View Full Version: Rezolvate Cum pentru a elimina codul limbii vBET
Am dezinstalat vbet dar codul de limbă care a fost eliminat [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
r.dziadusz
05-10-11, 12:33
Chiar acum dezinstalarea vBET nu va curăţa BBcode, vă rugăm să reţineţi că pagini în limba străină va rămâne în această limbă, astfel încât ţi-ai pierdut utilizatorii după îndepărtarea vBET, altfel va fi foarte dificil de citit netradusă mesaje prin urmare - poate mai bună soluţie este să ştergeţi aceste mesaje la toate.
Dar dacă doriţi doar să ştergeţi "[lang = x" etc Pot să vă cod pentru un robot-curat de la sfârşitul săptămânii
Ceea ce am nevoie de curăţare sunt URL-urile ... URL-ul pentru fire, care au fost postate de cineva care a avut-o limbă străină stabilit în profilul lor sunt afişate în continuare [langtitle x =] [/ langtitle] Cum pot remedia asta?
Am scăpat de [lang = x], [/lang], [notranslate] etc by using vb censoring. I desperately need help with the urls though...
Here's one: .xxxxx.com/forum/f23/[ langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/
How do I get the rubbish out and turn it into:
http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsigne-vrai-ou-faux-5565/
Ne pare rau dar am nevoie sa scapam de acest ...
De asemenea, redirecţionarea linkurile de acum redundante în indexul Google cu pagini limbă străină pe forumul meu?
Aşa cum a scris Radek - vom pregati pentru tine robotului (script PHP), ceea ce va elimina toate lang, langtitle şi bbcodes notranslate. Acest lucru va fi făcut şi puse la dispoziţie în această săptămână.
Dacă aveţi langtitle din URL-ul înseamnă că langtitle este inclus în titlul firului. Pur şi simplu schimbarea titlu de fir şi scoateţi-l. În locurile în care sunt importante şi nu pot aştepta doar vă rugăm să îl modificaţi manual. În alte locuri, vă rog, aşteptaţi pentru script-ul.
Bună,
De ce nu vă avertizată că codul bb vbet nu este eliminat când tu uninstall? De ce nu aveţi deja instrument dacă ştiţi că acest lucru se întâmplă? Apreciez sprijinul dar cam aş dori pentru a dezinstala complet şi nu aşteptaţi pentru săptămână în timp ce Google URL-uri incorecte indexuri...
Ce zici de redirecţionare pentru da /, / de, / fire etc es care Google a indexat deja?
Bună,
Răspunsul pentru cabina întrebarea dumneavoastră este - pentru că a fost într-adevăr mai puţin frecvente pentru a dezinstala vBET atunci când este într-adevăr nevoie de şi folosit. Avut cerem pentru astfel de instrument o dată înainte, dar utilizatorul a decis să rămână cu vBET şi doar ea reglate în mod corespunzător.
De asemenea, nu putem face acest lucru în cod dezinstala - dezinstalaţi nu pot fi potenţial dăunătoare. De ce aveţi nevoie de backup bază de date va necesita, în caz de orice probleme.
De asemenea, reţineţi că dacă aţi dezactivat vBET apoi Google va nu indexa URL-uri incorecte, deoarece astfel nu sunt afişate.
Pentru deja indexate - a crea doar reguli redirectare ceea ce va redirecţiona toate aceste solicitări înapoi la cea originală. Utilizaţi această (vă rugăm să testeze aceste):
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Adăugaţi directorul forum de acolo. Dacă aveţi probleme, doar să ne dea reguli vBET şi vom trimite înapoi aţi modificat. Sau cu alte cuvinte - acestea sunt 2 primele reguli vBET în cazul în care tu ar trebui să elimine vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & Redirecţionat =
Regulile de rescriere nu funcţionează. Ori de câte ori o pagina vbet vechi este numit o generează un 404.
Am vb instalate în /forum
. Htaccess este in public_html
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Orice ştiri despre instrumentul de codul de ştergere de BB?
Culegere de pe forum pentru adăugat în locul greşit, utilizaţi acest una din urmatoarele:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
#just comment to see whole 2nd rule
Dar acest lucru presupune să nu fie în public_html doar în directorul pe forum. Cel mai bun mod este - folosirea doar normele aţi avut înainte şi modifica aceste. Dacă nu au nici o, atunci noi va trebui să găsească un drept. Utilizaţi această în directorul pe forum pentru prima ta. Dacă doriţi să-l folosească în directorul principal, apoi verificaţi prima, fără suplimentare / pe forum pentru
Tot worked fin cu htaccess în / atunci când am avut vbet instalat. Da, am încercat prima mea regulile vechi dar acestea sunt fiind ignorată. I cant a lua reguli pentru a lucra în oricare dintre /forum sau /. Am doar ar putea lăsa lucrurile aşa cum sunt şi uita-te la Google palplanşe 404 după 404 în instrumente pentru webmasteri, dar aş prefera o redirecţionare curat.
Vrei să aruncăm o privire? Pot să vă PM admin / ftp acces.
şi încă aici. Nu esti aici nici mai mult, deşi în ciuda PM peste două ore în urmă când cu siguranta ai aici. I sînt mergi la a face nişte ceai. Pot să aştept
Tot worked fin cu htaccess în / atunci când am avut vbet instalat. Da, am încercat prima mea regulile vechi dar acestea sunt fiind ignorată. I cant a lua reguli pentru a lucra în oricare dintre /forum sau /. Am doar ar putea lăsa lucrurile aşa cum sunt şi uita-te la Google palplanşe 404 după 404 în instrumente pentru webmasteri, dar aş prefera o redirecţionare curat.
Vrei să aruncăm o privire? Pot să vă PM admin / ftp acces.
Vă rugăm să Arată-mi .htaccess dumneavoastră înainte de vBET a fost eliminat. De asemenea, vă rugăm să nu SPAM - are nici un sens. De asemenea, vă rugăm să reţineţi că PM mesaje sunt mesaje private - cele aşteaptă mai pentru evaluarea dacă nu a fost solicitat și posibilitatea să aşteptaţi mai mult dacă una din personalul nostru este absentă ocupat. Până când a cerut pentru a trimite date access vă rugăm să scrieţi pe forum, astfel încât toate personalul nostru vă poate ajuta să. Acces detalii nu sunt necesare aici - doar vă rugăm să trimiteţi dumneavoastră .htaccess completă înainte vBET a fost eliminat.
PS.
Eu lucrez acum pe rectificări în nouă versiune BETA - Radek a fost aici şi nu a putut ajuta deoarece vă trimite informaţii la mine de PM. Sorry tu a trebuit să aştepte.
Spam?! Ai fost pe forum înainte, în timpul și după punctul de unde am trimis că PM. Am trimis-o după o aşteptare pentru o perioadă considerabilă de timp pentru un răspuns pe fir. Dacă nu puteţi fi deranjat glisând-te departe pentru câteva secunde pentru a răspunde la o întrebare, atunci ar putea cel puţin au recunoscut primirea PM. Tu ai cauzat problema am sînt care se confruntă. VBET DOESN'T WORK ca publicitate (da, dincolo de controlul ştiu) şi tot ce vreau este să-l afara forumul meu rapid. Dar acesta nu poate fi dezinstalată doar ca fiecare alt supliment Vb. Oh nu, pentru că Vbet frunze codul său BB împrăştiat peste tot locul.
Nicăieri pe site-ul există o descriere completă a cum la spre remove Vbet. Nu în cazul în care tu ne spune că codul BB nu vor fi eliminate atunci când am dezinstala şi că vom avea să aşteptaţi pentru zile pentru un instrument pentru a elimina. Acest instrument ar trebui să fie parte din pachetul de instalare, dar în mod clar nu vă place vorbesc despre asta. În loc să I a lua un răspuns incredibil arogant în cazul în care aţi spus eficient că niciodată nu consideră că posibilitatea că cineva ar vrea să dezinstalaţi Vbet?!
Deci, acum am mii de link-uri indexate, care sunt acum toate producătoare de 404s şi o câteva posturi sute care conțin codul BB şi eu sunt problema??
În măsura în care sunt implicate redirectări ce a face tu nevoie la spre know? Am suite vb instalat la /forum cum v-am spus în mod repetat. Pentru a obţine Vbet lucrul cu Vb instalat la /forum va funcţiona doar un singur set de redirecţionări şi ştiu că ştiţi că. M-am oferit pe ftp şi admin de acces astfel încât să aveţi posibilitatea să aruncăm o privire pentru tine, dar în mod clar nu aveţi aceeaşi cantitate de timp, aţi avut atunci când am fost încă un client....
Aici este htaccess înainte de a scoate vbet. Acesta a fost situat în public_html şi lucrat perfect (am vb instalat la /forum)
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Vă rugăm să reţineţi că repetarea mesaje este considerat SPAM - pe fiecare forum ştiu. Nu vreau pentru a discuta despre definiţia SPAM - doar vă rugăm să nu repeta. Am înţeles dacă mesajul a fost de aşteptare câteva zile, pentru că ne e dor de ea unele cum - ar fi apreciat chiar şi pentru a reaminti, dar de 3 ori aceeaşi zi...
.Htaccess dumneavoastră ar trebui să arate acest lucru:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.xxxx.com$|^cdn.xxxx.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/ [L,R=301]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/$2 [L,R=301]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]
Scuzele mele, de asemenea, - am uitat să vă spun despre 301 de redirecţionare înainte. Este setat acolo acum. Vă rugăm să verificaţi şi să spun este OK (nu sunt sigur că are nevoie de norme / înainte forumului sau poate completa URL-ul, dar este ceva pentru a verifica pe forum). Dacă nu voi folosi de acces date trimiteţi ieri şi setaţi-l chiar pe locul.
PS.
Radek este testarea acum script-ul eliminarea vBET BBCodes - ar trebui să fie disponibile în curând.
r.dziadusz
07-10-11, 14:46
Bună,
Notă!
Aceasta este versiunea beta a acestui script!
1. Vă rugăm să creaţi fişier şi salvaţi-l ca "clearBB.php"
2. Pus codul de mai jos în ea şi salvaţi-l
3. Încărcat la spre al tău a servi, Forumul rădăcină
4. Face copia de rezervă a bazei de date
5. Dezactivaţi forum-ul
6. Face log in ca admin
7. În browser, pune url cu destinație pentru dumneavoastră "clearBB.php"
8. Apăsaţi butonul "clar"
<?php echo "<input type=\"hidden\" name=\"securitytoken\" value=\"" . $vbulletin->userinfo['securitytoken'] . "\" />\n";?>
<p style="text-align: center">
Use this program to remove all bbcode tags (from posts, and urls) added by vBET </br>
To use this script, please log into your forum in other tab
</br>This script has big influence on your
database and changes are permanent - <b>can not be undone</b> therefore:
</br>
make sure you did the <b>backup of your database!</b> and remember to <b>turn
off your forum</b> during using this script!</p>
<form action="clearBB.php?do=execute" method="post"><input type="submit"
value="clear" style="width: 70%; margin-left: 15%" /></form>
<?php
function &basic_clear($pagetext, $what_to_clear) {
if ((strpos($pagetext, $what_to_clear)) === 0 ){
$i = 0;
} else {
$i = 1;
}
$message_tab = explode($what_to_clear, $pagetext);
for ($i;$i<count($message_tab); $i++){
if ($message_tab[$i][2] == ']')
$message_tab[$i]=substr($message_tab[$i],3);
}
$new_message = implode('',$message_tab);
return $new_message;
}
function update_pagetext(&$new_message, $message_id) {
global $vbulletin;
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET pagetext = '".addslashes($new_message)."'
WHERE postid = " .$message_id
);
}
function update_tittle(&$new_tittle, $tittle_id) {
global $vbulletin;
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE postid = " .$tittle_id
);
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "thread
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE firstpostid = " .$tittle_id
);
}
require_once('./global.php');
$charset = vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset');
if ($_REQUEST['do'] == 'execute') {
$result = $vbulletin->db->query_read("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."post WHERE pagetext LIKE '%, 'lang')) !== FALSE) || ((strpos($message['pagetext'], '')) !== FALSE)){
$new_message = $message['pagetext'];
$to_remove = array("[notranslate]", "");
$new_message = str_replace ($ to_remove,'',$ new_message);
Dacă ((strpos ($ mesaj ['pagetext'], ' [lang ='))! == fals) {}
$new_message = basic_clear ($ new_message, "[lang =');
}
update_pagetext ($new_message,$ mesaj ['postid']);
}
/ / termina bloc de clar pentru post
//Block de compensare titlurile URL-uri şi fir
Dacă ((strpos ($mesaj ['titlu'], 'langtitle'))! == fals) {}
$new_message_title = $mesaj ['titlu'];
$to_remove_title = array ("[langtitle = zh-CN]', '','');
$new_message_title = str_replace ($ to_remove_title,'',$ new_message_title);
Dacă ((strpos ($ new_message_title, ");
}
// end of block for clearing urls and threads titles
}
}
?>
Dacă doriţi doar pentru a avea "clar" URL-uri, vă rugăm să taie partea din cod marginita cu:
//block for clearing urls and thread titles <--> / / sfârşitul de bloc pentru titluri de URL-uri şi fire de compensare
Decât în browser-ul tip destinaţie la ea, şi împingeţi butonul "clar"
Multumesc foarte mult. Voi lasa sa stiu daca am orice probleme, dar informaţiile pare destul de clar.
.htaccess nu funcţionează. Acesta nu redirecţioneze şi adaugă acasă/public_html/utilizator/etc a URL-ului. Eliminat.
De ce există două casete în post 17 mai sus? ‘ Im ’ guessing că caseta 1 este script una şi că caseta 2 este script două. Contează care a rulat primul?
r.dziadusz
07-10-11, 22:05
Acolo este doar un script - prima
A doua casetă este de a elimina dacă tu onlu doriţi să goliţi bbcode din URL-urile dvs.
mulţumesc. Eu sînt achiziþie acest cînd I try la spre a alerga it:
"prezentarea dumneavoastră ar putea fi neprelucrate deoarece un simbol de securitate a fost lipsă.
În cazul în care acest lucru a avut loc în mod neaşteptat, vă rugăm să informează administratorul și descrie acțiunea aţi efectuat înainte de a aţi primit această eroare".
Am încercat script-ul folosind implicit de piele și, de asemenea, cu plugin-uri cu handicap în config.php. Încă nu funcţionează.
Vă rugăm să încercaţi mai întâi să se autentifice în forum, şi apoi se deschide script-ul în acelaşi browser. Vă rugăm să spuneţi făcut it ajutor.
:) Am fost autentificat. Am deschis, de asemenea, script-ul în aceeaşi fereastră.
Editare: smilie nu înseamnă că problema a plecat. Imposibil de executat script-ul.
Editare suplimentare: vă rugăm să consultaţi posta 19. Htaccess aţi postat nu funcţionează.
Am trimis tu legătura ftp şi acces admincp câteva ore în urmă, aşa cum aţi solicitat.
Editare mai mult doar pentru a evita întrebarea inevitabilă şi a salva ceva timp aici este un exemplu link în prezent în indexul Google:
http://www.xxxx.com/forum/No/F72/just-an exemplu-726 /
Acesta este rezultatul de redirecţionare când utilizaţi htaccess dumneavoastră în post 16:
http://www.xxxx.com/Home/XX/public_html/forum/F72/just-an-example-726/
De ce am nevoie pentru a edita în reguli pentru a elimina acasă/xx/public_html /?
Am fost pe server şi .htaccess problema este rezolvata. Aşa cum am scris eu nu am fost sigur că a face tu nevoie / la începutul redirecţionare adresa sau nu - a fost necesar. Este OK acum - vă rugăm să verificaţi şi confirma.
Radek va ajuta cu problema script-ul - el va fi locul de muncă luni. Ne pare rău că va lua ceva timp mai mult, dar Radek a fost crearea şi testarea script-ul - el va fi cele mai bune persoana să vă ajute. Dacă într-adevăr este ceva ce aştept până luni vă rugăm să-mi spuneţi şi eu va petrece timp de duminică pentru a verifica it. Sper că nu este chiar atât de urgentă.
minunat. vă mulţumesc. Redirecţionare este de lucru perfect.
Script-ul nu este atât de urgentă, dar dacă acesta poate fi privit în luni, care ar fi excelent.
r.dziadusz
10-10-11, 08:39
Ne pare rău trebuie să aştepte atât de mult timp
Mi-am editat cod în post mele anterioare (CLICK (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556))
Vă rugăm să încercaţi să utilizaţi unul nou
mulţumesc. Eu sînt achiziþie acest cînd I try la spre a alerga it:
"prezentarea dumneavoastră ar putea fi neprelucrate deoarece un simbol de securitate a fost lipsă.
În cazul în care acest lucru a avut loc în mod neaşteptat, vă rugăm să informează administratorul și descrie acțiunea aţi efectuat înainte de a aţi primit această eroare".
Am încercat script-ul folosind implicit de piele și, de asemenea, cu plugin-uri cu handicap în config.php. Încă nu funcţionează.
Da, dar este problemă bine cunoscut de vbulletin, eu sînt descriind-o ei, chiar acum, dar de acum vă rugăm să folosiţi acest cod nou una mai mult timp şi vă rugăm să încercaţi să schimbaţi numele fişierului
EDIT
Te rog spune-mi ce versiune de vbulletin face tu folos?
Bună,
Am adăugat noul cod, redenumit fişierul şi a încercat să îl rulaţi, dar încă mai primesc mesaj privind simbol de securitate. Eu sunt, folosind versiunea de suită vb 4.1.6
r.dziadusz
10-10-11, 21:46
Am inclus unele indicii de vbulletin, şi face acest cod mai repede, vă rugăm să încercaţi-l acum: CLICK (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556) şi să-mi spuneţi, dacă-l ajută
Am uitat la codul şi am văzut acest lucru.
< forma action="/forum/ro/clearBB.php?do=execute" metoda = "post" >< intrare tip = "submit"
valoare = "clar" style = "Lăţime: 70%; margine stânga: 15% "/ >< / forma >
Poate că script-ul va trebui să fie numit ca clearBB.php?
Worked pentru eu.
Am copiat codul, lipit cu un editor de text şi salvaţi-l ca clearBB.php
Încărcaţi clearBB.php la rădăcina vbulletin forumului.
Logat ca admin, închideţi bord şi a alerga clearBB.php de la browser-ul meu web.
Faceţi clic pe butonul Golire.
Voila, toate limba tag-ul a fost deselectată.
Datorită vBSEO, toate aceste link-uri moarte definitiv redirecţionat la firul originale :)
r.dziadusz
11-10-11, 06:08
Am uitat la codul şi am văzut acest lucru.
< forma action="/forum/ro/clearBB.php?do=execute" metoda = "post" >< intrare tip = "submit"
Poate că script-ul va trebui să fie numit ca clearBB.php?
Da, ai dreptate, dar problema cu simbolul lipsesc, este despre alte linia este acest cod - unul care vă oferă dreptul de a executa fişierul.
Ia în considerare această problemă rezolvată, sau ai orice întrebări
Mulţumiri Raymond. Care fixează eroarea token-ul pentru mine.
Acest lucru nu este 'rezolvate' deşi r.dziadusz...
Problemă după rularea script-ul: toate apostrofuri anterioară (şi ghilimele) sunt acum în Ascii Html': & # 039, & quot; Orice ideas on cum la spre fix this? (Am vbseo şi funcţia de înlocuire caractere - a încercat nu funcţionează. Eu, de asemenea, reconstruit cache postul după rularea script-ul BB - nu sa schimbat nimic). Numai apostrofuri şi ghilimele care erau acolo înainte de a rula script-ul au fost afectate (noi posturi care le conțin va afişa în mod normal) I poate 'ieftin' un fix parţială utilizând vb cenzura, dar mi-ar mai degrabă nu.
De asemenea, & este afişat peste tot ca & amperi;
Problema 2: din anumite motive am acest cod BB în unele locuri: [Lang = x], [lang = x] etc cum am modificarea script-ul (clearBB.php) pentru a ucide cei prea?
r.dziadusz
11-10-11, 12:18
Ne pare rau am aţi marcat ca rezolvate, eu trebuia it work pentru both de tu
Am va investiga ce tu a lua & # 039, rog spune-mi ce charset utilizaţi (descrie modul de a face acest lucru, puteţi găsi-o în fişierul readme.html)
Despre doua problemă, a aparut becouse utilizatorii adăugaţi cod "lang" manuala
Dacă doriţi să eliminaţi ii folosind script-ul meu pentru primul caz [Lang = x]
vă rugăm să găsiţi aceste linii:
Dacă ((strpos ($ mesaj ['pagetext'], ' [lang ='))! == fals) {}
$new_message = basic_clear ($ new_message, "[lang =');
}
şi a pune exact după ce:
Dacă ((strpos ($ mesaj ['pagetext'], ' [Lang ='))! == fals) {}
$new_message = basic_clear ($ new_message, "[Lang =');
}
-Acest lucru nu a fost testat este doar o remediere rapidă
dar, în al doilea caz [lang = x] această bbcode nu funcţionează şi este mai complicat, de asemenea, poate afecta cu unele mai multe probleme, becouse vă arată-mi etichetă cu două lacune, dar nu ştiu dacă au existat cei cu trei goluri etc, şi becouse de faptul că puteţi avea unele textul din, am nevoie să dau seama dacă este posibil să eliminaţi Tag-uri ca acest în condiţii de siguranţă.
Edita
Despre & # 039 momentan lucrăm la aceasta pleae aşteptaţi un al doilea
Bună şi mulţumiri. Am început o nouă temă pe acest aşa că ar putea ştergeţi acesta vă rog?
Charset meu este ISO-8859-1
Multumesc pentru info pe script-ul.
Aşteaptă cu nerăbdare să auzim de la tine pe lucru html Ascii, aş dori cu adevărat pentru a obţine cea stabilită.
r.dziadusz
11-10-11, 19:17
Bună încă de lucru pe ea, noi avem pentru a depăşi problema unele vbulletin temporară în forumul nostru de testare, ne pare rău pentru întârziere, tu vei a lua soluția cât mai curând posibil!
r.dziadusz
12-10-11, 11:09
Max ştiu ceea ce pare a fi problema, cred că utilizaţi versiunea anterioară de clearBB aşa cum am spus că a fost o versiune beta.
Pentru a elimina & amperi etc. vă rugăm să restauraţi baza de date din copia de rezervă doar înainte de a utiliza robot, şi de a crea acest fişier din nou exact aşa cum este curent - descrption:CLICK (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556), folosind (nu anterioare, s-ar putea crea problema - ne pare rău pentru că) versiune de script
Şi pierde 2 zile în valoare de posturi/fire de pe forum afectate? Eu nu pot face că...
r.dziadusz
12-10-11, 16:20
Bine am poate crea pentru tine un alt script care va elimina toate acesta # 039, & quot, & amperi
Îmi pare rău că acest coduri html ASCI apare, dar vă rugăm să reţineţi că utilizaţi versiunea beta a acestui produs, vom face nimic pentru a vă ajuta să
Asta ar fi excelent. mulţumesc. Va script-ul le elimina chiar dacă acestea sunt asociate pe alte cuvinte ca aceasta: & quot;Munchen-Nordwest & quot;?
r.dziadusz
12-10-11, 17:31
Este, de asemenea, versiunea beta
1. Vă rugăm să creaţi fişier şi salvaţi-l ca "decode.php"
2. Pus codul de mai jos în ea şi salvaţi-l
3. Încărcat la spre al tău a servi, Forumul rădăcină
4. Face copia de rezervă a bazei de date
5. Dezactivaţi forum-ul
6. Face log in ca admin
7. În browser, pune url cu destinație pentru dumneavoastră "clearBB.php"
8. Apăsaţi butonul "clar"
<? php ecou "< intrare tip = /" ascunse / "Nume = /" securitytoken / "valoare = /" ". $vbulletin - > userinfo ['securitytoken']. "/" / > / n ";?>
< stil p = "text-align: Centrul" >
Utilizaţi acest program pentru a modifica codul html Masci în "normale" semne
</br> acest script are mare influență asupra dvs.
baza de date şi schimbări sunt permanente - <b> nu poate fi anulată </b> prin urmare:
</br>
Asiguraţi-vă că aţi făcut <b> copia de rezervă a bazei de date! </b> şi amintiţi-vă să nap <b>
forum </b> în afara în timpul folosind acest script! </p>
< forma action="/forum/ro/decode.php?do=execute" metoda = "post" >< intrare tip = "submit"
<? Php
funcţia update_pagetext (&$ new_message, $message_id) {}
global $ vBulletin;
$vbulletin - > db - > query_write ("
ACTUALIZARE ". TABLE_PREFIX. "post de
SET pagetext = "".addslashes($new_message).""
În cazul în care postid = ".$ message_id
);
}
funcţia update_tittle (&$ new_tittle, $tittle_id) {}
global $ vBulletin;
ACTUALIZARE ". TABLE_PREFIX. "post de
SET titlu = "".addslashes($new_tittle).""
În cazul în care postid = ".$ tittle_id
);
ACTUALIZARE ". TABLE_PREFIX. "filet
SETtitle = "".addslashes($new_tittle).""
În cazul în care firstpostid = ".$ tittle_id
);
}
require_once ('/ global.php.');
Dacă ($_REQUEST == 'executare') {}
$to_remove = array ("& gt;", "& lt;", "& amp;", "'", "& quot;");
rezultatul $ = $vbulletin - > db - > query_read ("SELECT * FROM".TABLE_PREFIX. "posta în cazul în care pagetext ca ' % & gt; %' OR pagetext place '% & lt; %' OR pagetext place '% & amp; %' OR pagetext place '% & # 039 %' sau pagetext de genul '% & quot; %' OR titlu similar ' % & amp; %' sau de titlu ca '% & # 039 %' OR titlu ca '% & lt; %' OR titlul ca ' % & gt; %' OR titlul ca '% & quot; %'");
în timp ce ($ mesaj = $db - > fetch_array($result)) {}
$new_message = $mesaj ['pagetext'];
Dacă ((strpos ($ mesaj ['pagetext'], ' & gt;'))! == fals) {}
$new_message = str_replace ('& gt; ',' >', $new_message);
}
Dacă ((strpos ($ mesaj ['pagetext'], ' & lt;'))! == fals) {}
$new_message = str_replace ('& lt; ',' <', $new_message);
}
Dacă ((strpos ($ mesaj ['pagetext'], ' & amp; '))! == fals) {}
$new_message = str_replace ('& amp; ', '&',$ new_message);
}
Dacă ((strpos ($ mesaj ['pagetext'], ' & # 039'))! == fals) {}
$new_message = str_replace ('& # 039 ", „" ",$ new_message);
}
Dacă ((strpos ($ mesaj ['pagetext'], ' & quot;'))! == fals) {}
$new_message = str_replace ('& quot; ',' "",$ new_message);
}
update_pagetext($new_message,$Message['postid']);
$new_title = $mesaj ['titlu'];
Dacă ((strpos ($ mesaj ['titlu'], ' & gt;'))! == fals) {}
$new_title = str_replace ('& gt; ',' >', $new_title);
}
Dacă ((strpos ($ mesaj ['titlu'], ' & lt;'))! == fals) {}
$new_title = str_replace ('& lt; ',' <', $new_title);
}
Dacă ((strpos ($ mesaj ['titlu'], ' & amp; '))! == fals) {}
$new_title = str_replace ('& amp; ', '&',$ new_title);
}
Dacă ((strpos ($ mesaj ['titlu'], ' & # 039'))! == fals) {}
$new_title = str_replace ('& # 039 ", „" ",$ new_title);
}
Dacă ((strpos ($ mesaj ['titlu'], ' & quot;'))! == fals) {}
$new_title = str_replace ('& quot; ',' "",$ new_title);
}
update_tittle ($new_title, $message['postid']);
}
}
?>
r.dziadusz
12-10-11, 17:36
Ne pare rau pentru stil, dar dacă am pus-o în [php] tag, & changes into & etc.
Chiar tried script-ul şi nu elimina ascii html dacă acesta este asociat pe un cuvânt. Iată un exemplu: acestea sunt uimitoare. Am putea & amp; # 039; t ajuta cu o evaluare...
Ar trebui să am fi văzut un ecran rezultatele după ce am rulat script-ul?
Oh mare, la un moment dat de dezinstalare http:// & quot /; xxxxxxxxxxxxxxxx & quot; a fost adăugat la o sarcină de link-uri interne în posturi.... Nici unul dintre ei acum lucrează desigur. Nu fericit
r.dziadusz
13-10-11, 10:18
unele stadiu de dezinstalare
În timp ce utilizaţi al doilea script-ul da? De asemenea, dacă ceva nu merge bine doar restaurarea bazei de date din copia de rezervă, în timpul folosind codul de pe forumul ar trebui să fie shut jos astfel încât veţi avea nici o losts.
De asemenea, pot esly chang doua script pentru a elimina codul html, chiar dacă este în interiorul câteva cuvinte, ne pare rău pentru această unonvinient
Bună,
Eu am alerga toate versiunile de script-ul pe aceeaşi bază de date (da, cu forum închise ca pe instrucţiunile de dvs.).
Mi-am petrecut 8 ore astăzi merge prin sute de fire corectarea link-uri interne şi & quot etc. Eu sunt serios plictisit acum Deci, dacă ai putea face-mi un script care va elimina # 039; , & quot; , & amperi; chiar dacă acestea sunt părți de cuvinte care ar fi absolut minunat:)
Editare: Vor script-ul, de asemenea, fixa link-uri interne, cum ar fi unul în post # 43 mai sus?
r.dziadusz
14-10-11, 08:45
Script-ul care acum scriu pentru a vă va schimba fiecare # 039; , & quot; , & amperi; în "etc. a putut tu, de asemenea, PM eu fir url cu link-uri sparte apare
r.dziadusz
14-10-11, 09:21
Codul actualizare: Click (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-4.html#post10734)
Bună şi mulţumiri pentru actualizare. Am fugit script-ul şi a luat de eroare folllowing. Se pare ca unul dintre parametrii probabil ar putea fi greşit?
Database error in vBulletin 4.1.6:
Invalid SQL:
SELECT * FROM post WHERE pagetext LIKE '%>%' OR pagetext like '%<%' OR pagetext like '%&%' OR pagetext like '%'%' OR pagetext like '%"%' OR title LIKE '%&%' OR title LIKE '%'%' OR title LIKE '%<%' OR title LIKE '%>%';
MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '%' OR pagetext like '%"%' OR title LIKE '%&%' OR title LIKE '%'%' OR ti' at line 1
Error Number : 1064
Request Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Error Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Script : http://www.xxxx.com/forum/decode.php?do=execute
Referrer : http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php
IP Address : 79.194.232.35
Username : xxxx
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.0.92-community
r.dziadusz
17-10-11, 20:35
Poate tu una mai mult timp daţi-mi dumneavoastră mesage eroare fără puting în ea orice baliza - atunci când faci acest lucru unele cod html este schimbat într-semne ie.: % & # 039; % la %'% etc
Eroare de date în vBulletin 4.1.6:
Aici te duci:
INVALID SQL:
SELECTAŢI * la posta în cazul în care pagetext ca ' % > %' OR pagetext place ' % < %' OR pagetext ca '% & %' OR pagetext genul '%' %' OR pagetext place ' % "%' sau de titlu ca '% & %' titlul OR LIKE '%' %' OR titlu ca" % < %' OR titlu ca ' % > %';
MySQL Error: Aveţi o eroare în sintaxă SQL dvs.; Verificați manual care corespunde MySQL a servi versiunea pentru sintaxa dreptul la utiliza lângă '%' OR pagetext ca "%" %' sau de titlu ca '% & %' titlul OR LIKE '%' %' OR ti' la linia 1
Numărul de eroare: 1064
Cerere data: Luni, octombrie 17th 2011 @ 01: 57: 46 PM
Eroare dată: Luni, octombrie 17th 2011 @ 01: 57: 46 PM
Script-ul: http://www.xxxxx.com/forum/decode.php?do=execute (http://www.hj-research.com/forum/decode.php?do=execute)
Referinţă: http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php (http://www.hj-research.com/forum/clearBB.php)
Adresa IP: 79.194.232.35
Username: xxxx
ClassName: vB_Database
Versiune MySQL: 5.0.92-comunitate
r.dziadusz
18-10-11, 12:29
Max când puneţi codul meu într-un text program de editare, este cel mai probabil, transformă html cod Asci într semne normală, astfel încât problema a apărut. Vă rugăm să lipiţi-l o dată şi asiguraţi-vă că toate Masci cod nu a schimbat - sejururi modul în care este în meu post. Mai ales să acorde o atenţie pe "% # 039; %" aceasta nu ar trebui să devină o "
Cum pot preveni că se întâmplă? ‘ Ive tried Notepad ++, de asemenea, dar când am lipiţi codul dvs. simbolurile schimba
r.dziadusz
18-10-11, 13:51
Dacă tu, te rog PM detaliu vă acces la dvs. ftp îmi puteţi plasa exatly acest cod ca ar trebui să fie, dacă nu doriţi să-mi dea acces puteţi încerca schimbarea manuala simboluri din nou după ce acesta devine acest fel "
Am fugit ea oricum şi se pare a fi lucrat în acest moment. Pune-l în jos pentru 'Eroare de operatorul':)
Multumesc foarte mult pentru lipirea la acest lucru şi sper că fir va fi util pentru oricine altcineva care are pentru a dezinstala vbet pentru un motiv oarecare.
Sfat pentru oricine dezinstalarea: nu face ceea ce am făcut şi uninstall doar cum aţi proceda cu un mod vbulletin normală. Cu siguranta cere baietii de aici la vbet înainte tu uninstall. O veţi salva o mulţime de dureri de cap.
r.dziadusz
18-10-11, 19:20
Bine ati venit, dacă aveţi orice altă problemă în acest thread vă rugăm să întrebaţi, pentru orice alte probleme, te rugăm să deschizi nouă temă.
Dacă totul este ok am va marca a rezolvat
Aceasta este încă o problemă sau aceste probleme s-a rezolvat acum? Este încă o durere în fund să dezinstalaţi vBET?
Multumesc.
Marcin Kalak
21-02-14, 13:11
Problema a fost rezolvată.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):