View Full Version: Rešeno Zelo nenavadno vprašanje
Medtem ko sem imel nekaj obremenitve strežnika na strežnik, kar naenkrat sem dobil opozorilo od vb, da imam nepopolno področjih profil zapolniti. s katero se zvok res čudno, ker jaz dont imajo vsa polja, saj so bili vsi že napolnjena.
grem v cp uporabnikov in vidim, da je bilo tisto, kar postavi v moji "o meni", je bil spremenjen v italijansko. V začetku sem mislil, da sem dobil kramp ali kaj podobnega, moja gostiteljica preučiti, vendar niso izvedeli, kasneje pa sem preveril, kaj ta beseda pomeni v italijanskem jeziku in je preveden izraz tega, kar sem že v mojem profilu.
to je zelo čudno, saj se zdi, da nekako je bilo, ki jih povzročajo vBET. Ne vem, zakaj, in jaz sem res moti, da ugotovite, da je do take stvari, ki vplivajo tudi drugi podatki. Najbolj čudno pa je, da sem imel baze cache izklopljen.
koli zamisli Kaj se dogaja?
vBET ne sme spremeniti svoje podatke. vBET ne prevajajo informacije, ki pride po pošti. Morda ste zavezani prevedene informacije - v tem primeru, da ste poslali te podatke na strežnik in vBET ne spreminjajo POST info, da je šlo za DB. To je le hipoteza. In teden hipotezo, saj vBET ne prevajajo vrednosti znotraj vhodnih polj ... Torej, res edini razlog, sem videl, zdaj pa je, da se takšni podatki so poslali na strežnik.
V tem trenutku ne vem, jaz te ne razumem dobro. Torej, navedite natančne podatke:
- Na kateri strani se vam zdi ta podatek (URL)
- Kaj je ime polja
- Lahko razmnožujejo vprašanje?
Bomo pogledat po bomo se prepričajte, da preverite, kaj:)
USERPROFILE polje "o meni", se je spremenila ta. Imel sem nekaj napisal tam, potem pa iz nekega razloga sem dobil opozorilo, da imam nepopolno profil področjih, čeprav so bile polne vse. Potem sem šel za ogled in vidim, da na tem področju profilu "o meni", vhod je bil v italijanskem jeziku: /
Prav tako sem videl, da so nekateri, ki niso angleške znake, kjer je spremenilo, da ?????????? na primer v meta opis: /
OK tako - ste lahko reproducira? Te razumem pravilno, da moram urediti profil na prevedeno stran in Provocirati obliki napake, in potem bo prevedeno? da? Prosim dajte mi v točkah kaj storiti - bomo delo za kopiranje na našem forumu, preskus in popravijo:)
Prav tako sem videl, da so nekateri, ki niso angleške znake, kjer je spremenilo, da ?????????? na primer v meta opis: /
Je to je enako vprašanje - urejanje profila ali kaj drugega? Za nove izdaje prosimo, odpreti novo nit in navedite več info:)
r.dziadusz
26-09-11, 19:14
Poskusil sem reproducirati to vprašanje na našem forumu preizkus z urejanjem / shranjevanje / prenos podatkov v "o meni", vendar nisem bil sposoben narediti to. Žal mi je, da imajo več namigov
r.dziadusz
04-10-11, 09:39
Brez odgovora, menijo, da je rešen, če imate kakršnakoli vprašanja o tej temi se posvetujte, ga bom ponovno odprla, za katera koli druga vprašanja, vas prosimo, odprite novo temo
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):