View Full Version: Pojasniti Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani
Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani
Prejel sem to e-pošto (opozorilo) iz Googles Webmaster Tools
Upoštevajte, da nimam vBSEO Installed.
Želim popraviti za ta problem pred google znižuje moje strani čin ali me prepoved v celoti, je moj adsense prihodki že zmanjšal za polovico in Google Bots so dobesedno napadel svojo spletno stran.
Je drugi primer takega problema z vBET opisano tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1076-warning-google.html
Sem poslal email vsem administratorji vBET v PM, kot je zahteval, ne morem javno objavite email, kot bi morali vedeti, saj je v nasprotju Googles TOS z mojim Lokalni zakoni o zasebnosti, kot bi bil prepričan, prepoved za moj račun Google Adsense, da ne t vprašati.
Moram takoj popraviti za ta problem brez odlašanja, to je 3 dni, da sem govoril o tem v zgornjo povezavo.
Regards
Mislim, da je razlog, da omogočite, vseh 52 jezikih
Menim, da lahko, če VBE da jezikih requst kot ajax s klikom langages in tanke bi omogočila povezave do drugih jezikih pomoč na tem
jaz zaslužiti isto opozorilo in imam samo 12 jezikih omogočeno
Mislim, da je razlog, da omogočite, vseh 52 jezikih
Menim, da lahko, če VBE da jezikih requst kot ajax s klikom langages in tanke bi omogočila povezave do drugih jezikih pomoč na tem
Št to ni razlog. Naša in veliko drugih forumih so vključene vse jezike in je v redu. Torej, lahko uporabite čim več jezikih, kot lahko. Vprašanje je nekje drugje in v tem trenutku vemo, 2 različni razlogi za to.
IZDAL:
Zdaj vemo več razlogov:) Torej, prosim odprite svojo nit, in da nam svoje pošte iz Google:)
jaz zaslužiti isto opozorilo in imam samo 12 jezikih omogočeno
Hi - prosimo, ustvarite novo temo o vaši isue s svojim email. Imaš različne lniks in mi Kow 2 zaradi tega vprašanja. Za pomoč pri moramo vedeti, vaš primer. Zato prosim odprite novo temo o tem, mi pa vam bo pomagal:)
mario06 - Jaz sem samo v času preverjanja vaše povezave. Dal vam bom odgovoriti v kratkem času:)
Prosimo, upoštevajte, da se, kot smo že opisano - Naše osebje je na voljo za začetek dela ob izdaji nove označili, ko prispe v obliki novih niti o tem vprašanju. V nasprotnem primeru ne bomo mogli upravljati, in smo o tem obvesti naše stranke, da mora odpreti svoje novo temo o svojem vprašanju. Tako kot si naredil in zdaj smo sposobni, da vam pomagajo:)
Hi:)
Eden od razlogov (ne bo drugih - še vedno med preiskavo) vaše vprašanje je bilo, da se boste lahko kazalo na primer strani kot član straneh. Tisti, niso pomembni in večina držav strani so v istem 99% - samo z uporabniškim imenom države razlikuje. Torej, ko se je dodatno preveden ste naredili 52-krat več takih strani, ki so skoraj enake (isti strani, vsebina po prevodu bo dala enako prevedene vsebine). Smo uradno svetujemo, da blokira nepomembno strani z robot.txt - tukaj boste našli, kako to storiti: # http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html post1178
Prosimo, upoštevajte, da se bo to, da te strani izginejo indeks obliki Google in to je dobro za vaše SEO, saj bo Google videli in indeks samo ustrezne strani z ustrezno vsebino.
Prav tako, kot vidim, ste naredili spremembe, ker Google ustvari to e-pošto, saj, kot vidim si blokiral član strani za goste. To rešuje tudi ta del vprašanja. Še vedno, če želite videti gost član strani, vendar Google ne indeksa, ki ga - šele raba robots.txt za to:)
Vidim, da obstajajo tudi povezave za arhiv in teme - bom analizirati to prav zdaj:)
Hi še enkrat:)
Mislim, da vem, kaj je mogoče drugega razloga - kot sem videti na zastave povezav ni nobene povezave, ne da bi language = na vseh ... Prosim povej, kaj je privzeta forum jezik - bi morala za ta jezik povezave ne language = zato, ker sedaj vsake strani imate podvojene za Google. Ko URL za normalno in drugič z jezika YOUR_DEFAULT_LANGUAGE =.
Prav tako povejte, ste spremenili naše predloge imenom vbenterprisetranslator_flag? Moramo vedeti, je vBET bug ali spremembe, ki jih stranka.
Razlog Mislim, da bi bila lahko tudi (ne more preveriti sedaj pa že imamo TODO nalogo, ki bo omogočil, da preverite v prihodnosti), ki jo je pravkar očistiti predpomnilnik in tam je bil problem z povezavo Google - v tem primeru straneh ustvarjajo brez vsebine ( ker prevod ni pridobljena) in dobesedno vsebina je enaka za vse prevode. Ampak takšne stvari se zgodi, če so začasno in če vas ne blokira Google ti sama izgine - to so vprašanja, med vašim in Google strežnik in vBET ne more nič s tem. Ne povem, da je bil razlog. Mislim, da bi se lahko. Kot sem že išče na povezave, ki jih Google ne vidim opisano vprašanje sploh. Torej bi to lahko bilo.
Still - prosimo, odgovorite na vprašanja o privzeti jezik in predlogo.
Vidim, da obstaja še nekaj - vaša prevedene arhiv strani za podforumov ne delujejo in dajejo rezultate prazne. Glavni in po straneh, so OK. Za arhiv strani subforum je napaka. To omogoča tudi veliko povezav bo isto vsebino - prazno vsebino in to je lahko tudi razlog, zakaj si to napisal Google. Prosim, povej, katero različico vB uporabljate? Podprti 3,8 ali nekaj manj - kot se spomnim take stvari se zgodi na 3,6, zaradi bug vB. Če je ne podpira različice in vB bug - I bodo našli niti o tem in sem močno priporočamo, da pišete, da vB ekipe o reševanju tega bug. Na žalost Pričakujem, da tega ne bodo storili to, saj je ne podpira različico več. Ampak - najprej povejte, katero različico uporabljate, tako da sem ne bo pasu več besed in vaš čas za špekulacije;)
Hi spet znova:)
Tokrat sem preveril vaše povezave nit prireditve in vidim 2 stvari tukaj
1. Nihče ni kriv - kot sem videl nekaj teh povezav (ne vsi vidimo številka 2) vse tiste teme, ki je bil zelo kratek, ki imajo samo en stavek v njem. Torej, vse to so bili zelo podobni privzeto - 99% vsebin je postavitev. To nima nič opraviti z vBET - to je samo vsebino vaše niti. vBET le to pomeni, da je v resnici bolj podobne strani za tiste, če pa onemogočite vBET ne bo prevedenih strani še vedno podobni drug drugemu, če imate samo en stavek v samo mesto v nit. Torej nimamo ničesar na tem mestu.
2. Mogoče ste ubijanje vašem forumu sami z omejitvijo števila delovnih mest, za ogled gostje. Zdaj vse strani, za mene so isto vsebino s komunikacijo, ki bi se moral registrirati. Ne pozabite, da Google je videti vaša stran kot gost - tako da, če vaša omejevanje mod je neumno bo ubil vaš forum, saj bo Google videli povsod enako vsebino, mu povedal, da se registrirajo;) Prepričajte se, da je omejevanje mod je dovolj pameten, ali pa ga onemogočite.
Hi spet znova:)
Tokrat sem preveril vaše povezave nit prireditve in vidim 2 stvari tukaj
1. Nihče ni kriv - kot sem videl nekaj teh povezav (ne vsi vidimo številka 2) vse tiste teme, ki je bil zelo kratek, ki imajo samo en stavek v njem. Torej, vse to so bili zelo podobni privzeto - 99% vsebin je postavitev. To nima nič opraviti z vBET - to je samo vsebino vaše niti. vBET le to pomeni, da je v resnici bolj podobne strani za tiste, če pa onemogočite vBET ne bo prevedenih strani še vedno podobni drug drugemu, če imate samo en stavek v samo mesto v nit. Torej nimamo ničesar na tem mestu.
2. Mogoče ste ubijanje vašem forumu sami z omejitvijo števila delovnih mest, za ogled gostje. Zdaj vse strani, za mene so isto vsebino s komunikacijo, ki bi se moral registrirati. Ne pozabite, da Google je videti vaša stran kot gost - tako da, če vaša omejevanje mod je neumno bo ubil vaš forum, saj bo Google videli povsod enako vsebino, mu povedal, da se registrirajo;) Prepričajte se, da je omejevanje mod je dovolj pameten, ali pa ga onemogočite.
1. To je italijanski forum, vsebino objav je povprečje, in to nima nič opraviti s tem, kar ste rekli.
2. Nisem ubijanje forum, ker se registriraj mod po 3 obiskih (eden od najbolj priljubljenih nameščen mods) nima nič opraviti s pošto, saj gredo skozi, tudi otroci vedo, da poleg tega sem bil z uporabo vBET vse od Brezplačna različica je prišel ven (približno eno leto?!?) in nič se ni spremenilo od takrat ali dodal.
Problem je, da je moj forum šteje za srednje forum s 368.000 niti, ko je Google pošlje bote na mojem mestu jih dejansko videli 368.000 teme, VENDAR na www.google.52languages so videli 1.540,000 indeksirane teme, ki je povzročil bot google za napad na mojo spletno stran poskuša najti, kje so. Moja cache je bil določen za pet dni, z vsemi jezikih cached Toda zdaj (testiranje), sem jo nastavite na 2 dni s 4 jezikih cached, v tem trenutku lahko potrdim, da je problem vBET, ker zdaj sem do 766.000 indeksiranih niti in Google pošto so prenehali napadati moji strani.
Primer: Tvoja stran je 5.578 učinkovito teme, VENDAR Google vidi 334.000 indeksira teme, ne boste razumeli, kje je problem?
Brez prekrška, morate ugotoviti, kaj se dogaja z google in našli rešitev za problem, ker je Google ugotovil, 52x jezikov je ponaredek | dvojnik indeksira povezav kar pomeni, da prevedena povezuje fizično ne obstajajo in ne morem trditi, da je od Res je, to je cached na naših strežnikih, je kot varanje.
Na majhni forumi ne posveča veliko pozornosti, ampak na srednji | velik forumih ne mimo neopažena.
Moral bi začeli delovati v jezik parameter v URL ("naslov? Language = en), to je tisto, kar sproža Googles bote, da se preveri vBET powered mest. Imaš vBSEO (I ne), kar pomeni, da uporabljate različne jezikovne parameter, ki v tem trenutku, je mimo pozornosti Googles.
Veliko drugih uporabnikov vBET imajo isti problem, tako da ni naključje!
PS. Google Center za pomoč Izjava: Na splošno se to sporočilo prikaže, ko smo odkrili, relativno veliko število URL-jev za vašo spletno stran.
Regards
1. Prosimo, vklopite italijanske zastave na vašem forumu (nisem našel) - sedaj uporabnikom, ki so prešli jezika niso mogli obrniti nazaj v izvirnem jeziku. Kot sem napisal vsebino teme, ki sem lahko videl, preden sem videl, da moram register je bil le en stavek v vseh primerih. To pa ni tisto, kar sem osebno prevzel kot povprečna dolžina vsebine. Še enkrat to naredi strani izgleda zelo podobno, saj je razlika med kratko teme, ki je le en stavek - ostalo je postavitev, ki je enak. Ne vem, kako ste tako prepričani, da to nima nič opraviti s to zadevo. Če veste, nekaj, kar mi ne prosim, da delež, tako bomo lahko, da vam pomaga hitreje. Ali veste, zakaj je bila ta email poslan?
2. Ne vozel, kaj je šolski program za otroke v vaši državi, ampak upam, da bo to zelo koristno za njih, da vedo, da se prijavite mod po 3 obiskih nima nič opraviti s pošto, saj gredo skozi.
Prosimo, da se osredotočajo na vprašanja. In da zahtevajo odgovor - nisem vedel, kateri mod ki jo uporabljate, in nisem niti vprašati, ker ni pomembno za mene - pomembno je, da je boot varno. Če si 100% prepričan, da je varno potem super. Samo v primeru, da ste imeli kakršne koli dvome, ki jih lahko vidite, kako Google vidi vaš forum v Webmaster Tools.
Prosimo, upoštevajte, da Google škornji niso napadajo vse strani - Google ne škodujejo mest. Svetujemo uporabo predpomnilnika za daljše obdobje dovoljeno, saj je to bolje za delovanje. Tudi če se vam zdi, da je zagotovo edini razlog je število prevodov na vaši strani - vas prosimo, da onemogočite nekatere od teh, in jo ponovno omogočite enega po enega od časa do časa. Še vedno vas prosimo, menijo, da je vaša licenca aktivna za 6 mesecev in imaš to e-pošto zdaj. Težko je verjeti, da za 6 mesecev Google ni videl te povezave - v resnici mnogi od tistih, ki ste jih že indeksirane. Torej, nisem prepričan, da je to vzrok za e-pošto, ki jo je dobil. Tudi če je to prosimo preučiti vse informacije, ki je bila namenjena vam po analizo teh povezav.
Ne vem, kaj vam pomeni učinkovit niti.
Prav tako upoštevajte, da delamo na tem področju - imaš rezultate naše analize. In prosim držite z Google povedal, kaj meni - zato, ker je vas, ki meni, da Google ne zdi pravilno. Imamo veliko forumov, ki so popolnoma brez izdaje z Google in imajo vse jezike vklopljen. In to ni res, da vsebina ni fizično obstaja, prosim, ne povej, kaj lahko trdimo zato, ker nekaj ... Vsebina obstaja za vsakogar, ki jo obišče in ga fizično obstaja v zbirki podatkov v izvirniku in v cache v prevedeni obliki. To ni svetove loterije - to je prevod tega ne more priti, če vsebina ne obstaja. In nič ni tukaj vara - preberite Google TOS - s tem je Google, ki trdi, da prevajanje lahko cached za največ 15 dni. To je vse OK z Google v primeru avtomatskih prevodov strani - je Google, ki so ta prevod:)
Prav tako ne morejo stranke povedal, da so vse vsebine, ki se pretakajo, da ga je iz statične datoteke ali ne. Dejansko je v tem dneh skoraj nič ni statično zdaj. V vBulletin ni razgleda motike iz statične HTML strukture - vse, kar je osnova podlagi podatkov iz baze podatkov (jeziki, predloge, stili). Nimam pojma, kaj je vaše znanje o arhitekturi odjemalec strežnik z lahkega odjemalca, vendar upoštevajte, da vsebina, če obstaja povezava odzive. Pripovedovanje da Google meni, da varanje, ker ne obstaja, nima nič opraviti z realnostjo.
Prav tako upoštevajte, da se lahko v vsakem trenutku uporabi vBET povezave SEO in so / en / namesto jezika = - to konfiguracijo je samo odvisno od vas in vBET ga podpira brez vBSEO.
O list, ki ga je - kot sem napisal, če menite, da ste odkrili pravi razlog vaše vprašanje potem imate rešitev. Še vedno vas prosimo, menijo, da je to nekaj generičnih odgovor celo brez preverjanja, kaj se dogaja. Jaz ne bi računal na to:
1 - imate podobno število povezav za leto pol.
2 - Google mail sam pravi:
»Googlebot lahko po nepotrebnem se plazil veliko število različnih spletnih naslovov, ki kažejo na enako ali podobno vsebino, ali plazil dele vaše spletne strani, ki niso namenjena za plazil po Googlebot."
Torej, še enkrat prosim razmisli naše nasvete in analizirajo rezultate. Če menite, da je samo vprašanje števila prevodov, ki ste vklopili - potem veste rešitev.
Ali še vedno potrebujejo našo pomoč / svetovanje pri tem vprašanju?
Edina stvar, ki je bil izključen je bil italijanski jezik (sem je vključen), saj je materni jezik forumih nisem mislil, da važno tako ali tako sem bil dober, saj pred letom dni, da kaj se zdaj?
Tukaj je primer (vaše spletne strani), kaj mislim, ko rečem učinkovit indeksiranih objav.
Pred vBET (učinkovit forum indeksiranih stats):
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg
Po vBET (ni učinkovit forum indeksirana stats):
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg
Kaj sem hotel povedati je, da so 52x jezik prevedene prispevke zdaj šteje podvojene prispevke pod imenom Google. Email je samoumevne
V svojimi besedami, ko sem rekel bot napad Mislim, če imate 300 Google bote močno lezenjem vaši spletni strani ob istem času prehranjevanja in solzenje proč na pasovno širino, ram in cpu in povzročajo forum stojnicah. In ga je napisal v pismu, v nadaljevanju bolj profesionalen način, ampak pomen je sicer enak.
Uradni Google E-pošta:
Googlebot težave pri preiskovanju vsebine vašega mesta http://mysite.com/.
Googlebot naletel izjemno veliko število povezav na vaši spletni strani. To lahko nakazuje problem z URL vaše strani strukture. Googlebot lahko po nepotrebnem se plazil veliko število različnih spletnih naslovov, ki kažejo na enako ali podobno vsebino, ali plazil dele vaše spletne strani, ki niso namenjena za plazil po Googlebot. Kot rezultat lahko Googlebot porabi precej več pasovne širine, kot je potrebno, ali morda ne bo mogel v celoti indeksirati vsebine na vaši strani.
Si prebral, kaj podpirajo Google ekipa me je napisal? -> Na splošno je to sporočilo prikazano, ko smo odkrili, relativno veliko število URL-jev za vašo spletno stran.
Si napisal vse in nič, ker ne razumem vašega angleško, samo dajte mi popraviti v preprostih korakih, kot so;
1. Ali to
2. Ali, da je
3. In to
itd
Regards
Še vedno čaka na rešitev.
Regards
Edina stvar, ki je bil izključen je bil italijanski jezik (sem je vključen), saj je materni jezik forumih nisem mislil, da važno tako ali tako sem bil dober, saj pred letom dni, da kaj se zdaj?
To je samo nasvet iz naše ekipe, ki je, ne da bi ta zastava uporabniki niso mogli obrniti nazaj v izvirni jezik, ko kliknejo na nekaj zastavo. Zato je pametno, da zastavo za privzeti jezik:)
Tukaj je primer (vaše spletne strani), kaj mislim, ko rečem učinkovit indeksiranih objav.
Pred vBET (učinkovit forum indeksiranih stats):
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg
Po vBET (ni učinkovit forum indeksirana stats):
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg
Kaj sem hotel povedati je, da so 52x jezik prevedene prispevke zdaj šteje podvojene prispevke pod imenom Google. Email je samoumevne
To ni res. Imaš težave z vašega foruma. Ste zdrobljen arhiv - in najbolj povezav, ki jih dobil od Googla na email približno arhiv. You popolnoma ignorirala našo podporo - niste odgovorili na vprašanja o različici in vedno povedati, kaj misliš in kaj ni res. Če želite rešiti vašo težavo vas prosimo, neobdelana našo podporo namigov. Smo vas spraševali, katero različico vB ker ste zdrobljen arhiv. Ga podpira 3,8 ali nekateri ne podpira različico? Vemo, da je arhiv zdrobljen v 3,6 zaradi vBulletin bug. To vam daje na tisoče povezav ne deluje - in si dobil od Google email o napačnih povezavah. Namesto, da poslušajo našo podporo in sodelovali boste vedno povedati nekaj smešno idejo in misliš, da je pomembno, da ga v rdeči barvi.
Kakšen je vaš namen tukaj? Želite našo podporo za rešitev vaše vprašanje ali ste samo poskuša prestrašiti druge? Ker, če želite rešiti tega vprašanja vas prosimo, sodelujejo z našo podporo.
Tudi o tem slika, ki jo je dal - to je vaša napačne razlage. Google ne skrbi število delovnih mest, je razvidno iz foruma. In to ne skrbi glede tega. To je zato, ker Google indeksira vse strani, ki niso blokirana! Na forum ste član strani, skupine, morda barja, albumov in tako naprej ... in tako naprej ... Prav tako lahko forum ima veliko drugih plugins, ki ustvarja dodatne strani (kot je arkadna).
Zato prosimo, da razumete: ste narobe. Google ne zdi prevedeno vsebino, kot podvajanje. Imate vprašanje s svoj forum in smo ugotovili področja možnega vzroka. Zato prosim - neobdelana naša navodila / vprašanja. V nasprotnem primeru se lahko ta označena kot rešen, saj se vam zdi, se ne zanima z našo podporo, tako kot ponoviti tisto, kar si zmotno mislijo - smo že prebral to - ni bilo treba ponoviti še enkrat. To ni res. Prosimo, da se osredotočajo na reševanje vaše vprašanje, če želite, da je treba rešiti. Prosimo, da odgovorite na vprašanje in obdržati pozornost na vaš arhiv.
Uradni Google E-pošta:
Googlebot težave pri preiskovanju vsebine vašega mesta http://mysite.com/.
Googlebot naletel izjemno veliko število povezav na vaši spletni strani. To lahko nakazuje problem z URL vaše strani strukture. Googlebot lahko po nepotrebnem se plazil veliko število različnih spletnih naslovov, ki kažejo na enako ali podobno vsebino, ali plazil dele vaše spletne strani, ki niso namenjena za plazil po Googlebot. Kot rezultat lahko Googlebot porabi precej več pasovne širine, kot je potrebno, ali morda ne bo mogel v celoti indeksirati vsebine na vaši strani.
Točno tako! STE NAROBE STRUKTURA! STE NAROBE VSEBINO! in mi je napisal, da vam že na samem začetku - Imate zrušil arhiv, kjer je na tisoče povezav ne deluje! Zato prosim začnete uporabljati našo podporo, ki ste prosili, namesto da poskuša prestrašiti naše uporabnike. Kaj pričakujete od nas, ko zaprosi za pomoč, in jo prezreti?
Si napisal vse in nič, ker ne razumem vašega angleško, samo dajte mi popraviti v preprostih korakih, kot so;
1. Ali to
2. Ali, da je
3. In to
itd
Regards
Tukaj imaš natančne informacije, ki bi morali blok član strani in kako to storiti:
Tukaj imaš informacije, da je strmoglavilo vaš arhiv, vprašanje o vaši različici vBulletin in kaj storiti, če ni podprta različica:
To je zelo natančna navodila - povejte, katero različico vBulletin uporabljate.
In tukaj imaš informacije, ki jih pravkar ne bi smeli storiti ničesar, pri objavah, ki so zelo kratki (samo 1 stavek), ker je to vprašanje vsebine ne vBET. Kdaj bo vsebina dobili več (uporabniki bodo dobili odgovorov) bodo tisti strani, vsebina ni več podoben:
Torej:
1. Naj bo vaš član strani blokiral na način, kot si jo je dala v zadnjem času (samo za registrirane uporabnike) ali z robots.txt, kot je opisano tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . html # post1178
2. Preverite v Webmaster Tools ni vaš "3 obiski za Guest" mod je Google shrani - preverite, kako Google si oglejte forum, tako da URL na nekatere nit. Preverite, večkrat (ne morem povedati, ne bo Google uporablja isti IP za vsako preverjanje). Na ta način boste lahko res prepričani, da je mod razen za robote.
3. Ste zdrobljen arhiv - povejte, katero različico vBulletin uporabljate?
4. Za kratek teme, si lahko samo dati nekaj več odgovorov tam (različne seveda) ali pa samo da ostane, kot je upal, da bodo ljudje odgovor tiste teme.
PS.
Prosimo, da moje opravičilo za zamudo odgovor. Bil sem na delegacijo in Kamil je bilo rečeno, da zapusti to vprašanje, da me. Torej, še enkrat žal:)
Hello,
Moram reči, da je Michal prav, sem imel isto opozorilo iz google in to je enostavno rešiti, če pogledaš, kaj URL povzročajo težave. V mojem primeru, sem imel veliko podvojene vsebine, ker vBET Umetak: & language = en, v francoski URL. Če greste na parametre v webmaster orodja, si lahko reši to brez tega parametra. In tudi pogled na vaše datoteke roboti. Imam tudi zavrne v roboti arhivske datoteke, ne potrebujejo. Obstaja veliko dela opraviti s robots.txt, če uporabljate vBET.
In jaz ne priporočamo uporabo več kot 20 jezikih, ki jih ne potrebujete:)
To je samo nasvet iz naše ekipe, ki je, ne da bi ta zastava uporabniki niso mogli obrniti nazaj v izvirni jezik, ko kliknejo na nekaj zastavo. Zato je pametno, da zastavo za privzeti jezik:)
To ni res. Imaš težave z vašega foruma. Ste zdrobljen arhiv - in najbolj povezav, ki jih dobil od Googla na email približno arhiv. You popolnoma ignorirala našo podporo - niste odgovorili na vprašanja o različici in vedno povedati, kaj misliš in kaj ni res. Če želite rešiti vašo težavo vas prosimo, neobdelana našo podporo namigov. Smo vas spraševali, katero različico vB ker ste zdrobljen arhiv. Ga podpira 3,8 ali nekateri ne podpira različico? Vemo, da je arhiv zdrobljen v 3,6 zaradi vBulletin bug. To vam daje na tisoče povezav ne deluje - in si dobil od Google email o napačnih povezavah. Namesto, da poslušajo našo podporo in sodelovali boste vedno povedati nekaj smešno idejo in misliš, da je pomembno, da ga v rdeči barvi.
Kakšen je vaš namen tukaj? Želite našo podporo za rešitev vaše vprašanje ali ste samo poskuša prestrašiti druge? Ker, če želite rešiti tega vprašanja vas prosimo, sodelujejo z našo podporo.
Tudi o tem slika, ki jo je dal - to je vaša napačne razlage. Google ne skrbi število delovnih mest, je razvidno iz foruma. In to ne skrbi glede tega. To je zato, ker Google indeksira vse strani, ki niso blokirana! Na forum ste član strani, skupine, morda barja, albumov in tako naprej ... in tako naprej ... Prav tako lahko forum ima veliko drugih plugins, ki ustvarja dodatne strani (kot je arkadna).
Zato prosimo, da razumete: ste narobe. Google ne zdi prevedeno vsebino, kot podvajanje. Imate vprašanje s svoj forum in smo ugotovili področja možnega vzroka. Zato prosim - neobdelana naša navodila / vprašanja. V nasprotnem primeru se lahko ta označena kot rešen, saj se vam zdi, se ne zanima z našo podporo, tako kot ponoviti tisto, kar si zmotno mislijo - smo že prebral to - ni bilo treba ponoviti še enkrat. To ni res. Prosimo, da se osredotočajo na reševanje vaše vprašanje, če želite, da je treba rešiti. Prosimo, da odgovorite na vprašanje in obdržati pozornost na vaš arhiv.
Točno tako! STE NAROBE STRUKTURA! STE NAROBE VSEBINO! in mi je napisal, da vam že na samem začetku - Imate zrušil arhiv, kjer je na tisoče povezav ne deluje! Zato prosim začnete uporabljati našo podporo, ki ste prosili, namesto da poskuša prestrašiti naše uporabnike. Kaj pričakujete od nas, ko zaprosi za pomoč, in jo prezreti?
Tukaj imaš natančne informacije, ki bi morali blok član strani in kako to storiti:
Tukaj imaš informacije, da je strmoglavilo vaš arhiv, vprašanje o vaši različici vBulletin in kaj storiti, če ni podprta različica:
To je zelo natančna navodila - povejte, katero različico vBulletin uporabljate.
In tukaj imaš informacije, ki jih pravkar ne bi smeli storiti ničesar, pri objavah, ki so zelo kratki (samo 1 stavek), ker je to vprašanje vsebine ne vBET. Kdaj bo vsebina dobili več (uporabniki bodo dobili odgovorov) bodo tisti strani, vsebina ni več podoben:
Torej:
1. Naj bo vaš član strani blokiral na način, kot si jo je dala v zadnjem času (samo za registrirane uporabnike) ali z robots.txt, kot je opisano tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . html # post1178
2. Preverite v Webmaster Tools ni vaš "3 obiski za Guest" mod je Google shrani - preverite, kako Google si oglejte forum, tako da URL na nekatere nit. Preverite, večkrat (ne morem povedati, ne bo Google uporablja isti IP za vsako preverjanje). Na ta način boste lahko res prepričani, da je mod razen za robote.
3. Ste zdrobljen arhiv - povejte, katero različico vBulletin uporabljate?
4. Za kratek teme, si lahko samo dati nekaj več odgovorov tam (različne seveda) ali pa samo da ostane, kot je upal, da bodo ljudje odgovor tiste teme.
PS.
Prosimo, da moje opravičilo za zamudo odgovor. Bil sem na delegacijo in Kamil je bilo rečeno, da zapusti to vprašanje, da me. Torej, še enkrat žal:)
1. Moja robots.txt je bil isti, nisem ničesar spremeniti in zdi fino:
User-agent: *
Disallow: / admincp /
Disallow: / clientscript /
Disallow: / cpstyles /
Disallow: / Člani /
Disallow: / customavatars /
Disallow: / customprofilepics /
Disallow: / images /
Disallow: / modcp /
Disallow: / ajax.php
Disallow: / attachment.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / editpost.php
Disallow: / global.php
Disallow: / image.php
Disallow: / inlinemod.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / login.php
Disallow: / member.php
Disallow: / memberlist.php
Disallow: / misc.php
Disallow: / moderator.php
Disallow: / newattachment.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / online.php
Disallow: / poll.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / printthread.php
Disallow: / private.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / register.php
Disallow: / report.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / search.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / usernote.php
2. Ne, ne shranjuje
3. Moja arhiv deluje v redu, vse povezave preizkušen in deluje, kjer ste videli, da pokvarjen?
4. Le majhne prispevke, kjer so novi člani se predstavijo in samo reči "Pozdravljeni, moje ime je Tom" ne morem storiti ničesar, 90% delovnih mest, so vodila kar pomeni, srednje velika.
pepito69 povedal kaj zanimivega, ki vključuje parameter url, kot sem rekel zgoraj
V mojem primeru, sem imel veliko podvojene vsebine, ker vBET Umetak: & language = en, v francoski URL. Če greste na parametre v webmaster orodja, si lahko reši to brez tega parametra.
a je dobil le za en jezik, jaz sem ga dobili za vse jezike, tako da je to razlog, in kaj moram storiti točno?
PS. Nimam vbSEO nameščen, vendar uporaba vBSEO kazalo, ki že izključuje arhiv, jaz mislim, da izključuje, da se robots.txt? Nikoli nisem videl kdo tu ali kjer koli drugje ga izključijo iz svoje robots.txt
Želim preprosta podrobna navodila,
PRIMER:
1. Ali to
2. Ali, da je
3. In da je
pepito69,
Nikoli nisem videl tako velike robots.txt, kot ste, da je vse res potrebno?
V Realty so le 3 bote, ki se štejejo Bad Bots * in ga ne bi bilo lažje, da jih v vašem. Htaccess datoteko, ne?
PS. Vaš zastave se ne prikazujejo
* Baiduspider
* Mozilla / 5 (.*) Twiceler
* Yeti
Hvala Mario,
Ja, moj roboti datoteka morda je velika, ni optimiziran vendar deluje za mene in me ne boli.
Bom tudi to pošto v mojem htaccess, hvala.
a je dobil le za en jezik, da sem jo dobili za vse jezikovne
Št moj prijatelj, sem ga tudi imajo v vseh jezikih, ki je bil samo primer. Ampak, ker sem uporabil parametre v webmaster orodja, ki sem jih povečal moje google crawl znova. Še vedno ne vem, kako rešiti druge težave z vBET, bolj pomembno zame, kot Obe imam s kodo jezika in lomljeni besede, ki jih uporabljajo nekateri poudarki (o, n, itd.)
No, i izključuje arhiv v robots.txt, in nimam koli arhiva spletne strani v google indeksu.
Mislil sem, da večkrat uporabiti vbseo kazalo, ampak moje strani je zelo dobro zlezla kupil google. Vedno sem velja to pravilo: če nekaj dela, se ne dotikajte.
Žal ne morem povedati, kaj morate storiti, sem samo deliti moje izkušnje.
Hvala. Moje zastave ne kažejo na / index.php, vendar so vidni v mestu forumih, bom rešil zdaj.
1. Moja robots.txt je bil isti, nisem ničesar spremeniti in zdi fino:
User-agent: *
Disallow: / admincp /
Disallow: / clientscript /
Disallow: / cpstyles /
Disallow: / Člani /
Disallow: / customavatars /
Disallow: / customprofilepics /
Disallow: / images /
Disallow: / modcp /
Disallow: / ajax.php
Disallow: / attachment.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / editpost.php
Disallow: / global.php
Disallow: / image.php
Disallow: / inlinemod.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / login.php
Disallow: / member.php
Disallow: / memberlist.php
Disallow: / misc.php
Disallow: / moderator.php
Disallow: / newattachment.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / online.php
Disallow: / poll.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / printthread.php
Disallow: / private.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / register.php
Disallow: / report.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / search.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / usernote.php
2. Ne, ne shranjuje
3. Moja arhiv deluje v redu, vse povezave preizkušen in deluje, kjer ste videli, da pokvarjen?
4. Le majhne prispevke, kjer so novi člani se predstavijo in samo reči "Pozdravljeni, moje ime je Tom" ne morem storiti ničesar, 90% delovnih mest, so vodila kar pomeni, srednje velika.
pepito69 povedal kaj zanimivega, ki vključuje parameter url, kot sem rekel zgoraj
a je dobil le za en jezik, jaz sem ga dobili za vse jezike, tako da je to razlog, in kaj moram storiti točno?
PS. Nimam vbSEO nameščen, vendar uporaba vBSEO kazalo, ki že izključuje arhiv, jaz mislim, da izključuje, da se robots.txt? Nikoli nisem videl kdo tu ali kjer koli drugje ga izključijo iz svoje robots.txt
Želim preprosta podrobna navodila,
PRIMER:
1. Ali to
2. Ali, da je
3. In da je
pepito69,
Nikoli nisem videl tako velike robots.txt, kot ste, da je vse res potrebno?
V Realty so le 3 bote, ki se štejejo Bad Bots * in ga ne bi bilo lažje, da jih v vašem. Htaccess datoteko, ne?
PS. Vaš zastave se ne prikazujejo
* Baiduspider
* Mozilla / 5 (.*) Twiceler
* Yeti
1. Ni bilo isto - sicer Google ne bi prikazal povezavo na stran države, ker Google ne obiskujejo strani blokira robots.php in imaš na email opozorilo to povezavo:
http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
Zdaj je v redu. Ni bilo nekaj časa nazaj in Google je bil tam. Lahko ste mirni zdaj o tem delu:)
2. Če to ni varno za robote in kaže, da roboti blokira komunikacijo bi morali resno razmisliti odstranite ta mod. V nasprotnem primeru bo Google začeli indeksiranje strani, ki jih je videti - tako s strani blokira komunikacijo. Tudi v tem primeru je glavni vzrok za vaše težave - vse strani izgleda za Google isto - samo blokiranje komuniciranje.
Kot razumem, ste preverili v webmaster orodja, kako Google videli vaš forum in boste videli, da Google glej komunicirajo, da bi moral register - ja?
3. Kot sem napisal v začetku vaše povezave do sub-forumih, v arhivu ne delujejo na vse. Samo na glavni forum in niti. Zaradi tega je na tisoče narobe povezav na vaših straneh arhiva. Na primer:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
To je povezava na arhiv tekalne plasti in deluje, vendar v to vsebino obstajajo povezave na vrhu strani, da sub forumih, kjer je vključen nit. Primer:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
In vse te povezave ne delujejo - samo na glavni forum. Vse arhiv sub-forumih povezave ne delujejo. To vas naredi na tisoče ne delajo povezave na tisoče arhiva niti strani.
Ste STILL ni povedal ZDA, ki vBulletin VERSION uporabljate ...
V tem trenutku lahko Stavim, da je ne podpira vBulletin 3,6 - prosimo, ne skrbite, ne bomo ustaviti vas podpira. Moramo pa vedeti, da vam pomaga bolje, saj v 3,6 je znano vBulletin bug. Če je druga verzija je možno, da je vBET bug. Bistveno je, da odkrijete, kaj je vzrok, da vam pomaga.
4. Ne bom pisal o 90% vaših objav. Sem pisal o delovnih mest, navedenih v Google mail. Drugi so izven obsega te razprave. Google našteti samo niti z enim stavkom, kot sem ti napisal (vsaj tiste, ki sem bil sposoben storiti, preden vidite vaše mod mi je povedal, da se registrirajo). Ali razumete zdaj? To ni vprašanje s celotno vašega foruma. Kot sem že napisal - jaz ne bi skrbeli - ljudje bodo napisali odgovore tam, in tisti, ki ne bo podobna več - tako kot 90% od vaših objav, ki izgleda povsem drugačen.
Prosimo, upoštevajte, da se lahko pepito69 imajo različne konfiguracije, ki ste. V vašem primeru je ignoriranje jezik parameter ni priporočljiva, saj jih ne uporabljate SEO povezav in to je edini način, da priznajo, da so URL-ji različni. Če vam povem, Google prezreti ta atribut za Google vse URL-čarovnica razlikuje le vrednost parametra jezikih, se upoštevajo kot enako vsebino - ta bo ustvarila kaos v indeksiranih strani, ki bo naključno spremembo jezikov v Google indeksu, ali Google bo indeks samo vaš glavni jezik straneh. Mislim, da - novejši preverja in ne svetujejo za vaš primer. Prosim, ne storite, da dokler jih ne uporabljate SEO povezav.
Simple navodila v tem trenutku:
1. Če je vaš "3-krat mod" ni varen Google - onemogočite in stik mod avtorja o tem.
2. POVEŠ nam, katero različico vBulletin uporabljate.
To je 3. Tokrat smo se sprašuje o tem ... Kako ste pričakovali, da vas pomaga, če ne sodelujejo. Nimamo čarobno palico, ki bo ustvarila rešitve. Moramo vedeti, kaj se dogaja na strežniku.
O veliki htaccess -. Ne vem, kaj pišete o točno, ampak stavim, da za vas ni nujno tako velik - predvidevam, da obstajajo pravila, da blokira vBSEO povezave za člana strani in tako naprej. Vi ne uporabljate vBSEO in jih ne uporabljate SEO povezave - vaš majhna robots.txt je v redu.
TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
Jaz sem uporabo različice 3.6.12, morate vedeti to, saj sem plačal dodatno pristojbino, da se to dela (da bo združljiva) zaradi arhiva problem tako da, če je arhiv thats povzroča to potem je (brez zamere) si kriv, ker si to storil. :
Če je vaš "3-krat mod" ni varen Google - onemogočite in stik mod avtorja o tem.
Avtor je dejal, da ne škodijo google.
1. Ni bilo isto - sicer Google ne bi prikazal povezavo na stran države, ker Google ne obiskujejo strani blokira robots.php in imaš na email opozorilo to povezavo:
1. Edina stvar, ki sem je bil dodan / Člani / .. vse ostalo, vključno memberslist.php je bil že tam, moja krivda, tako da je blizu tega argumenta.
2. Če to ni varno za robote in kaže, da roboti blokira komunikacijo bi morali resno razmisliti odstranite ta mod. V nasprotnem primeru bo Google začeli indeksiranje strani, ki jih je videti - tako s strani blokira komunikacijo. Tudi v tem primeru je glavni vzrok za vaše težave - vse strani izgleda za Google isto - samo blokiranje komuniciranje.
2. Obstaja absolutno nobene potrebe, da je nesramen, jaz razumem, kako uporabiti robots.txt, vendar v vašem optimizacijo vodniki (moje mnenje) vaša vitka bolj v smeri postavitve vBSEO, samo ne pozabite, da vsaj 80% uporabnikov vBulletin ne t uporabo vBSEO zato jo morajo voditi 2 ločeni teme, ko govorimo o nasvete, poteg in optimizacije, na primer, "vBSEO Optimization" in "Non vBSEO Optimization", da bo bolj prijazen do uporabnika.
3. Vse arhiv povezave, ki si ga objavil kot zdrobljen zdi, da se dela lep zame, tukaj je posnetek lomljenega primer arhiv link:
http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg
4. htaccess komentar ni bil za vas, ampak za člana pepito69
Poslušajte Michael Ne želim trditi, da vsak, ki je pismo napisal z vami, jaz samo želim, enostavno 1. 2. 3. popraviti in nič več.
Best Regards
[Nadure]
Po tem, kar je predstavnik google mi je povedal, je url struktura spodaj so indeksirane 4-krat, ampak v Realty za njih je to velja za 1 in bi morala biti indeksirane kot take in da je verjetno, zakaj sem dobil e-pošto. Pod mesto je samo primer;
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661 Original
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=pl Prevedeno
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=en Prevedeno
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=es Prevedeno
[Nadure]
TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
Jaz sem uporabo različice 3.6.12, morate vedeti to, saj sem plačal dodatno pristojbino, da se to dela (da bo združljiva) zaradi arhiva problem tako da, če je arhiv thats povzroča to potem je (brez zamere) si kriv, ker si to storil. :
Imamo veliko uporabnikov. Vemo, kaj smo vključeni v dejansko nit. Hvala za dajanje vaše vBulletin verzijo:)
O vprašanju. Si bil obveščen, da je lahko integracija ni mogoče, saj je vaša različica ne podpira in ste se odločili, da gredo za to nekako. Bug v arhivu, ki ste se na strani vBulletin. Ti je bil obveščen tudi v PM o tem.
Torej si bila seznanjena ne dela arhiv sub-forumi na vašem ne podpira staro verzijo vBulletin, od samega začetka. Ti so tudi povedali, da zato, ker je to vBulletin bug se obrnite vBulletin ekipo za njegovo rešitev.
Prav tako, kot vidim v zelo nit jo je usmerjena na vas zavrnili našo prihodnost podporo. Seveda imate vso pravico, da vsakdo kriv za nič:)
Kaj storiti zdaj, z arhiva? Zdaj ste več možnosti:
1. Kontakt vBulletin ekipa za reševanje svoje žuželka. Kot veste (iz starih zgodb) vBulletin 3,6 imajo bug, in ko boste dodali dodatne parameter v URL za arhiviranje stran sub-forum potem pa se sesuje. To je izven vBET področje uporabe, ker stari vBulletin obnašajo na ta način tudi, ko je vBET ni nameščen - tako v kratkem besedami: to je vBulletin bug. Prav tako je iz našega področja, saj je ne podpira različico. Torej, lahko prosite vBuletin so še vedno odgovorni za svoje kode in ga bodo pravilne. Lahko zavrne, če se upošteva tudi vB3.6 kot nepodprt.
2. Lahko blok celoten arhiv v robots.txt - ni dobra ideja, mi tega ne svetujejo.
3. Lahko onemogočite prevod arhiva strani. Tam bo manj strani v Googlov indeks, vendar ne bo več prekinjene povezave.
4. Urejate lahko izgled vaše strani nit arhiv tako povezave do arhiva sub-forumi ne bodo vključeni. Lahko bi bilo vključeno, ker ni prevedeno stran in invalide za prevedeno eno. Na vaša glavna stran forum Arhiv bo pretrgane povezave do sub-forum še vedno na, vendar je to le nekaj povezav ne na tisoče na tisoče straneh nit arhiv. Lahko bi celo 301 preusmeritev na glavno stran forumu arhiv tako da bo samo v izvirnem jeziku.
Prosim, povejte nam, katera različica vam je bolj všeč in mi vas bo vodil v več izbran.
Avtor je dejal, da ne škodijo google.
Tukaj sem izgubil. Najprej si napisal, da je varno. Potem si napisal, da ni varno. Zdaj je spet varno. Kaj me zanima je to, kar sem napisal, da vam o Webmaster Tools. Mi se ne zanima, kaj mod Avtor je povedal, - to je med vami in njim. Zanima nas, kako Google si oglejte forum. Če je Google si oglejte forum kot blokiran komunicirati potem mod škoduje Google, saj Google videli povsod enako vsebino (tako je vsako delovno mesto šteje kot podvojene vsebine). V tem primeru smo nasvet, da ne uporabljajo več mod, dokler bo to varno za Google - tako da dokler ne boste lahko videli v Webmaster Tools, da je Google ogled vseh straneh normalno in da ni blokiran. To je, kako je in imamo nič več povedati na tem področju. To je vaša izbira boste neobdelana nasvet ali ne. Torej, najprej preverite, in če to ni varno nato pa je svojo odločitev, ki jo želite poslušati.
2. Obstaja absolutno nobene potrebe, da je nesramen, jaz razumem, kako uporabiti robots.txt, vendar v vašem optimizacijo vodniki (moje mnenje) vaša vitka bolj v smeri postavitve vBSEO, samo ne pozabite, da vsaj 80% uporabnikov vBulletin ne t uporabo vBSEO zato jo morajo voditi 2 ločeni teme, ko govorimo o nasvete, poteg in optimizacije, na primer, "vBSEO Optimization" in "Non vBSEO Optimization", da bo bolj prijazen do uporabnika.
Se opravičujem, če menite, da naš odgovor, kot nevljudno. Pravkar sem dodal v TODO seznamu, da bi ločeno robot.txt datoteko brez povezave SEO. Hvala za vaše note.
3. Vse arhiv povezave, ki si ga objavil kot zdrobljen zdi, da se dela lep zame, tukaj je posnetek lomljenega primer arhiv link:
http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg
Prosimo, preberite in še enkrat kaj sem napisal, da si v zadnjem odgovoru. Nikoli nisem napisal, da je link:
je pokvarjen. Sem napisal, da je dela - razdeljene so vključene povezave na tej strani. Prosimo, preberite še enkrat, kaj je bilo prej opisano. Vem, da ta stran deluje. Zato sem ti napisal:
Na primer:
To je povezava na arhiv tekalne plasti in deluje, vendar v to vsebino obstajajo povezave na vrhu strani, da sub forumih, kjer je vključen nit. Primer:
In vse te povezave ne delujejo - samo na glavni forum. Vse arhiv sub-forumih povezave ne delujejo.
Sem ti napisal, da ta povezava deluje - vam ni treba, da mi zaslon strel in dokazati se mi, da je delo;) Samo prosim natančno preberite, kaj pišem, da vas. In zdaj poglej za vaše slike, in bodite pozorni na vrhu povezave (povezave do arhiva sub-forums) - ti se delijo:) (razen povezavo na glavni forum, arhiv)
Poslušajte Michael Ne želim trditi, da vsak, ki je pismo napisal z vami, jaz samo želim, enostavno 1. 2. 3. popraviti in nič več.
Great:) Upam, da boste razumeli področju izdaje in zdaj vem, kaj so možnosti. Povejte nam, katero vam je ljubše, mi pa vas bo vodil v tej smeri.
Po tem, kar je predstavnik google mi je povedal, je url struktura spodaj so indeksirane 4-krat, ampak v Realty za njih je to velja za 1 in bi morala biti indeksirane kot take in da je verjetno, zakaj sem dobil e-pošto. Pod mesto je samo primer;
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661 Original
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=pl Prevedeno
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=en Prevedeno
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=es Prevedeno
Vsi tisti strani imajo popolnoma drugačno vsebino in vse boot ni mogel povedati, da je enako, ko je besedilo povsem drugačna. To so različne strani, ki služi različne vsebine za različne ciljne sprejemnik, in odgovor nimajo občutka za nas sploh. Prosimo, PM me celotno sporočilo imaš, pri stiku z virom tega sporočila. Radi bi, da ga razloži. Najverjetneje oseba, ki preveri, da ni videla prave vsebine, vendar le, blokiranje sporočil (kot sem storil sedaj) - tako ins tem primeru povratnih informacij nimajo nobene vrednosti na vseh. Še enkrat - prosim PM podrobnosti bomo preverila.
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
Tukaj je jasno navedeno, da ta povezava ni delovalo (narobe pomeni isto), označene z rdečo barvo in zdaj ste rekli, da nikoli ne to rekel?!?
Tukaj sem izgubil. Najprej si napisal, da je varno. Potem si napisal, da ni varno. Zdaj je spet varno. Kaj me zanima je to, kar sem napisal, da vam o Webmaster Tools. Mi se ne zanima, kaj mod Avtor je povedal, - to je med vami in njim. Zanima nas, kako Google si oglejte forum. Če je Google si oglejte forum kot blokiran komunicirati potem mod škoduje Google, saj Google videli povsod enako vsebino (tako je vsako delovno mesto šteje kot podvojene vsebine). V tem primeru smo nasvet, da ne uporabljajo več mod, dokler bo to varno za Google - tako da dokler ne boste lahko videli v Webmaster Tools, da je Google ogled vseh straneh normalno in da ni blokiran. To je, kako je in imamo nič več povedati na tem področju. To je vaša izbira boste neobdelana nasvet ali ne. Torej, najprej preverite, in če to ni varno nato pa je svojo odločitev, ki jo želite poslušati.
Ker sem angleški jezik in vedo zelo dobro, sem vedno rekel, da ne, da se omeji gost mod ne boli, škoda, trudi se, vrhovni, zatiranje google pošto.
O vprašanju. Si bil obveščen, da je lahko integracija ni mogoče, saj je vaša različica ne podpira in ste se odločili, da gredo za to nekako. Bug v arhivu, ki ste se na strani vBulletin. Ti je bil obveščen tudi v PM o tem.
Torej si bila seznanjena ne dela arhiv sub-forumi na vašem ne podpira staro verzijo vBulletin, od samega začetka. Ti so tudi povedali, da zato, ker je to vBulletin bug se obrnite vBulletin ekipo za njegovo rešitev.
Prav tako, kot vidim v zelo nit jo je usmerjena na vas zavrnili našo prihodnost podporo. Seveda imate vso pravico, da vsakdo kriv za nič
Rekel si mi, da bo za doplačilo ki ste jih naredili moji različico združljivi potem ko delo, ste rekli, da je bil njihov problem z arhiva, ki mi ni najti, saj vse povezave delal za mene. Stopil sem v stik vBulletin (ko mi je povedal, da je) in so rekli, da je vse ok.
Stopil sem v stik vBulletin Podpora spet danes in sem dobil podoben odziv kot leto tako nazaj, s preprostimi besedami mojega arhiva WORKS, kot bi moralo! Preberite vBulletins komentarje spodaj, sem skril ime za pivacy razlogov, ampak lahko vam zagotovim, da je najstarejši član tam, tako da kaj zdaj?
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg
PS. Če vaš še vedno nezadovoljni z njihovim odzivom in želiš, da od bolj tehnično vprašanje, je mesto tukaj in bom copy / paste, da je Team Support vBulletin neposredno ok?
Ker vBulletin dejal, da ni žuželka in vse deluje redu problem je na vašem koncu tako da sem čakal popraviti.
Best Regards
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
Tukaj je jasno navedeno, da ta povezava ni delovalo (narobe pomeni isto), označene z rdečo barvo in zdaj ste rekli, da nikoli ne to rekel?!?
Vi ste res izgubljamo čas. In še enkrat niste natančno preberete. Prosimo, da - preberite celotno točko. Če sem napišete: "Jaz sem malo zmeden" - boste me dokazati, da sem ti napisal, da sem malo??? Kaj gre vseeno? ...
To je tisto, kar sem napisal:
3. Kot sem napisal v začetku vaše povezave do sub-forumih, v arhivu ne delujejo na vse. Samo na glavni forum in niti. Zaradi tega je na tisoče narobe povezav na vaših straneh arhiva. Na primer:
In vse te povezave ne delujejo - samo na glavni forum. Vse arhiv sub-forumih povezave ne delujejo. To vas naredi na tisoče ne delajo povezave na tisoče arhiva niti strani.
Dal sem ti primer, lokacije, kjer boste našli pretrgane povezave in naslednji primer broken link sam (zdrobljen po prevodu). Oprostite - ampak kaj je problem tukaj? Ali še vedno ne vedo, kaj je o tem ali poskušate dokazati, kaj tukaj?
Prav tako upoštevajte, da se jih lahko uporabite ponudbe - vključno s slikami ni potrebno:)
Rekel si mi, da bo za doplačilo ki ste jih naredili moji različico združljivi potem ko delo, ste rekli, da je bil njihov problem z arhiva, ki mi ni najti, saj vse povezave delal za mene. Stopil sem v stik vBulletin (ko mi je povedal, da je) in so rekli, da je vse ok.
Ni res - kaj sem ti napisal imate v PM in jaz tudi. EOT. Preberi še enkrat, če je potrebno spomniti to. Smo že začeli citira naš PM v drugih nit (jo povezan tukaj), tako da ni potrebe, da ga začne znova. Vsaka druga vsebino PM vključenih javno tukaj se bo štelo kot SPAM, saj je že v drugi temi. Vsako razmnoževanje, ki jih je isti uporabnik, se šteje kot SPAM na tem forumu in na katerem koli drugem forumu vem. Zato prosim - ne začnejo SPAM.
Stopil sem v stik vBulletin Podpora spet danes in sem dobil podoben odziv kot leto tako nazaj, s preprostimi besedami mojega arhiva WORKS, kot bi moralo! Preberite vBulletins komentarje spodaj, sem skril ime za pivacy razlogov, ampak lahko vam zagotovim, da je najstarejši član tam, tako da kaj zdaj?
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg
Arhiv sub-forum strani na vBulletin 3,6 zruši, če ad dodatne parameter v URL. Lahko preverite tudi na čisto na primer - ne da bi vBET niti katera koli druga mod. Preveril sem na vaš forum z invalidnimi vBET. Tako je vBulletin napako, saj so vBulletin plugin arhitekturo in podpira, da plugin dodatne funkcionalnosti. Arhiv ima lastno službo za podaljšanje točke, kar pomeni, da arhiv je bil prav tako predvideva, da je treba podaljšati. Če dodate katero koli parameter v URL odmori celotno stran, to pomeni, da je napaka v kodo vBulletin in je vBulletin timsko delo za njegovo rešitev.
PS. Če vaš še vedno nezadovoljni z njihovim odzivom in želiš, da od bolj tehnično vprašanje, je mesto tukaj in bom copy / paste, da je Team Support vBulletin neposredno ok?
Ne razumem, kaj naj bi pisno, da ni namenjen podforumov, ki bo prikazana v arhiv - je in to je, ki jih vBulletin ... Morda ne boste razumeli drug drugega. Daj jim URL:
In povem, da se bo zlomil, če boste dodali kakršne koli parameter v URL - to je bug. Lahko pa jim prejšnjem odstavku.
Ker vBulletin dejal, da ni žuželka in vse deluje redu problem je na vašem koncu tako da sem čakal popraviti.
Št to pomeni, da ne vedo, kaj pomenijo ali pa si samo flush off. To ne bo njihovo napako izginejo iz svoje kode in skok v našo kodo, samo zato, ker je zapisal, da ni bug. To ne deluje na ta način. In sem ti napisal, kako si lahko sami preverite, da je to vBulletin bug. Sem jo napisal, da si potem, sem ga napisal sedaj. Torej samo, jih preveri in prosim stop pisanje, da je na naši strani, saj ne bo videti na naši strani, potem ko je ponavljanje znova in znova. Ali ste tudi to preveriti? Ali ste onemogočena vBET in se preveri, da bo povezava crash s katero koli parameter dodati URL? Ste?
Države vBulletin je višji član in ne verjamem, sploh, ki je naredil napako preverjanja arhiva (on dostop forum kot admin), niti da me brušena off. "Mogoče" smo napačno razumela drug drugega, da sem prosil za dodatno pomoč od njih tako omogoča prikaz, kaj pravijo znova.
Prosi za pomoč se šteje, da je SPAM za vas? Če je temu tako se opravičujem, zakaj prosi za podporo! Morate resno pogled na to zadevo iz mojega stališča, vBulletin pravi, da ni bug, ste rekli, da je vBulletin bug tako Postavi se v moje čevlje in se pozanimajte katere moram verjeti?
PS. Nikoli ne kotirajo nič od PM pošlje ali od vas, sem samo kotira vaše ponudbe.
PS2. Ker nisem koder mi pravi, da preverite stvari, nima smisla, da moram bodisi zaupate ali vBulletin na tej točki.
PS3. Ker živimo v civiliziranem svetu imamo demokratično razpravljali o nekaterih vprašanjih, kar je povedal in različna stališča in nič več. Ni zamere z moje strani. Rad bi samo pacifically rešiti problem:)
Best Regards
Države vBulletin je višji član in ne verjamem, sploh, ki je naredil napako preverjanja arhiva (on dostop forum kot admin), niti da me brušena off ali da smo narobe razumela drug drugega, saj je angleščina materni jezik, naš . Posnetki govorijo jasno. Vi ne želite ali ne morete, da se določi vprašanje in bom sprejeti.
Prosi za pomoč se šteje, da je SPAM?!? Če je temu tako se opravičujem, zakaj prosi za podporo! Rekli ste, da gre za napako, vBulletin dejal, da ni! Komu moram verjeti?
PS. Nikoli ne kotirajo nič od PM pošlje ali od vas, sem samo kotira vaše ponudbe.
PS2. Če nit šel off topic to ni moja krivda, sem vprašal si neštetokrat, da mi preprosto popraviti v 1. 2. 3. način, vendar sem prejela le to
1. To je njegova krivda
2. To je vaša krivda
3. To je njihova krivda.
Ker živimo v civiliziranem svetu imamo demokratično razpravljali o nekaterih vprašanjih, kar je povedal in različna stališča in nič več. Zame je vprašanje zaprto, tako da lahko zaprete to temo. Brez zamere z moje strani. :)
Best Regards
To ni tisto, kar mislite o tem -, da je o tem, kaj v resnici dogaja in lahko enostavno preverite sami - smo dali navodila, kako to storiti. Zato prosim trow vašem mnenju proč, ker tiste, ki jih vodi v napačno smer in samo pogledat. Ali si preveril?
Prosimo, upoštevajte, da se mi ne nasvet, da zapustijo vprašanje tako kot je. Toplo priporočamo, da ga reši. Mi je dal druge možnosti, če vBulletin ekipa ne želite popraviti svoje napake. Uporabite lahko enega od teh, kot začasna rešitev in še vedno stik vBulletin ekipa za reševanje svoje žuželka. Če želite rešiti vas prosimo, da nam poveste, katere možnost, da vam je ljubše, mi bodo vam bolj v to smer. V tem trenutku, po vaši želji - topic šteje rešiti.
Dal sem jim podatke, tako da sem med čakanjem na odgovor, nisem blizu tega vprašanja še ni. :)
Regards
Dal sem jim podatke, tako da sem med čakanjem na odgovor, nisem blizu tega vprašanja še ni. :)
Regards
Zato sem tudi nastavite tu še ni rešen. Mi bi res rad pomagal, da je delo:)
Zakaj uporabljate arhiv spet? To je ogromen znesek nepotrebno podvojene vsebine.
Zakaj uporabljate arhiv spet? To je ogromen znesek nepotrebno podvojene vsebine.
Arhiv je priporočljivo, da se dissabled Če uporabljate vBseo ga ekipa vBSEO, me ne uporabljate vBSEO Zoints ali tako ne bo nobene koristi v njej onesposobiti za mene.
PS. Google loči in izberite pogoje, boljša od 2 iz običajne forum niti in arhiv forum teme, tako da se vam ne kaznuje za to, tako da to ni razlog. Tukaj je vodnik Google Duplicate Content Vodnik iz Youtube, pozornost:
http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
Zato sem tudi nastavite tu še ni rešen. Mi bi res rad pomagal, da je delo:)
Tukaj so odgovori od Support Team vBulletin, ki sem jim poslal celoten seznam spletnih naslovov z e-pošto Google (kot sem ti poslal) in vaše broken link primeri.
xxxxxxxxxxx
25 jan '11 11:14
http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
Kot lahko vidite, bo vsak od teh URL-jev ni "crash" Torej, nisem prepričan, kaj so govoriš.
Če je bug, prosim priskrbeti se mi s bug poročilo. Ampak ni treskav dogaja.
Vse najboljše,
xxxxxxxxxxx
Support Team, vBulletin
Nakup vBulletin, najmočnejši forum programske opreme na voljo. (Http://www.vbulletin.com/)
mailto: support@vbulletin.com
xxxxxxxxxxxx
26 jan '11 01:12
Oseba, ki jo je govoril rekel, da je bug, in da je delal z nami o tem. Ne vidim vprašanje s svojim arhiv url, oni ne treskav forum. Rad bi slišal o tem bug poročilo, saj je koda arhiva ni spremenilo v starosti.
Vse najboljše,
xxxxxxxxxxxxx
Support Team, vBulletin
Nakup vBulletin, najmočnejši forum programske opreme na voljo. (Http://www.vbulletin.com/)
mailto: support@vbulletin.com
Torej, tukaj imaš Michael, so navedeni v številne odgovore, da arhiv ni problem, kaj zdaj sledi?
Regards
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):