View Full Version: Že storili Postopek registracije
Ali obstaja kakršen koli način spreminjanja poti za registracijo e-pošto? Jaz preizkušen registracijo danes in nemška izbrana kot privzeti jezik. Ob registraciji e-pošto s povezavo za aktiviranje prišel je povezan nazaj na ww w.mydomain.com / forum / register.php namesto w ww.mydomain.com / forum / de / register.php. Ali se je spremenilo? Zdi se nenavadno, da oseba, možnost uporabe foruma v svojem jeziku, vendar ne na prvo oviro, tako da registracija težko za njega.
kamilkurczak
14-03-11, 09:25
hello,
Sprememba tega url ne podpira še.
Premaknil bom to temo v Feature Request oddelek in bom vprašati Michał o tem.
Drugič - vBET podpira preusmeritev glede na jezik uporabnika (brskalnika jezik na jezik v usercp)
Lahko ga test - pojdite na admincp-> vBET-> Razno-> Preusmeri na jezik uporabnika.
Ko bo uporabnik prijavi preusmerjen na njegovem jeziku. Prosimo, da test.
Prestavljeno v Feature Request oddelek
kamilkurczak
14-03-11, 10:04
Naredila sem test računa na vašo spletno stran (test_user - lahko ga izbrišete).
vBET dela na nastavitve brskalnika jezika. Med registracijo vBET samodejno nastavi jezik možnost, da v obliki poljsko registracijo.
Po registraciji in potem, ko sem kliknite na url od mojega e-mail sem bil preusmerjen na spletno stran prevedena v poljščini, da je url s lang koda ni potrebna.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):