnostni žeton.

Če to do nepričakovano, prosim obvesti upravitelja in opišite dejanje, ste izvedli, preden ste prejeli to napako".

Poskušal sem skript, ki uporabljajo privzeti kožo in tudi z plugins, onemogočena v config.php. Še vedno ne deluje.

vBET
08-10-11, 12:09
Prosimo, poskusite najprej prepričevalnost v vaš forum, in nato odprite skript v isti brskalnik. Prosimo, povejte, ali je pomoč.

norku
08-10-11, 12:33
:) Sem bil prijavljen. Odprl sem tudi scenarij v istem oknu.

Uredi: v smilie ne pomeni, da problem ode. Skripta ni mogoče zagnati.

Nadaljnje urejanje: glejte post 19. Htaccess, knjižite ne deluje.

Poslan vam ftp in admincp dostop nekaj urami, kot ste zahtevali.

Več Uredi samo, da bi se izognili neizogibnega vprašanja in shrani nekaj časa tukaj je primer povezava trenutno v Googlov indeks:
http://www.XXXX.com/forum/No/F72/Just-an primer-726 /

To je rezultat preusmeriti, ko uporabljam vaš htaccess v post 16:
http://www.XXXX.com/Home/XX/public_html/forum/F72/Just-an-example-726/

Kaj potrebujem za urejanje v vaš pravila odstraniti Domov/xx/public_html /?

vBET
08-10-11, 23:44
Sem bil na vašem strežniku in .htaccess vprašanje rešiti. Kot sem napisal, sem bil ne prepričani, ali ste potrebujejo / na začetku preusmeriti naslov ali ne - je bilo potrebno. To je OK zdaj - preverite in potrditi.

Radek vam bo pomagal s vaš skript vprašanje - on bo delo ponedeljek. Oprosti, da bo nekaj več časa, vendar Radek je ustvarjanje in preskušanje skript - on bo najboljša oseba, ki vam pomaga. Če je res nekaj, kar ne morem čakati do ponedeljek prosim pustiti mi znanje in bodo porabili nedelja času, da preverite to. Upam, da to ni res tako nujno.

norku
09-10-11, 13:19
krasno. hvala. Preusmeriti deluje popolnoma.

Skripta ni tako nujna, ampak če lahko zadeva obravnavana v ponedeljek, da bi bilo odlično.

r.dziadusz
10-10-11, 08:39
Žal imate čakati tako dolgo
Sem uredil zbornik v mojem prejšnjem delovnem mestu (klik (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556))
Prosimo, poskusite uporabiti novo

hvala. Jaz sem že to, ko poskusite zagnati to:

"vaša vloga ni mogel obdelati ker manjkal varnostni žeton.

Če to do nepričakovano, prosim obvesti upravitelja in opišite dejanje, ste izvedli, preden ste prejeli to napako".

Poskušal sem skript, ki uporabljajo privzeti kožo in tudi z plugins, onemogočena v config.php. Še vedno ne deluje.

Da, vendar je dobro znana težava vbulletin, sem opisuje njih, prav zdaj, vendar za zdaj prosim uporabite ta nova koda še enkrat in prosimo, poskusite spremeniti ime datoteke

EDIT
Prosim, povej mi, katero različico vbulletin ali uporabljate?

norku
10-10-11, 11:11
Hi,

Sem dodal novo kodo, preimenovati datoteko in preizkušen teči, vendar sem še vedno pridobivanje sporočila o varnostni žeton. Uporabljam vb spremstvo prevod 4.1.6

r.dziadusz
10-10-11, 21:46
Sem vključena nekaj vbulletin namig, in da to kodo hitreje, poskusite zdaj: kliknite (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556) in mi prosim povejte, če pomaga

raymond
11-10-11, 04:26
Pogledal zakonika in videl te.

< tvorijo action="/forum/sl/clearBB.php?do=execute" metoda = "post" >< input type = "submit"
vrednost = "jasno" slog = "širina: 70 %; margin-left: 15 % "/ >< / tvorijo >

Morda skript, ki bodo morali biti imenovan kot clearBB.php?

raymond
11-10-11, 04:49
Delal za mene.
I kopirati šifro, prilepili v urejevalnik besedila in jo shranite kot clearBB.php
Nalaganje clearBB.php na korenu vbulletin forum.
Prijavljeni kot admin, zaprite odbor in clearBB.php teči moj spletni brskalnik.
Kliknite gumb Počisti.

Opa, vsi jezik oznake je bil izpraznjen.

Zahvaljujoč vBSEO, vse te mrtve povezave trajno preusmerjeni na prvotna nit :)

r.dziadusz
11-10-11, 06:08
Pogledal zakonika in videl te.

< tvorijo action="/forum/sl/clearBB.php?do=execute" metoda = "post" >< input type = "submit"

Morda skript, ki bodo morali biti imenovan kot clearBB.php?

Ja, si, ampak problem z manjka žeton, je o drugi vrstici je ta koda - ena, ki vam daje pravico izvesti datoteko.
Preučila to vprašanje rešiti, ali imate kakršna koli vprašanja

norku
11-10-11, 10:20
Hvala Raymond. Ki določene žeton napake za mene.

To ni "rešiti" čeprav r.dziadusz...

Problem po zaganjanju skripta: vse prejšnje opuščaje (in narekovaje), so zdaj v Ascii Html ": & # 039 & quot; Poljuben umislek naprej kako popraviti to? (Imam vbseo in poskušal funkcijo nadomestni znak - ne dela. Sem tudi obnovljena post predpomnilnika po zaganjanju skripta BB - ni spremenila ničesar). Samo opuščaje in narekovaje, ki so bile tam pred skript je bil zagon katerega (novih delovnih mest, ki jih vsebujejo prikaže običajno) morem "goljufija" delno rešitev z uporabo vb cenzure, ampak jaz bi raje ne.

Tudi, & povsod prikazuje kot & amp;

Naloga 2: zaradi neznanega razloga, imam to BB kodo na nekaterih mestih: [Lang = x], [lang = x] itd, kako spremeniti skript (clearBB.php), da bi ubil tiste, preveč?

r.dziadusz
11-10-11, 12:18
Žal ste označili, kot je rešil sem naj to delo za oba
Bo proučila, zakaj ste dobili & # 039, prosim povej mi kaj charset ali uporabljate (opisujejo, kako to storiti, boste našli v readme.html datoteke)
O drugi problem, je appeard Mlakarja uporabnike dodajte "lang" kodo ro─ìno
Če želite odstraniti ii, moj skriptom za prvi primer [Lang = x]
Prosimo našli te vrstice:

Če ((strpos ($ sporočila ['pagetext'], "[lang ="))! == FALSE) {
$new_message = basic_clear ($ new_message, "[lang =");
}

in točno po to:

Če ((strpos ($ sporočila ['pagetext'], "[Lang ="))! == FALSE) {
$new_message = basic_clear ($ new_message, "[Lang =");
}

-to ni bil preskuša je samo hitro
v drugem primeru pa [lang = x] ta BBKode ne deluje in je več zamotan, tudi lahko vpliva na z nekaj več težav, Mlakarja Pokaži mi oznako z dvema vrzeli, vendar ne vem, če je bilo tisti z tri vrzeli itd, in Mlakarja da lahko imate nekaj besedila, cutted, moram ugotoviti, če je mogoče odstraniti oznake kot to varno.

Urejanje
O & # 039, smo sedaj delamo na tem pleae Počakaj sekundo

norku
11-10-11, 12:45
Živjo in hvala. Sem začel novo nit o tem, tako lahko izbrišete prosim?

Moj charset je ISO 8859-1

Hvala tudi za info na skript.

Veseli zaslišanje od vas na Ascii html stvar kot bi res rad zadobiti ki določi.

r.dziadusz
11-10-11, 19:17
Zdravo smo še vedno delajo na njem, smo morali premagati nekatere začasne vbulletin vprašanje v našem forumu preskus, oprostite za zamudo, boste dobili raztopino čim prej!

r.dziadusz
12-10-11, 11:09
Zdravo vem, kaj se zdi, da se izdajo, mislim, da uporabljate prejšnjo različico clearBB, tako kot sem rekel je bilo beta različico.
Da odstrani & amp itd prosim obnovite zbirko podatkov iz varnostne kopije samo pred uporabo robot in ponovno ustvarite to datoteko, točno tako, kot je descrption:CLICK (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556), z uporabo trenutne-(ne prejšnji, ga lahko ustvarite problem - žal za to) različica skripta

norku
12-10-11, 15:04
In izgubijo 2 dni vredno delovnih mest/niti na prizadetih forum? Ne morem storiti...

r.dziadusz
12-10-11, 16:20
Ok sem lahko ustvarite za vas drugi skript, ki bo odstranil vse to & # 039, quot, & amp
Žal, da to ASCI html kode se prikaže, vendar prosimo, upoštevajte, da uporabljate beta različico tega izdelka, bomo storili ničesar, da bi vam pomagal

norku
12-10-11, 17:19
To bi bilo odlično. hvala. Bo skript jih odstranite tudi če pridruži na druge besede, kot je ta: & quot;Munchen-Nordwest & quot;?

r.dziadusz
12-10-11, 17:31
Prav tako je zateči prevod

1. Prosimo ustvarite datoteko in jo shranite kot "decode.php"
2. Spodnjo kodo v to in ga shranite
3. Naložite na vaš strežnik, forum koren
4. Naredite varnostno kopijo zbirke podatkov
5. Izklopite vaš forum
6. Prijavite kot admin
7. V brskalniku, dana url z destinacijo za vaš "clearBB.php"
8. Pritisnite "jasno" gumb
<? php echo "< input type = /" skrite / "ime = / „securitytoken /" vrednost = / "". $vbulletin - > userinfo [securitytoken]. "/" / > / n ";?>

< p slog = "text-align: središče" >
Uporabi ta program spremeniti asci html kodo v "normalno" znakov
</br> ta skript ima velik vpliv vaše
zbirke podatkov in spremembe so trajni - <b> ni mogoče razveljaviti </b> zato:
</br>
Prepričajte se, ali ste <b> varnostno kopijo zbirke podatkov! </b> in ne pozabite, da <b> turn
izklopite vaš forum </b> med uporabo skripta! </p>

< tvorijo action="/forum/sl/decode.php?do=execute" metoda = "post" >< input type = "submit"

<? Php

funkcijo update_pagetext (&$ new_message, $message_id) {
svetovni $ vBulletin;

$vbulletin - > db - > query_write ("
POSODOBITEV ". TABLE_PREFIX. "post
SET pagetext = "".addslashes($new_message).""
Kje postid = ".$ message_id
);
}

funkcijo update_tittle (&$ new_tittle, $tittle_id) {
svetovni $ vBulletin;

POSODOBITEV ". TABLE_PREFIX. "post
Nastavi naziv = "".addslashes($new_tittle).""
Kje postid = ".$ tittle_id
);
POSODOBITEV ". TABLE_PREFIX. "nit
SETtitle = "".addslashes($new_tittle).""
Kje firstpostid = ".$ tittle_id
);
}

require_once ('/ global.php.');

Če ($_REQUEST [""] == "izvršiti") {
$to_remove = array ("& BT;", "& lt;", "& amp;", ""

$rezultat = $vbulletin - > db - > query_read ("SELECT * FROM".TABLE_PREFIX. "post pagetext kjer PODOBNEGA" % & BT; %"ali pagetext všeč"% & lt; %"ali pagetext všeč"% & amp; %"ali pagetext všeč"% & # 039 %"ali pagetext všeč"% & quot; %"ali naslov PODOBNEGA" % & amp; %"ali kot"% & # 039 %"naslov ali naslov kot"% & lt; %"ali naslov PODOBNEGA" % & BT; %"ali naslov PODOBNEGA" % & quot; %"");
medtem ko ($ sporočila = $db - > fetch_array($result)) {
$new_message = $sporočila ['pagetext'];
Če ((strpos ($ sporočila ['pagetext'] "& BT;"))! == FALSE) {
$new_message = str_replace ("& BT;
}
Če ((strpos ($ sporočila ['pagetext'] "& lt;"))! == FALSE) {
$new_message = str_replace ("& lt;
}
Če ((strpos ($ sporočila ['pagetext'] "& amp;"))! == FALSE) {
$new_message = str_replace ("& amp;", "&",$ new_message);
}
Če ((strpos ($ sporočila ['pagetext'] "& # 039"))! == FALSE) {
$new_message = str_replace ("& # 039", "" ",$ new_message);
}
Če ((strpos ($ sporočila ['pagetext'] "& quot;"))! == FALSE) {
$new_message = str_replace ("& quot;
}

update_pagetext($new_message,$Message['postid']);

$new_title = $sporočila ['title'];
Če ((strpos ($ sporočila ["naziv"] "& BT;"))! == FALSE) {
$new_title = str_replace ("& BT;
}
Če ((strpos ($ sporočila ["naziv"] "& lt;"))! == FALSE) {
$new_title = str_replace ("& lt;
}
Če ((strpos ($ sporočila ["naziv"] "& amp;"))! == FALSE) {
$new_title = str_replace ("& amp;", "&",$ new_title);
}
Če ((strpos ($ sporočila ["naziv"] "& # 039"))! == FALSE) {
$new_title = str_replace ("& # 039", "" ",$ new_title);
}
Če ((strpos ($ sporočila ["naziv"] "& quot;"))! == FALSE) {
$new_title = str_replace ("& quot;
}
update_tittle ($new_title, $message['postid']);
}
}
?>

r.dziadusz
12-10-11, 17:36
Žal za slog, vendar, če sem dal to v [php] tag, &amp; changes into & etc.

norku
12-10-11, 17:53
Šele preizkušen skript in ga ne odstrani ascii html če je pridružil na besedo. Tukaj je primer: to so omamljanje. I lahko & amp; # 039; t, pomaga z oceno...

Mora biti vidim na zaslonu z rezultati po zagonu skript?

norku
12-10-11, 18:49
Oh super, nekaj fazi odstrani http:// & quot /; xxxxxxxxxxxxxxxx & quot; je bil dodan obremenitev notranjih povezav v delovnih mest.... Nobeden od njih sedaj delo seveda. Ne vesel

r.dziadusz
13-10-11, 10:18
nekatere faze uninstall
Medtem ko uporabljate drugo skript ja? Tudi če gre kaj narobe samo obnovite zbirko podatkov iz varnostne kopije, med kodo boste foruma je treba zapreti, tako boste imeli nobenega losts.
Tudi lahko esly chang drugi skript odstraniti kode html, tudi če je znotraj nekaj besed, se opravičujem za to unonvinient

norku
13-10-11, 23:33
Hi,

Sem teči vse različice skript na isto zbirko podatkov (ja, s forum zaprta na vaš navodila).

Sem preživel 8 ur, danes skozi stotine niti, popravljanje notranjih povezav in & quot itd. Zdaj sem resno dolgčas, če bi mi skript, ki bo odstranite # 039; , & quot; , & amp; tudi če so deli besed, da bi se absolutno velik:)

Urejanje: Bo skripta tudi popraviti notranjih povezav kot eno v post # 43 zgoraj?

r.dziadusz
14-10-11, 08:45
Skript, ki zdaj pišem vam bo spremeniti vsak # 039; , & quot; , & amp; v "itd lahko tudi PM me nit url z pretrgane povezave se prikaže

r.dziadusz
14-10-11, 09:21
Koda posodobitev: kliknite (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-4.html#post10734)

norku
17-10-11, 14:00
Živjo in hvala za update. Otrča skript in dobil folllowing zmota. Izgleda, da je eden od parametrov lahko morda narobe?

Database error in vBulletin 4.1.6:

Invalid SQL:
SELECT * FROM post WHERE pagetext LIKE '%&gt;%' OR pagetext like '%&lt;%' OR pagetext like '%&amp;%' OR pagetext like '%'%' OR pagetext like '%&quot;%' OR title LIKE '%&amp;%' OR title LIKE '%'%' OR title LIKE '%&lt;%' OR title LIKE '%&gt;%';

MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '%' OR pagetext like '%&quot;%' OR title LIKE '%&amp;%' OR title LIKE '%'%' OR ti' at line 1
Error Number : 1064
Request Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Error Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Script : http://www.xxxx.com/forum/decode.php?do=execute
Referrer : http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php
IP Address : 79.194.232.35
Username : xxxx
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.0.92-community

r.dziadusz
17-10-11, 20:35
Lahko prosim še enkrat mi vaše napake mesage brez puting v njem koli tag BBKode - ko to naredite nekaj html kodo spremeniti v znake tj.: % & # 039; % % "% itd

norku
18-10-11, 12:11
Napaka v zbirki podatkov v vBulletin 4.1.6:
Tukaj imaš:

Invalid SQL:
Izberite * od post pagetext kjer kot "% > %" ali pagetext všeč "% < %" ali pagetext kot "% & %" ali pagetext kot "%" % "ali pagetext všeč" % "%" ali kot "% & %" naslov ali naslov kot "%" % "ali naslov kot" % < % "ali naslov kot" % > % ";

MySQL napaka: Ste napako v vašem SQL syntax; Preverite priročnikom, ki ustreza vaši različici MySQL strežnik za za pravico do uporabe syntax blizu »% «ali pagetext kot "%" % "ali kot"% & %"naslov ali naslov kot"%"%" ali ti "v vrstici 1
Številka napake: 1064
Datum zahtevka: Ponedeljek, oktober 17. 2011 @ 01: 57: 46 PM
Napaka datum: Ponedeljek, oktober 17. 2011 @ 01: 57: 46 PM
Scenarij: http://www.xxxxx.com/forum/decode.php?do=execute (http://www.hj-research.com/forum/decode.php?do=execute)
Napotitelju: http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php (http://www.hj-research.com/forum/clearBB.php)
IP naslov: 79.194.232.35
Uporabniško ime: xxxx
ClassName: vB_Database
MySQL verzija: 5.0.92-skupnost

r.dziadusz
18-10-11, 12:29
Zdravo ko moja koda v besedilo, program za urejanje, je najbolj verjetno spremeni html koda Asci v običajni znaki, in tako, da se je pojavila težava. Prosim prilepite še enkrat in se prepričajte, da vse asci kodo niso spremenile - ostane tako, je v moj post. Posebej pozoren na "% # 039; %" ne bi smel postati a "

norku
18-10-11, 12:49
okej. Bom poskusil, da.

norku
18-10-11, 13:09
Kako preprečiti to dogaja? Sem poskušal Notepad ++ tudi, vendar ko prilepim kodo spremeniti simboli

r.dziadusz
18-10-11, 13:51
Če vi prosim PM, vaš Accessovega podrobno vaš FTP, lahko postavite ta koda exatly, kot je treba, če ne želite, da mi Accessovega, lahko poskusite ro─ìno sprememba simboli spet po postane všeč "

norku
18-10-11, 14:43
Sem tekel to vseeno in zdi se, da so delali tokrat. Da je na "upravljavec napaka":)

Hvala lepa za lepljenje na to in upam, da nit bo koristno za vsakogar, ki ima v uninstall vbet za neznanega razloga.

Namig za vsakogar uninstalling: ne naredite, kaj sem naredil in samo odstraniti kot bi normalno vbulletin mod. Definitivno vprašati fantje tukaj na vbet, preden odstranite. To bom rešiti veliko glavobolov.

r.dziadusz
18-10-11, 19:20
Ste dobrodošli, če imate katero koli drugo vprašanje v to nit prosite, za katera koli druga vprašanja odprite novo nit.
Če je vse v redu bo ga rešiti označi

schan
20-02-14, 20:37
To je še vedno problem ali te težave odpravili do sedaj? Je še vedno bolečina v riti v uninstall vBET?

Hvala.

Marcin Kalak
21-02-14, 13:11
Vprašanje je bilo rešeno.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1