Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Jak odstranit vbet kód jazyka
Odinstalován, vbet, ale nebyl odstraněn kód jazyka [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
r.dziadusz
05-10-11, 12:33
Právě teď odinstalování bb nebude čisté BBcode, prosím, na vědomí, že stránky v cizím jazyce, bude pobyt v tomto jazyce, tak jste ztratil uživatelů po odstranění bb, navíc to bude velmi obtížné číst nepřeložené příspěvky tedy - možná, že lepší řešení je odstranit tyto příspěvky vůbec.
Ale chcete-li pouze odstranit "[lang = x"atd, můžete kód pro vás robot čistič, na konci týdne
Co potřebuji čištění jsou adresy URL... Adresa url pro vlákna, jež byly zaúčtovány od někoho, kdo měl v cizím jazyce v jejich profilu jsou stále ukazuje [langtitle = x] [/langtitle], jak že to napravit?
Mám zbavit [ lang=x], [ /lang], [notranslate] etc by using vb censoring. I desperately need help with the urls though...
Here's one: .xxxxx.com/forum/f23/[ langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/
How do I get the rubbish out and turn it into:
http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsigne-vrai-ou-faux-5565/
Promiňte, ale potřebuji to narážet...
Také přesměrování do cizího jazyka stránky na moje fórum nyní nadbytečné vazby v indexu Google?
Jak napsal Radek - připravíme pro vás robota (PHP skript), který odstraní všechny lang, langtitle a notranslate BBCodes. To bude v a poskytnuté v tomto týdnu.
Máte-li langtitle v URL, znamená to, že to langtitle je zařazen do podproces titul. Jednoduše změnit název vlákna a vyjměte ji. V místech, která jsou důležité a nemůže čekat jen změňte ručně. V jiných místech, prosím počkejte na skript.
Dobrý den,
Proč to ty lidi varovat že vbet bb kód není odstraněna při odinstalaci? Proč už nemáte nástroj Pokud víte, že se to děje? Cením si na pomoc, ale docela rád bych plně odinstalovat a ne čekat na týden, kdy Google indexy nesprávné adresy URL...
A co přesměrování pro /da, /de, /es atd posloupnosti který Google je již indexována?
Dobrý den,
Odpověď pro stánek vaše otázka je - protože to byl opravdu neobvyklé odinstalovat vBET, když je opravdu zapotřebí a použít. Jsme měli požádat o takový nástroj jednou předtím, ale uživatel rozhodl zůstat s vBET a jen to vhodně naladěn.
Také to nemůžeme udělat v odinstalování kódu - odinstalovat nemůže být potenciálně škodlivé. Co potřebujete bude vyžadovat zálohu databáze v případě o žádné problémy.
Rovněž Upozorňujeme že pokud jste zakázali vBET pak Google nebude ani indexu nesprávné adresy URL, protože takové nejsou zobrazeny.
Pro již indexována - stačí vytvořte přesměrování pravidla, která budou přesměrovat všechny tyto požadavky zpět na původní. Použít (zkouška prosím ty):
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Přidejte adresář fórum. Máte-li potíže jen dejte nám vBET pravidla a zašleme že zpět změněný. Jinými slovy - ty jsou 2 první vBET pravidla kde měli odstranit vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & přesměrován nebo =
Revize pravidel nefungují. Kdykoliv se nazývá staré stránky vbet generuje 404.
Mám vb nainstalované v /forum
.htaccess je v public_html
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Nějaké zprávy o nástroj pro odebrání BB kódu?
Fórum adresáře přidána do špatné místo, použijte tento:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
#just comment to see whole 2nd rule
Ale to že není v public_html jen v adresáři fóra. Nejlepší způsob, jak je jen používat pravidla, která jste předtím a upravovat ty. Pokud žádnou nemáte, pak budeme muset najít jednu. Použijte nejprve v adresáři fóra. Chcete-li použít v hlavním adresáři, zkontrolujte nejprve bez další /forum
Všechno fungovalo s htaccess v / když jsem měl vbet nainstalován. Ano, snažil jsem se moje stará pravidla poprvé, ale oni jsou ignorována. Nelze získat pravidla pro práci v buď /forum nebo /. Jen jsem nechat věci, jak jsou a sledovat vršení 404 po 404 do nástroje pro webmastery Google, ale by přednost čisté přesměrování.
Chcete se podívat? Můžu PM admin/ftp přístup.
a stále tady. Nejste tu už ale navzdory PM více než před dvěma hodinami, když jsi tu byl rozhodně. Jdu udělat čaj. Můžete počkat
Všechno fungovalo s htaccess v / když jsem měl vbet nainstalován. Ano, snažil jsem se moje stará pravidla poprvé, ale oni jsou ignorována. Nelze získat pravidla pro práci v buď /forum nebo /. Jen jsem nechat věci, jak jsou a sledovat vršení 404 po 404 do nástroje pro webmastery Google, ale by přednost čisté přesměrování.
Chcete se podívat? Můžu PM admin/ftp přístup.
Prosím, ukažte mi vaše .htaccess před vBET byl odstraněn. Také prosím není SPAM - to nemá žádný smysl. Prosím nezapomeňte, že PM zprávy jsou soukromé zprávy - ty jsou delší čekací doby na hodnocení na požádání nebyl a může čekat déle, pokud je jeden z našich zaměstnanců bez práce. Dokud požádal zaslat přístupové údaje prosím napište na fórum, tak všichni naši zaměstnanci vám může pomoci. Podrobnosti o přístup nejsou potřeba-jen pošlete prosím vaši plnou .htaccess před vBET byl odstraněn.
PS.
Dělám teď na opravy v nové verzi BETA - Radek byl tady a nemůžu vám pomoci, protože chcete odeslat informace mi utok Promiň, musel jsem čekat.
Spam? Byl jsi na fórum, před, během a po bodu, kde jsem poslal toho PM. Poslal jsem ji po čekání na značnou dobu na odpověď na vlákno. Pokud nemůžete být rušen, přetažení sebe pryč na pár sekund na odpověď na otázku, pak jste mohli alespoň potvrdil přijetí PM. Jste příčinou problému, které zažívám. Vbet nemá práci jako inzerovaných (Ano, mimo vaši kontrolu, co já vím) a vše, co chci, je dostat ji z mého fóra rychle. Ale to nemůže být jen odinstalován jako všechny ostatní Vb doplněk. Oh ne, protože Vbet opouští jeho BB kód stříkat až na místo.
Na webu není nikde úplný popis jak odstranit Vbet. Ne kde jste nám že BB kódu se nebudou odstraněny, když jsme odinstalovat a že budeme muset čekat na dny pro nástroj pro odebrání. Tento nástroj by měl být součástí instalačního balíčku, ale jasně Nerad hovoříš o tom. Místo toho jsem dostal odpověď neuvěřitelně arogantní kde jste skutečně řekl, že jste nikdy za možnost, že by někdo chtěl odinstalovat Vbet?
Tak teď mít tisíce indexované odkazy, které jsou nyní všechny produkují 404s a pár set příspěvků obsahujících BB kódu a já jsem problém??
Co se týče přesměrování, co bys chtěl vědět? Mám vb suite nainstalovány na /forum, jak jsem vám řekl opakovaně. Vbet práci s Vb nainstalované v /forum bude fungovat pouze jednu sadu přesměrování a já vím, že to víte. Nabídli ti ftp a admin přístup tak, že můžete podívat za sebe, ale očividně nemáš stejné množství času jako jste měli, když jsem byl ještě zákazník....
Tady je htaccess před k odstranění vbet. Byl umístěn v public_html a fungovaly perfektně (mám nainstalované v /forum vb)
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Uvědomte si prosím, že opakující se zprávy je považován za SPAM - na každé fórum já vím. Já nechci diskutovat o vymezení SPAM - jen prosím opakovat. Chápu-li vaše zpráva čeká několik dní, protože jsme to chybí některé jak - to dokonce oceníme připomínat, ale 3 x stejný den...
Vaše .htaccess by měla vypadat takto:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.xxxx.com$|^cdn.xxxx.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/ [L,R=301]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/$2 [L,R=301]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]
Omlouvám se také - zapomněl jsem vám říct o 301 přesměrování před. Teď tam je nastaven. Zkontrolujte prosím a říct, je to OK (Nejsem si jistý, vyžaduje pravidla / před fórum nebo možná plné URL, ale je to něco, co kontrolovat na fóru). Není-li budou používat váš přístup, který data poslat včera a nastavte ji na místě.
PS.
Radek je právě teď testování skript odstranění vBET BBCodes - to by měla být brzy k dispozici.
r.dziadusz
07-10-11, 14:46
Dobrý den,
Poznámka:!
Toto je verze beta tento skript!
1. Prosím soubor vytvořit a uložit ji jako "clearBB.php"
2. Následující kód do jej a uložit
3. Nahrát na server, fórum kořen
4. To zálohování databáze
5. Vypněte vaše fórum
6. Přihlašovali jako admin
7. Ve vašem prohlížeči, dejte url cílového do vaší "clearBB.php"
8. Stiskněte tlačítko "Vymazat"
<?php echo "<input type=\"hidden\" name=\"securitytoken\" value=\"" . $vbulletin->userinfo['securitytoken'] . "\" />\n";?>
<p style="text-align: center">
Use this program to remove all bbcode tags (from posts, and urls) added by vBET </br>
To use this script, please log into your forum in other tab
</br>This script has big influence on your
database and changes are permanent - <b>can not be undone</b> therefore:
</br>
make sure you did the <b>backup of your database!</b> and remember to <b>turn
off your forum</b> during using this script!</p>
<form action="clearBB.php?do=execute" method="post"><input type="submit"
value="clear" style="width: 70%; margin-left: 15%" /></form>
<?php
function &basic_clear($pagetext, $what_to_clear) {
if ((strpos($pagetext, $what_to_clear)) === 0 ){
$i = 0;
} else {
$i = 1;
}
$message_tab = explode($what_to_clear, $pagetext);
for ($i;$i<count($message_tab); $i++){
if ($message_tab[$i][2] == ']')
$message_tab[$i]=substr($message_tab[$i],3);
}
$new_message = implode('',$message_tab);
return $new_message;
}
function update_pagetext(&$new_message, $message_id) {
global $vbulletin;
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET pagetext = '".addslashes($new_message)."'
WHERE postid = " .$message_id
);
}
function update_tittle(&$new_tittle, $tittle_id) {
global $vbulletin;
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE postid = " .$tittle_id
);
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "thread
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE firstpostid = " .$tittle_id
);
}
require_once('./global.php');
$charset = vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset');
if ($_REQUEST['do'] == 'execute') {
$result = $vbulletin->db->query_read("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."post WHERE pagetext LIKE '%, 'lang')) !== FALSE) || ((strpos($message['pagetext'], '')) !== FALSE)){
$new_message = $message['pagetext'];
$to_remove = array("", "[lang=zh-TW]", "[lang=zh-CN]", "[notranslate]", "");
$new_message = str_replace ($ to_remove, ",$ new_message);
Pokud ((strpos ($ message ['pagetext'], ' [lang = "))! == FALSE) {}
$new_message = basic_clear ($ new_message, ' [lang = ");
}
update_pagetext ($new_message,$ message ['příspěvku']);
}
/ / end bloku clear pro post
//Block pro vymazání adresy URL a podproces tituly
Pokud ((strpos ($message ['Název'], 'langtitle'))! == FALSE) {}
$new_message_title = $message ['Název'];
$to_remove_title = array ("[langtitle = zh-CN]', '','');
$new_message_title = str_replace ($ to_remove_title, ",$ new_message_title);
Pokud ((strpos ($ new_message_title, ');
}
// end of block for clearing urls and threads titles
}
}
?>
Pokud chcete pouze na "čisté" URL prosím Vyjmout část kódu se:
//block for clearing urls and thread titles <--> // konec bloku pro zúčtování url a závity tituly
Než v prohlížeči zadejte cíl na to a zmáčknout tlačítko "Vymazat"
Děkuji velmi pěkně. Umožňují-li mám nějaké problémy, ale zdá se, že informace dostatečně jasná.
nefunguje .htaccess. To není přesměrování a přidá domů/public_html/user/etc na adresu url. Odstraněn.
Proč jsou v post 17 výše dvě krabice? Hádám, že rámeček 1 je skript, jeden a ten rámeček 2 je skript dvě. Záleží, který je spouštěn první?
r.dziadusz
07-10-11, 22:05
Bezpečného je pouze jeden skript - první
Druhé pole je odstranit, pokud jste onlu chcete vymazat bbcode z adres URL
Dík. Už jsem to pokusíte spustit:
"Vaše podání nelze zpracovat, protože token zabezpečení nebyl nalezen.
Pokud k tomu došlo neočekávaně, prosím informovat správce a popis akce, kterou jste provedli před tím, než jste obdrželi tuto chybu".
Snažil jsem se skript pomocí výchozího kůže a také s pluginy v config.php zakázán. Stále nefunguje.
Zkuste prosím nejprve přihlásit do vašeho fóra a pak otevřete skript v tentýž prohlížeč. Prosím, řekněte to nepomáhalo.
:) Byl jsem přihlášen. Také jsem otevřel skript ve stejném okně.
Edit: Smilie přidává neznamená, že problém odešel. Nelze spustit skript.
Další úpravy: viz post 19. Htaccess, kterou jste zaúčtovali nefunguje.
Poslal jsem vás ftp a admincp přístup před několika hodinami, jak jste požadoval.
Jeden ještě upravit tak, aby se zabránilo nevyhnutelnou otázku a Ušetřete čas zde je odkaz na příklad v současné době v indexu Google:
http://www.xxxx.com/forum/no/f72/just-an příklad-726/
To je důsledek přesměrování, když používám vaše htaccess v post 16:
http://www.xxxx.com/home/xx/public_html/forum/f72/just-an-example-726/
Co musím upravit pravidla odstranit domů/xx/public_html /?
Byl jsem na vašem serveru a .htaccess problém je vyřešen. Jak jsem napsal, nebyl jsem si jistý co si třeba / na začátku přesměrování adresy nebo ne - bylo to nezbytné. Teď je to OK - zkontrolujte a potvrďte.
Radek vám pomůže s problémem skript - on bude pracovní pondělí. Promiňte, to bude trvat trochu víc času, ale Radek bylo vytvoření a testování skript - bude nejlepší osoba, která vám pomohou. Pokud je to opravdu něco, co nemohu čekat do pondělí Dejte mi prosím vědět a budou trávit neděle čas to zjistit. Doufám, že to není tak naléhavé.
Skvělé. Děkuju. Přesměrování pracuje dokonale.
Skript není tak naléhavá, ale pokud mohou být posouzeny v pondělí, to by bylo vynikající.
r.dziadusz
10-10-11, 08:39
Omlouvám se, že budete muset čekat tak dlouho
Já jsem editoval kód v mém předchozím příspěvku(KLIKNĚTE (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556))
Pokuste se použít nový
Dík. Už jsem to pokusíte spustit:
"Vaše podání nelze zpracovat, protože token zabezpečení nebyl nalezen.
Pokud k tomu došlo neočekávaně, prosím informovat správce a popis akce, kterou jste provedli před tím, než jste obdrželi tuto chybu".
Snažil jsem se skript pomocí výchozího kůže a také s pluginy v config.php zakázán. Stále nefunguje.
Ano, ale je to známý problém vbulletin, jsem jim, že popisující, ale prozatím použijte prosím tento kód ještě jednou a pokuste se změnit název souboru
EDIT
Řekněte mi, prosím, kterou verzi vbulletin používáte?
Dobrý den,
Přidal jsem svůj nový kód, přejmenovaný soubor a snažil se jej spustit, ale pořád jsem zprávu o bezpečnostní token. Používám vb suite verze 4.1.6
r.dziadusz
10-10-11, 21:46
Já jsem součástí nějaké vbulletin náznak, a aby se tento kód rychleji, zkuste to nyní: KLEPNĚTE na tlačítko (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556) a dejte mi vědět, jestli to pomůže
Zákoníku podíval a viděl to.
< tvoří action="/forum/cs/clearBB.php?do=execute" metoda = "post" >< input type = "submit"
Hodnota = "čisté" style = "Šířka: 70 %; Levý okraj: 15 % "/ >< / formulář >
Skript bude možná muset být pojmenován jako clearBB.php?
Pracoval pro mě.
Jsem zkopíroval kód, vložit do textového editoru a uložit jej jako clearBB.php
Nahrát clearBB.php u kořene vbulletin fóra.
Přihlášen jako administrátor, zavřete správní a spusťte clearBB.php z webového prohlížeče.
Klepněte na tlačítko Vymazat.
Voilá všechny značku jazyka byl vymazán.
Díky celém, všechny ty mrtvé odkazy jsou trvale přesměrován na původní vlákno :)
r.dziadusz
11-10-11, 06:08
Zákoníku podíval a viděl to.
< tvoří action="/forum/cs/clearBB.php?do=execute" metoda = "post" >< input type = "submit"
Skript bude možná muset být pojmenován jako clearBB.php?
Ano, měl jsi pravdu, ale je problém s chybí token, o dalších řádek je tento kód - jedna, která vám dává právo spuštění souboru.
Za tento problém vyřešit, nebo máš nějaké otázky
Díky Raymond. Pro mě to pevné chyba tokenu.
To není "vyřešit" ale r.dziadusz...
Problém po spuštění skriptu: všechny předchozí apostrofy (a uvozovky) jsou nyní v Ascii Html': & # 039 & quot; Nějaký nápad, jak to napravit? (Vbseo a jsem zkoušel znak nahrazení funkce - nefunguje. Jsem také restaurované post cache po spuštění skriptu BB - nic nezměnili). Byly ovlivněny pouze apostrofů a uvozovek, které tam bylo před tím, než byl spuštěn skript (nové příspěvky, které je obsahují, zobrazí normálně) lze "podvádět" částečná oprava pomocí vb a cenzura, ale raději ne.
Také & ukazuje všude jako & amp;
Problém 2: z nějakého důvodu mám tento kód BB v některých místech: [Lang = x], [lang = x] atd, jak pozměnit skript (clearBB.php) ty taky zabít?
r.dziadusz
11-10-11, 12:18
Omlouvám se, že jsem ji označené, jako vyřešen, mám práci pro vás oba
Bude zkoumat, proč se & # 039, řekni mi co charset používáte (popisují, jak to udělat, můžete si to najít v souboru readme.html)
Druhý problém to appeard becouse uživatelé přidat kód "lang" manualy
Pokud chcete odebrat pomocí můj scénář pro první případ ii [Lang = x]
Prosím, najděte tyto řádky:
Pokud ((strpos ($ message ['pagetext'], ' [lang = "))! == FALSE) {}
$new_message = basic_clear ($ new_message, ' [lang = ");
}
a přesně po ní:
Pokud ((strpos ($ message ['pagetext'], ' [Lang = "))! == FALSE) {}
$new_message = basic_clear ($ new_message, ' [Lang = ");
}
-To nebylo testováno je jen rychlé řešení
Ale ve druhém případě [lang = x] Tento doplněk bbcode nefunguje a je to víc komplikované, může ovlivnit také s některými víc problémů, becouse mi ukázat značka s dvěma mezery, ale nevím, jestli byli s třemi mezery atd, a becouse to může mít nějaký text odřezaný, potřebuji zjistit, jestli je možné odstranit tagy jako to bezpečně.
Upravit
O & # 039 curently pracujeme na to pleae moment
Ahoj a Dík. Začal nový podproces v tomto tak by mohla odstranit to prosím?
Je můj znaková sada ISO-8859-1
Také Děkuji za info na skript.
Těšil se na slyšení od vás na věc html Ascii jako opravdu rád bych to nějak vyřešit.
r.dziadusz
11-10-11, 19:17
Ahoj jsme stále na tom pracujeme, musíme překonat některé dočasné vbulletin otázky v naší testovací fórum, Omlouvám se za zpoždění, dostanete řešení co nejdříve!
r.dziadusz
12-10-11, 11:09
Ahoj já vím, co se zdá být problém, myslím, že používáte předchozí verzi clearBB, tak jak jsem řekl, byl to beta verzi.
K odebrání & amp atd prosím obnovit databázi ze zálohy těsně před použitím robota a vytvořit tento soubor znovu přesně tak, jak je aktuální - descrption:CLICK (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556), pomocí (ne předchozí, by mohl způsobit problém - Omlouvám se za to) verze skriptu
A ztratit 2 dny stojí míst/vlákna na postižené fórum? To nemůžu udělat...
r.dziadusz
12-10-11, 16:20
Tak lze vytvořit pro vás jiný skript, který odstraní všechny to & # 039 & quot & amp
Omlouvám se, že tento ASCI html kódy se objeví, ale Prosím uvědomte si, že používáte beta verzi tohoto produktu, uděláme cokoliv, aby vám pomohou
To by bylo vynikající. Dík. Skript odstraní je i v případě, že jsou připojeny na jiná slova jako: & quot;München-Nordwest & quot;?
r.dziadusz
12-10-11, 17:31
Je to také beta verze
1. Prosím soubor vytvořit a uložit ji jako "decode.php"
2. Následující kód do jej a uložit
3. Nahrát na server, fórum kořen
4. To zálohování databáze
5. Vypněte vaše fórum
6. Přihlašovali jako admin
7. Ve vašem prohlížeči, dejte url cílového do vaší "clearBB.php"
8. Stiskněte tlačítko "Vymazat"
<? php echo "< input type = /" skryté / "jméno = /" třídu securitytoken / "hodnota = /" ". $vbulletin - > userinfo SecurityToken, [' do']. "/" / > / n ";?>
< p stylu = "Zarovnat text: centrum" >
Tento program použít ke změně asci html kódu do "normálního" známky
</br> tento skript má velký vliv na vaše
databáze a změny jsou trvalé - <b> nebude možné vrátit zpět </b> proto:
</br>
Přesvědčte se, zda jste <b> zálohy databáze! </b> a nezapomeňte na řadě <b>
mimo vaše fórum </b> během pomocí tohoto skriptu! </p>
< tvoří action="/forum/cs/decode.php?do=execute" metoda = "post" >< input type = "submit"
<? Php
Funkce update_pagetext (&$ new_message, $message_id) {}
global $ vBulletin;
$vbulletin - > db - > query_write ("
AKTUALIZACE ". TABLE_PREFIX. "post
SET pagetext = "".addslashes($new_message).""
KDE příspěvku = ".$ message_id
);
}
Funkce update_tittle (&$ new_tittle, $tittle_id) {}
global $ vBulletin;
AKTUALIZACE ". TABLE_PREFIX. "post
Nastavit název = "".addslashes($new_tittle).""
KDE příspěvku = ".$ tittle_id
);
AKTUALIZACE ". TABLE_PREFIX. "vlákno
SETtitle = "".addslashes($new_tittle).""
KDE firstpostid = ".$ tittle_id
);
}
require_once ('/ global.php.');
if ($_REQUEST [""] == "spustit") {}
$to_remove = array ("& gt;", "& lt;", "& amp;", ""
$výsledek = $vbulletin - > db - > query_read ("SELECT * FROM".TABLE_PREFIX. "zaúčtovat kde pagetext jako '% & gt; %' OR pagetext jako '% & lt; %' OR pagetext jako '% & amp; %' OR pagetext jako"% & # 039 %", nebo jako pagetext '% & quot; %' OR titul jako '% & amp; %' nebo nadpis jako '% & # 039 %' OR titul jako '% & lt; %' OR titul jako '% & gt; %' OR titul jako '% & quot; %'");
Zatímco ($ message = $db - > {fetch_array($result))}
$new_message = $message ['pagetext'];
Pokud ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & gt;'))! == FALSE) {}
$new_message = str_replace ("& gt;
}
Pokud ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & lt;'))! == FALSE) {}
$new_message = str_replace ("& lt; ',' <', $new_message);
}
Pokud ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & amp;'))! == FALSE) {}
$new_message = str_replace ("& amp;', '&',$ new_message);
}
Pokud ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & # 039'))! == FALSE) {}
$new_message = str_replace ("& # 039", "'",$ new_message);
}
Pokud ((strpos ($ message ['pagetext'], ' & quot;'))! == FALSE) {}
$new_message = str_replace ("& quot; ','"', $new_message);
}
update_pagetext($new_message,$Message['postid']);
$new_title = $message ['Název'];
Pokud ((strpos ($ message ['Název'], ' & gt;'))! == FALSE) {}
$new_title = str_replace ("& gt;
}
Pokud ((strpos ($ message ['Název'], ' & lt;'))! == FALSE) {}
$new_title = str_replace ("& lt; ',' <', $new_title);
}
Pokud ((strpos ($ message ['Název'], ' & amp;'))! == FALSE) {}
$new_title = str_replace ("& amp;', '&',$ new_title);
}
Pokud ((strpos ($ message ['Název'], ' & # 039'))! == FALSE) {}
$new_title = str_replace ("& # 039", "'",$ new_title);
}
Pokud ((strpos ($ message ['Název'], ' & quot;'))! == FALSE) {}
$new_title = str_replace ("& quot; ','"', $new_title);
}
update_tittle ($new_title, $message['postid']);
}
}
>
r.dziadusz
12-10-11, 17:36
Omlouvám se za styl, ale pokud jsem ji do [php] tag, & changes into & etc.
Zkoušel skript a to neodstraníte ascii html-li je připojen na slovo. Zde je příklad: to jsou ohromující. Jsem lze & amp; # 039; t s hodnocení pomoci...
Měl jsem vidět obrazovku výsledky po jeho spuštění skriptu?
Oh skvělé, v určité fázi odinstalování http:// & quot /; xxxxxxxxxxxxxxxx & quot; byla přidána k zatížení interních odkazů v míst.... Teď žádný z nich samozřejmě nefunguje. Není šťastná
r.dziadusz
13-10-11, 10:18
některé fáze odinstalování
Při použití druhé skript Ano? Také když se něco stane jen obnovte databázi ze zálohy, během pomocí kódu, který vás fórum by mělo vypnout, takže bude nemáte žádné losts.
Také mohu esly chang druhý skriptu odstranit html kódu, i když je to uvnitř některých slov, Omlouvám se za toto unonvinient
Dobrý den,
Spusťte si všechny verze skript na téže databáze (Ano, s fórum uzavřeno podle vašich instrukcí).
Strávil jsem 8 hodin dnes prochází stovek podprocesů opravuje interní odkazy a & quot atd. Teď vážně nudí tak jestli bys mi mohl skript, který odstraní # 039; , & quot; , & amp; i když jsou částí slov, které by bylo naprosto skvělé:)
Edit: Skript také řeší vnitřní propojení jako člověk v post # 43 výše?
r.dziadusz
14-10-11, 08:45
Skript, který teď píšu vám změní každou # 039; , & quot; , & amp; do "atd. by vás také PM mě podproces url s nefunkční odkazy se zobrazí
r.dziadusz
14-10-11, 09:21
Kód aktualizace: klepněte na tlačítko (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-4.html#post10734)
Ahoj a díky za aktualizaci. Spustil skript a zde uvádíme chybu. Vypadá to, že jeden z parametrů snad mýlit?
Database error in vBulletin 4.1.6:
Invalid SQL:
SELECT * FROM post WHERE pagetext LIKE '%>%' OR pagetext like '%<%' OR pagetext like '%&%' OR pagetext like '%'%' OR pagetext like '%"%' OR title LIKE '%&%' OR title LIKE '%'%' OR title LIKE '%<%' OR title LIKE '%>%';
MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '%' OR pagetext like '%"%' OR title LIKE '%&%' OR title LIKE '%'%' OR ti' at line 1
Error Number : 1064
Request Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Error Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Script : http://www.xxxx.com/forum/decode.php?do=execute
Referrer : http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php
IP Address : 79.194.232.35
Username : xxxx
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.0.92-community
r.dziadusz
17-10-11, 20:35
Můžete prosím ještě jednou mi vaše chyba inicioval bez arbitrárního v ní žádné BBcode tag - když to uděláte nějaký kód html se změní do znamení tj.: % & # 039; % %'% atd
Chyba databáze v vBulletin 4.1.6:
Tady to je:
Neplatné SQL:
Vybrat * od zaúčtování kde pagetext jako ' % > %' OR pagetext, jako ' % < %' OR pagetext jako '% & %' OR pagetext jako '%' %' OR pagetext jako ' % "%" nebo nadpis jako '% & %' OR titul jako '%' %' nebo titul jako ' % < %' OR titul jako ' % > % ";
MySQL chyba: Máte chybu v vaší syntaxe SQL; v manuálu, který odpovídá vaší MySQL serveru verze pro správné syntaxe poblíž '%' nebo pagetext jako "%" % "nebo nadpis jako '% & %' OR titul jako '%' %' nebo ti' na řádku 1
Číslo chyby: 1064
Datum žádosti: Pondělí, 17 říjen 2011 @ 01: 57: 46 PM
Chyba datum: Pondělí, 17 říjen 2011 @ 01: 57: 46 PM
Scénář: http://www.xxxxx.com/forum/decode.php?do=execute (http://www.hj-research.com/forum/decode.php?do=execute)
Odkazující server: http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php (http://www.hj-research.com/forum/clearBB.php)
IP adresa: 79.194.232.35
Uživatelské jméno: xxxx
Název třídy: vB_Database
Verze MySQL: 5.0.92 Společenství
r.dziadusz
18-10-11, 12:29
Ahoj když dáte svůj kód do program pro úpravu textu, pravděpodobně změní html kód Asci do běžných značek, a tak, aby se objevil problém. Prosím vložte ji ještě jednou a přesvědčte se, zda všechny asci, který kód se nezměnil - zůstane tím, jak je to v mojí. Zejména věnovat pozornost na "% # 039; %" nemělo by se stát "
Jak bránit se to děje? Zkoušel jsem Notepad ++ také, ale když vložit kód změnit symboly
r.dziadusz
18-10-11, 13:51
Chcete-li PM podrobně váš přístup na váš ftp můžete umístit tento kód exatly jako to by měl být, pokud nechcete mi dát přístup můžete symboly manualy změnu zkusit znovu poté, co se takhle "
Dal jsem ho stejně a zdá se, že si tentokrát fungovala. Dej to dolů do 'operátor chybu':)
Díky moc za lepí na to a doufám, že podproces bude užitečná pro kohokoli jiného, kdo má odinstalovat vbet z nějakého důvodu.
Tip Chcete-li někdo při odinstalování: Ne to, co jsem udělal a jen odinstalovat, stejně jako s normální vbulletin mod. PŘED odinstalováním rozhodně požádejte chlapi tady v vbet. Ušetří vám spoustu bolesti hlavy.
r.dziadusz
18-10-11, 19:20
Vítejte, máte-li jakékoli otázky v tomto podprocesu Požádejte prosím, pro ostatní otázky prosím otevřít nové vlákno.
Pokud je vše v pořádku to vyřešil bude znamenat
Je to stále problém, nebo se tyto otázky byly vyřešeny teď? Je to stále bolest v zadku odinstalovat bb?
Díky.
Marcin Kalak
21-02-14, 13:11
Problém byl vyřešen.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):