View Full Version: Deja adoptată Procedura de înregistrare
Există vreo modalitate de a schimba calea pentru e-mailurile de înregistrare? Am testat o înregistrare astăzi şi selectate germană ca limbă implicită. În cazul în care e-mail cu link-ul de înregistrare de activare a ajuns înapoi la el legate de ww w.mydomain.com / forum / register.php în loc de w ww.mydomain.com / forum / de / register.php. Poate fi faptul că a schimbat? Pare ciudat pentru a da o persoană sansa de a folosi forumul in propria sa limbă, dar nu la primul obstacol prin Anul dificil pentru el.
kamilkurczak
14-03-11, 09:25
Buna ziua,
Schimbarea din această adresă URL nu este suportat încă.
Voi muta acest thread în secţiunea cererea pentru feature şi voi cere Michał despre asta.
În al doilea rând - vBET sprijinirea redirecţionarea în conformitate cu ghidul de limba (limba browser-ului privind limba în usercp)
Îl puteţi testa - du-te la admincp-> vBET-> Diverse-> Redirecţionarea de limbi ghidul.
După ghidul de autentificare va fi redirecţionat către limba lui. Vă rugăm să testaţi-l.
Caracteristică a fost mutat la secţiunea Cerere
kamilkurczak
14-03-11, 10:04
Am făcut un cont de test pe site-ul dvs. (test_user - îl puteţi şterge).
vBET lucrează la setările de limbă browser-ului. În timpul Anul vBET setat automat opţiunea de limbă poloneză în formularul de înregistrare.
După înregistrare şi după ce atunci când fac clic pe URL-ul de la adresa mea de e-mail am fost redirecţionat către site-ul tradus polonez, astfel url cu lang cod nu este necesară.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):