Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Вельмі дзіўнае пытанне
Хоць я меў некаторыя нагрузкі на сервер на сервер, раптам я атрымліваю папярэджанне ад VB, што ў мяне няпоўная палі профілю для запаўнення. , Якія гучаць сапраўды дзіўна, бо я не маю ніякага поля, так як усе былі ўжо запоўненыя.
я іду ў кабінеце, і я бачу, што быў змешчаны ў маёй "пра мяне" было зменена на італьянскай. У пачатку я думаў, што я не ўзламаюць ці што-тое, мой гаспадар разгледжаны, але не пазнаць, а потым я праверыў, што гэта слова ў італьянскім сродкамі, і гэта перакладаецца тэрмін таго, што я ўжо меў у сваім профілі.
гэта вельмі дзіўна, таму што здаецца, што як-то гэта было выклікана vbet. я не ведаю, чаму, і я сапраўды турбуюць, каб даведацца, што такія рэчы маглі паўплываць на іншыя дадзеныя, таксама. Найбольш дзіўная рэч, хоць, гэта тое, што я быў кэша базы дадзеных адключаны.
любыя ідэі, што адбываецца?
vBET не павінны змяняць вашыя дадзеныя. vBET не пераводзяць інфармацыю, якая прыходзіць па пошце. Можа быць, вы здзейснілі пераклад інфармацыі - у гэтым выпадку Вы адправіць гэтыя дадзеныя на сервер і vBET не мяняюцца POST інфармацыя так было да БД. Гэта ўсяго толькі гіпотэза. І тыдзень гіпотэза, таму што vBET не пераводзяць значэння ўнутры поля ўводу ... Так на самай справе адзіная прычына, я бачу гэта цяпер, што такія дадзеныя былі адправіць на сервер.
У гэты момант я не ўпэўнены, я разумею вас добра. Таму, калі ласка, даць дакладную інфармацыю:
- На якой старонцы вы бачыце гэтыя дадзеныя (URL)
- Што гэта імя поля
- Вы можаце прайграць праблему?
Мы праверым гэта пасля таго як мы будзем ўпэўнены, што трэба праверыць:)
USERPROFILE полі "Аб сабе" гэты быў зменены. Я што-то там напісана, то чаму-то я атрымаў папярэджанне, што ў мяне ёсць няпоўнае палі профілю, хоць усе яны былі запоўненыя. Затым я іду, каб убачыць і я бачу, што ў гэтым профілі полі "Аб сабе" ўваход быў па-італьянску: /
я таксама бачыў, што некаторыя не ангельскіх знакаў, дзе зменены на ?????????? напрыклад, у мета-апісанні: /
ТАКІМ ЧЫНАМ, - вы ў стане прайграць гэта? Ці правільна я разумею, што я павінен змяніць профіль на перакладзенай старонкі і справакаваць форме памылкі, пасля чаго ён будзе пераведзены? Так? Калі ласка, дайце мне ў балах, што рабіць - мы будзем працаваць для прайгравання на нашых форумах тэст і выправіць яе:)
я таксама бачыў, што некаторыя не ангельскіх знакаў, дзе зменены на ?????????? напрыклад, у мета-апісанні: /
Ці з'яўляецца гэта тое ж пытанне - профіль рэдагавання або нешта іншае? Для новага выпуску калі ласка, адкрыйце новы струмень і даць больш інфармацыі:)
r.dziadusz
26-09-11, 19:14
Я паспрабаваў прайграць гэтую праблему ў нашай тэставай форуму шляхам рэдагавання / захавання / пераклад дадзеных у "пра мяне", але я не змог гэта зрабіць. Шкада, што я павінен мець больш падказак
r.dziadusz
04-10-11, 09:39
Няма адказу, лічаць яго вырашыць, калі ў вас ёсць якія-небудзь пытанні па гэтай тэме калі ласка, спытаеце, я буду зноў яго адкрыць, для любых іншых пытанняў, калі ласка, адкрыйце новы паток
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):