Zobrazit plnou verzi: Vysvětlit Google upozornění e-mailem: Googlebot našel extrémně vysoký počet adres URL na vašich stránkách
Google upozornění e-mailem: Googlebot našel extrémně vysoký počet adres URL na vašich stránkách
Dostal jsem tento e-mail (upozornění) od společnosti Google Webmaster Tools
Upozorňujeme, že nemám vBSEO Installed.
Chci vyřešit tento problém dříve, než Google snižuje My page rank a zákazy mě úplně, AdSense výnosy již snížil na polovinu, a Google Bots doslova zaútočil mé stránky.
Je druhý případ tohoto problému s vBET popsána zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1076-warning-google.html
Poslal jsem e-mail všem vBET admins v PM jak bylo požadováno, nemohu veřejně poštou e-mail, jak byste měli vědět, protože to jde proti Googlu TOS s mojí místní zákony na ochranu soukromí, jak by to bylo určitě zákaz mého účtu Google Adsense, takže ne " t zeptat.
Potřebuji okamžitou opravu tohoto problému bez dalších průtahů, je to 3 dny, že jsem mluvil o tom na výše uvedený odkaz.
S pozdravem
Myslím, že proto, že povolíte všech 52 jazycích
Mám pocit, že v případě VBE aby jazycích requst jako Ajax kliknutím langages a tenké přinést povoleny odkazy na jiné jazyky mohou pomoci v tomto
Mám stejné varování a já jen 12 jazycích povoleny
Myslím, že proto, že povolíte všech 52 jazycích
Mám pocit, že v případě VBE aby jazycích requst jako Ajax kliknutím langages a tenké přinést povoleny odkazy na jiné jazyky mohou pomoci v tomto
Žádná není důvod. Naše a mnoho dalších fóra zahrnoval všechny jazyky, a to je v pořádku. Takže můžete použít tolik jazyků, jak můžete. Problém je někde jinde a v tuto chvíli víme, 2 různých důvodů to.
Úpravy:
Teď už víme víc důvodů:) Takže prosím, otevřít si vlastní vlákno a sdělte nám svůj mail od Google:)
Mám stejné varování a já jen 12 jazycích povoleny
Hi - vytvořte prosím nové vlákno o své isue s e-mailem. Máš jiný lniks a my Ko 2 důvody tohoto problému. Chcete-li pomoci, musíme znát váš případ. Takže prosím, otevřít nové vlákno o tom a my Vám pomůžeme:)
mario06 - já jsem jen při kontrole vaše odkazy. Dám vám odpověď v krátkém čase:)
Vezměte prosím na vědomí, že, jak jsme popsali dříve - Naši pracovníci jsou k dispozici začít pracovat na otázce, kdy nové zaškrtnuto přijde v podobě nové vlákno o této problematice. V opačném případě nejsme schopni ji řídit a budeme informovat zákazníka, že se musí otevřít své nové vlákno o jeho vydání. Stejně jako jste právě udělal, a teď jsme schopni pomoci Vám:)
Ahoj:)
Jeden z důvodů (tam bude být jiní - ještě v průběhu šetření) na váš problém, který máte povoleno index těchto stránek jako člen strany. To nejsou důležité a většina členských stránky jsou v 99% stejné - liší se jen členské uživatelským jménem. Takže když to bylo dodatečně přeložena jste 52 krát více takových stránek, které jsou téměř stejné (stejný obsah stránek za překlad bude dávat stejné přeložený obsah). Jsme oficiálně doporučujeme bloku irelevantní stránek robots.txt - zde najdete, jak to udělat: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html # post1178
Vezměte prosím na vědomí, že to bude dělat ty stránky zmizí formuláře Google index, a to je dobré pro SEO, neboť Google bude vidět a index pouze příslušné stránky s relevantním obsahem.
Také, když jsem tě vidět provedené změny, protože Google vytvořené tohoto e-mailu, protože jak vidím, zablokován členských stránky pro hosty. Toto také řeší tuto část problému. Stále Pokud chcete vidět host člen strany, ale Google není index je - stačí použít robots.txt pro tento:)
Vidím, že jsou zde i odkazy na archiv a vlákna - budu analyzovat právě teď:)
Ahoj znovu:)
Myslím, že vím, co může být jiná příčina - jak jsem se dívám na vlajkách spojení neexistuje žádné spojení bez language = vůbec ... Prosím, sdělte to, co je výchozí fórum jazyk - pro tento jazyk odkaz by měl být bez language = protože teď každou stránku, kterou si za duplicitní Google. Jednou pro normální URL a podruhé s language = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.
Také prosím, sdělte to jste se změnil náš šablonu s názvem vbenterprisetranslator_flag? Potřebujeme vědět, je to bug nebo vBET vytvořené zákazníkem změna.
Důvod, proč si myslím, může být i (nelze ověřit, že nyní, ale již máme TODO úkol, který umožní podívat se na to v budoucnu), který jste právě měli vyčistit cache a tam byl problém s připojením Google - v tomto případě stránky, vytvářet bez obsahu ( proto, že překlady nejsou získány) a doslova obsah je stejný pro všechny překlady. Ale takové věci dít, pokud jsou dočasná a pokud nejsou blokovány Google ty zmizí samo o sobě - to jsou problémy mezi vámi a serverem Google a vBET dělat nic s tím. Nechci říkat, že to byl důvod. Myslím, že by to mohlo být. Jak Dívám se na odkazy uvedené v Google nevidím popsal problém vůbec. Tak to by mohlo být ono.
Ještě - prosím, odpovědět na otázky o výchozí jazyk a šablon.
Vidím tu ještě jedna věc - přeložený archiv stránek Subfóra nefungují a dát prázdné výsledky. Hlavní a po stranách jsou v pořádku. Pro archiv stránek subforum je chyba. Proto je také množství odkazů bude stejný obsah - prázdný obsah, a to také může být důvod, proč Google vám napsal toto. Prosím, řekněte, které verzi VB používáte? Podporované 3,8 nebo nižší, některé - jak si pamatuji něco takového stane na 3,6, protože chyba VB. Není-li podporované verze a VB bug - Najdu vlákno o něm a doporučuji napsat VB týmu o řešení tohoto problému. Bohužel jsem očekávat, že nebude dělat to, protože to není podporována verze už ne. Ale - nejprve prosím, sdělte to, jakou verzi používáte, tak jsem žádný pas více slov a čas pro spekulace;)
Ahoj opět znovu:)
Tentokrát jsem se kontrolovat své odkazy zobrazit vlákno a vidím 2 věci zde
1. Nikdo není vinen - jak jsem viděl několik těchto vazeb (ne všechny viz číslo 2) všechny vlákna byla velmi krátká mají jen jednu větu v něm. Takže všechny ty byly velmi podobné výchozí - 99% obsahu bylo uspořádání. To nemá nic společného s vBET - je to jen obsah vlastního vlákna. vBET jen přeloží tak, že ve skutečnosti je více podobných stránek pro ty, ale pokud zakážete vBET nejsou přeloženy stránky, bude stále podobné navzájem, pokud máte jen jednu větu, jen místo na niti. Takže jsme nic dělat.
2. Možná, že zabít fórum sami tím, že omezí počet míst vidět hosty. Nyní jsou všechny stránky, pro mě mají stejný obsah s sdělit, že bych měl registrovat. Pamatujte, že Google se dívá stránky jako host - takže pokud je vaše omezení mod je hloupý, že zabije fórum, protože Google bude vidět všude stejný obsah říkat jej zaregistrovat;) Ujistěte se, že omezení mod je dost chytrý, nebo zakázat.
Ahoj opět znovu:)
Tentokrát jsem se kontrolovat své odkazy zobrazit vlákno a vidím 2 věci zde
1. Nikdo není vinen - jak jsem viděl několik těchto vazeb (ne všechny viz číslo 2) všechny vlákna byla velmi krátká mají jen jednu větu v něm. Takže všechny ty byly velmi podobné výchozí - 99% obsahu bylo uspořádání. To nemá nic společného s vBET - je to jen obsah vlastního vlákna. vBET jen přeloží tak, že ve skutečnosti je více podobných stránek pro ty, ale pokud zakážete vBET nejsou přeloženy stránky, bude stále podobné navzájem, pokud máte jen jednu větu, jen místo na niti. Takže jsme nic dělat.
2. Možná, že zabít fórum sami tím, že omezí počet míst vidět hosty. Nyní jsou všechny stránky, pro mě mají stejný obsah s sdělit, že bych měl registrovat. Pamatujte, že Google se dívá stránky jako host - takže pokud je vaše omezení mod je hloupý, že zabije fórum, protože Google bude vidět všude stejný obsah říkat jej zaregistrovat;) Ujistěte se, že omezení mod je dost chytrý, nebo zakázat.
1. Je to italský fóra obsah příspěvků je průměr, a to nemá nic společného s tím, co jste řekl.
2. Nejsem zabít, protože fórum, zaregistrujte se mod po 3 návštěvách (jeden z nejpopulárnějších nainstalován mods), nemá nic společného s roboty, jak se procházejí, dokonce i děti vědí, že kromě toho jsem od té doby používat vBET Bezplatná verze vyšla (asi rok??) a nic se změnil nebo přidal od té doby.
Problém je, že moje forum je považován za středně fórum s 368.000 vlákna, když Google pošle boty na mých stránkách, které skutečně vidět 368.000 závity Ale www.google.52languages, že vidí 1.540,000 indexovány vlákna, která způsobila Bot Google útočit na mé stránky se snaží zjistit, kde jsou. My vyrovnávací paměť byla stanovena na pět dní se všemi jazyky, jsou uložené, ale teď (testovací) Nastavil jsem to na 2 dny s 4 jazycích je cache, která v tuto chvíli mohu potvrdit, že problém je vBET, protože teď jsem se na 766.000 indexovány závity a Google roboty přestaly útočit mé stránky.
Příklad: Vaše stránky 5.578 efektivní vlákna, ale Google vidí 334.000 indexovány vlákna, chápete, kde je problém?
Bez trestný čin, musíte zjistit, co se děje s pomocí Google a najít řešení pro problém, protože Google zjistila 52x jazyků je falešný | duplicitní indexovány odkazy znamená, že si odkazy nejsou fyzicky neexistují a nemohu tvrdit, že od té doby je to pravda, je to cache na našich serverech, je to jako podvod.
Na malých fóra, které nevěnují pozornost, ale na střední | velké fórum není kolem nepozorovaně.
Měli byste začít investovat jazyk parametr URL (adresa? Language = en "), to je to, co spouští Googlu roboty ověřit vBET Powered stránek. Máte vBSEO (já ne), což znamená, že používáte jiný jazyk parametrem, který v současné době je kolem Googlu pozornost.
Mnoho dalších vBET uživatelé mají stejný problém, takže to není náhoda!
PS. Google Centrum nápovědy prohlášení: Obecně platí, že se tato zpráva zobrazí, pokud se objeví relativně vysoký počet adres URL pro vaše webové stránky.
S pozdravem
1. Prosím, zapněte italskou vlajkou na forum (nenašel jsem ji) - teď uživatele, který změnil jazyk, nejsou schopni se vrátit zpět do původního jazyka. Jak jsem psal obsah vláken, které jsem mohl vidět, než jsem viděl, že jsem se zaregistrovat jen jednu větu, ve všech případech. To není to, co osobně se domnívám, jak průměrná délka obsahu. Opět to dělá stránky, vypadá velmi podobné, protože rozdíl mezi krátkodobými vláken je jen jedna věta - zbytek je rozložení, které je stejné. Nevím, jak jste si jistá, že to nemá nic společného s tímto případem. Pokud víte něco, co nemáme, prosím jen sdílet tak budeme schopni pomoci rychleji. Víte, proč tento e-mail byl odeslán?
2. Nemám uzel, co je školní program pro děti ve své zemi, ale doufám, že to bude velmi užitečné, aby věděli, že zaregistrujte mod po 3 návštěvách nemá nic společného s roboty, jak se procházejí.
Prosím, zaměřit se na toto téma. A dát potřebné odpovědi - nevěděl jsem, která mod používáte a já jsem se ani nezeptal, protože to není pro mě důležité - důležité je, je to bezpečné spouštění. Pokud jste 100% jisti, že je to bezpečné pak skvělé. Jen v případě, že jste měli nějaké pochybnosti, můžete vidět, jak Google vidí vaše fórum v Nástrojích pro webmastery.
Vezměte prosím na vědomí, že Google boty jsou neútočí jiných stránek - Google nepoškozují stránky. Doporučujeme použít vyrovnávací paměti na delší lhůtě, protože je to lepší výkon. Také pokud máte pocit, že to určitě jediný důvod, proč je počet překladů na stránce - klidně vypnout některé z nich, a aby opět po jednom z času na čas. Ještě prosím, že vaše licence je aktivní po dobu 6 měsíců a máte tohoto e-mailu nyní. Je těžké uvěřit, že po dobu 6 měsíců Google neměl viděl ty odkazy - ve skutečnosti mnozí z těch, které jste již indexována. Takže jsem si jistý, že to je příčina e-mail, který jste dostali. I když je to prosím v úvahu všechny informace, které bylo dáno vám po analýze těchto vazeb.
Nevím, co myslíte tím efektivní vlákna.
Také prosím, na vědomí, že pracujeme na tomto problému - máš výsledky naší analýzy. A prosím, držte se říkat to, co považuje Google - protože jste to vy, kdo se domnívá, že Google najít to správné. Máme spoustu fór, které nemají absolutně žádný problém s Google a všech jazycích zapnuté. A není pravda, že obsah není fyzicky existuje, prosím, říct, co můžeme tvrdit, že něco ... Obsah existuje pro každého, kdo navštíví, a to fyzicky existuje v databázi v originále a ve vyrovnávací paměti v překladu. To není světy loterie - to je překlad nemohlo stát, pokud se obsah neexistuje. A nic se tady podvádí - přečtěte si Google TOS - to je Google, který tvrdí, že překlad může být mezipaměti pro max. 15 dnů. To je vše v pořádku s Google v případě automatické překlady - je to Google, který se tímto překladem:)
Také žádný klient může říct, že jakýkoliv obsah, který je přenášen na něj je ze statického souboru nebo ne. Ve skutečnosti se v těchto dnech téměř nic není statické nyní. V vBulletin žádné stanovisko plečky ze statických HTML konstrukce - vše na základní data z databáze (jazyky, šablony, styly). Nemám tušení, co je vaše znalosti o architektuře klient-server s tenkým klientem, ale uvědomte si, že obsah existuje-li link odpovědi. Říkat, že Google se domnívá, že podvádí, protože neexistuje nemá nic společného s realitou.
Dále upozorňujeme, že můžete v každém okamžiku spojení použít vBET SEO a / en / místo language = - tato konfigurace je jen na vás a vBET podporuje bez vBSEO.
O vědomí, které si dal - jak jsem psal, pokud máte pocit, že objevil skutečný důvod vašeho problému pak máte řešení. Ještě prosím, že to je nějaká obecná odpověď i bez kontroly, co se stane. Já bych nepočítal, že:
1 - máte podobné množství odkazů na půl roku.
2 - Google Mail sám říká:
"Googlebot může zbytečně procházet velký počet různých adres URL, které odkazují na stejný nebo podobný obsah, nebo procházet části webu, které nejsou určeny k navštívena Googlebot".
Takže ještě jednou, prosím zvážit naše rady a analyzovat výsledky. Pokud máte pocit, že je jen otázkou množství překladů, které jste zapnuli - pak víte, že řešením.
Myslíte si stále potřebují naši pomoc / poradit v této záležitosti?
Jediná věc, která byla vypnuta byl italský jazyk (Obrátil jsem se na to), protože je to fór mateřským jazykem jsem si nemyslel, že to vadilo tak jsem byl dobrý, protože před rokem, takže co je teď?
Zde je příklad (webu), co mám na mysli, když říkám, efektivní indexovat příspěvků.
Před vBET (efektivní forum statistiky indexované):
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg
Po vBET (není efektivní fórum indexovány statistiky):
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg
Co se snažím říct je, že 52x jazyk přeloženo příspěvky jsou nyní považovány za duplicitní příspěvky od Google. E-mail je samozřejmý
V mé vlastní slova, když říkám, že útok bot mám na mysli, když máte 300 Google roboty těžko procházet vaše webové stránky ve stejné době jíst a násilím vyrvat na šířku pásma, RAM a CPU a působit fórum stánky. A to napsal ve svém dopise dále ve více profesionálně, ale význam je stejný.
Oficiální Google E-mail:
Googlebot potýkají s problémy při procházení vašich stránek http://mysite.com/.
Googlebot narazil extrémně velké množství odkazů na vašich stránkách. To může znamenat problém s vaším stránek URL strukturu. Googlebot může zbytečně procházet velký počet různých adres URL, které odkazují na stejný nebo podobný obsah, nebo procházet části webu, které nejsou určeny k navštívena Googlebot. V důsledku toho může být Googlebot spotřebuje mnohem větší šířku pásma, než je nutné, nebo nemusí být možné zcela index veškerého obsahu na vašich stránkách.
Četl jste to, co podporuje Google tým mi psal? -> Obecně se tato zpráva zobrazí, pokud se objeví relativně vysoký počet adres URL pro vaše webové stránky.
Napsali jste všechno a nic, protože nechápu angličtiny, tak mi opravu v jednoduchých kroků, jako je;
1. Do této
2. Myslíte, že
3. A to
atd.
S pozdravem
Stále čeká na nápravu.
S pozdravem
Jediná věc, která byla vypnuta byl italský jazyk (Obrátil jsem se na to), protože je to fór mateřským jazykem jsem si nemyslel, že to vadilo tak jsem byl dobrý, protože před rokem, takže co je teď?
Je to jen poradit od našeho týmu, který, aniž by tato vlajka uživatelé nebudou moci vrátit zpět do původního jazyka, když kliknete na vlajku. Tak to je moudré, aby vlajku pro váš výchozí jazyk:)
Zde je příklad (webu), co mám na mysli, když říkám, efektivní indexovat příspěvků.
Před vBET (efektivní forum statistiky indexované):
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg
Po vBET (není efektivní fórum indexovány statistiky):
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg
Co se snažím říct je, že 52x jazyk přeloženo příspěvky jsou nyní považovány za duplicitní příspěvky od Google. E-mail je samozřejmý
To není pravda. Máte problémy s fórem. Máte rozbité Archiv - a většina odkazů dostali od Google e-mailu se o archiv. Ty zcela ignoroval naši podporu - jste neodpověděl na otázky o verzi a pořád říkám, co si myslí a co není pravda. Pokud chcete vyřešit váš problém, prosím ladem naši podporu rady. Zeptali jsme se o vaší verzi BB, protože jste porušili archivu. Že je podporováno 3,8 nebo některé nejsou podporovány verze? Víme, že Archiv je rozdělen na 3,6, protože vBulletin chyby. To vám dává tisíce odkazů nefunguje - a máte z Google email o nesprávné odkazy. Místo toho, poslouchat naši podporu a spolupráci si pořád říkám nějaké směšné a myslíte si, že je důležité, aby ho v červené barvě.
Jaký je váš cíl tady? Chcete, aby naši podporu při řešení vašeho problému, nebo jste jen snaží zastrašit ostatní? Protože pokud chcete tento problém vyřešit, prosím spolupracovat s naší podporou.
Také o image, který si dal - je to váš nesprávné interpretaci. Google se nestará o počet pracovních míst ukazuje fóru. A to nemůže starat o to. Je to proto, že Google indexuje všechny stránky, které nejsou blokovány! Na fóru se členem strany, skupiny, bažiny snad, alba a tak dále ... a tak dále ... Také forum může mít mnoho dalších pluginů, které vytvoří další stránky (jako arcade).
Takže prosím pochopit: jste na omylu. Google nepovažujeme přeložený obsah je kopírování. Máte problém s vlastní fórum, a zjistili jsme, oblasti možných příčin. Takže prosím - ladem našich pokynů / dotazů. V opačném případě to může být označen za vyřešený, protože se vám zdá být nemají zájem s naší podporou, stejně jako se opakovat to, co si myslíte špatně - už jsme si to - není žádný třeba opakovat znovu. To není pravda. Prosím, zaměřit se na řešení vašeho problému, pokud chcete, aby byl vyřešen. Prosím odpovězte na otázku a udržet pozornost na archiv.
Oficiální Google E-mail:
Googlebot potýkají s problémy při procházení vašich stránek http://mysite.com/.
Googlebot narazil extrémně velké množství odkazů na vašich stránkách. To může znamenat problém s vaším stránek URL strukturu. Googlebot může zbytečně procházet velký počet různých adres URL, které odkazují na stejný nebo podobný obsah, nebo procházet části webu, které nejsou určeny k navštívena Googlebot. V důsledku toho může být Googlebot spotřebuje mnohem větší šířku pásma, než je nutné, nebo nemusí být možné zcela index veškerého obsahu na vašich stránkách.
Přesně tak! MÁTE ŠPATNĚ struktury! MÁTE ŠPATNĚ obsah! a my jsme psali to na vás hned na začátku - Jste havaroval archiv, kde jsou tisíce nefungují odkazy! Takže prosím, začít používat naši podporu, kterou požádal o místo se snaží vyděsit naše uživatele. Co očekáváte od nás, když žádáte o podporu, a to ignorovat?
Napsali jste všechno a nic, protože nechápu angličtiny, tak mi opravu v jednoduchých kroků, jako je;
1. Do této
2. Myslíte, že
3. A to
atd.
S pozdravem
Tady máte přesné informace, které byste měli zablokovat členem strany a jak to udělat:
Zde máte informace, že vaše archivu narazil, otázka o vaší verzi phpBB a co dělat v případě, že není podporována verze:
To je velmi přesné instrukce - prosím, sdělte to, jakou verzi používáte vBulletin.
A tady máte informace, které vyčnívají neměli dělat nic s příspěvky, které jsou velmi krátké (stačí 1 věta), protože to je otázka nikoliv obsahu vBET. Když obsahu budou mít delší (uživatelé si odpovědí) obsah těchto stránek nebude již podobné:
Takže:
1. Udržujte své členské stránky blokovány tak, jako jste to v poslední době (pouze pro registrované uživatele), nebo pomocí souboru robots.txt, jak to je popsáno zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . html # post1178
2. Zkontrolujte, zda v Nástrojích pro webmastery vaše "3 návštěv Guest" mod je Google save - Podívejte se, jak Google viz fórum tím, že na některé URL vlákna. Zkontrolujte, zda několikrát (nelze říci, společnost Google bude používat stejné IP každé kontrole). Tímto způsobem budete mít opravdu jistotu, že mod je zachránit pro roboty.
3. Máte rozbité Archiv - prosím, sdělte to, jakou verzi phpBB používáte?
4. Pro krátké témata stačí dát nějakou delší odpověď, že (samozřejmě různé), nebo jen udržet, protože doufá, že lidé budou odpovědět na tyto závity.
PS.
Berte prosím moji omluvu za pozdní odpověď. Byl jsem na delegace a Kamil bylo řečeno, aby tuto otázku se mi. Takže ještě jednou sorry:)
Dobrý den,
Musím říct, že Michal má pravdu, měl jsem stejné varování od společnosti Google a je snadno řešit, když se podíváte na to, co URL jsou příčinou problému. V mém příkladu jsem měl hodně duplicitní obsah, protože vbet vložka: & language = cs, ve francouzském URL. Pokud půjdete do parametrů v Webmaster Tools můžete vyřešit bez tohoto parametru. A zároveň se dívat na své roboty souboru. Mám také zakázat v souboru archivu roboty, nepotřebuji to. Tam je hodně práce, aby si s robots.txt, pokud používáte VBET.
A já nevěřím, doporučujeme použít více než 20 jazyků, nemusíte to:)
Dvojité příspěvek, omlouvám se!
Je to jen poradit od našeho týmu, který, aniž by tato vlajka uživatelé nebudou moci vrátit zpět do původního jazyka, když kliknete na vlajku. Tak to je moudré, aby vlajku pro váš výchozí jazyk:)
To není pravda. Máte problémy s fórem. Máte rozbité Archiv - a většina odkazů dostali od Google e-mailu se o archiv. Ty zcela ignoroval naši podporu - jste neodpověděl na otázky o verzi a pořád říkám, co si myslí a co není pravda. Pokud chcete vyřešit váš problém, prosím ladem naši podporu rady. Zeptali jsme se o vaší verzi BB, protože jste porušili archivu. Že je podporováno 3,8 nebo některé nejsou podporovány verze? Víme, že Archiv je rozdělen na 3,6, protože vBulletin chyby. To vám dává tisíce odkazů nefunguje - a máte z Google email o nesprávné odkazy. Místo toho, poslouchat naši podporu a spolupráci si pořád říkám nějaké směšné a myslíte si, že je důležité, aby ho v červené barvě.
Jaký je váš cíl tady? Chcete, aby naši podporu při řešení vašeho problému, nebo jste jen snaží zastrašit ostatní? Protože pokud chcete tento problém vyřešit, prosím spolupracovat s naší podporou.
Také o image, který si dal - je to váš nesprávné interpretaci. Google se nestará o počet pracovních míst ukazuje fóru. A to nemůže starat o to. Je to proto, že Google indexuje všechny stránky, které nejsou blokovány! Na fóru se členem strany, skupiny, bažiny snad, alba a tak dále ... a tak dále ... Také forum může mít mnoho dalších pluginů, které vytvoří další stránky (jako arcade).
Takže prosím pochopit: jste na omylu. Google nepovažujeme přeložený obsah je kopírování. Máte problém s vlastní fórum, a zjistili jsme, oblasti možných příčin. Takže prosím - ladem našich pokynů / dotazů. V opačném případě to může být označen za vyřešený, protože se vám zdá být nemají zájem s naší podporou, stejně jako se opakovat to, co si myslíte špatně - už jsme si to - není žádný třeba opakovat znovu. To není pravda. Prosím, zaměřit se na řešení vašeho problému, pokud chcete, aby byl vyřešen. Prosím odpovězte na otázku a udržet pozornost na archiv.
Přesně tak! MÁTE ŠPATNĚ struktury! MÁTE ŠPATNĚ obsah! a my jsme psali to na vás hned na začátku - Jste havaroval archiv, kde jsou tisíce nefungují odkazy! Takže prosím, začít používat naši podporu, kterou požádal o místo se snaží vyděsit naše uživatele. Co očekáváte od nás, když žádáte o podporu, a to ignorovat?
Tady máte přesné informace, které byste měli zablokovat členem strany a jak to udělat:
Zde máte informace, že vaše archivu narazil, otázka o vaší verzi phpBB a co dělat v případě, že není podporována verze:
To je velmi přesné instrukce - prosím, sdělte to, jakou verzi používáte vBulletin.
A tady máte informace, které vyčnívají neměli dělat nic s příspěvky, které jsou velmi krátké (stačí 1 věta), protože to je otázka nikoliv obsahu vBET. Když obsahu budou mít delší (uživatelé si odpovědí) obsah těchto stránek nebude již podobné:
Takže:
1. Udržujte své členské stránky blokovány tak, jako jste to v poslední době (pouze pro registrované uživatele), nebo pomocí souboru robots.txt, jak to je popsáno zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . html # post1178
2. Zkontrolujte, zda v Nástrojích pro webmastery vaše "3 návštěv Guest" mod je Google save - Podívejte se, jak Google viz fórum tím, že na některé URL vlákna. Zkontrolujte, zda několikrát (nelze říci, společnost Google bude používat stejné IP každé kontrole). Tímto způsobem budete mít opravdu jistotu, že mod je zachránit pro roboty.
3. Máte rozbité Archiv - prosím, sdělte to, jakou verzi phpBB používáte?
4. Pro krátké témata stačí dát nějakou delší odpověď, že (samozřejmě různé), nebo jen udržet, protože doufá, že lidé budou odpovědět na tyto závity.
PS.
Berte prosím moji omluvu za pozdní odpověď. Byl jsem na delegace a Kamil bylo řečeno, aby tuto otázku se mi. Takže ještě jednou sorry:)
1. My robots.txt byl stejný, já nic neměnil a vypadá dobře:
User-agent: *
Disallow: / admincp /
Disallow: / clientscript /
Disallow: / cpstyles /
Disallow: / members /
Disallow: / customavatars /
Disallow: / customprofilepics /
Disallow: / images /
Disallow: / modcp /
Disallow: / ajax.php
Disallow: / attachment.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / editpost.php
Disallow: / global.php
Disallow: / image.php
Disallow: / inlinemod.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / login.php
Disallow: / member.php
Disallow: / memberlist.php
Disallow: / misc.php
Disallow: / moderator.php
Disallow: / newattachment.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / online.php
Disallow: / poll.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / printthread.php
Disallow: / private.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / register.php
Disallow: / report.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / search.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / usernote.php
2. Ne, neukládá
3. Můj archiv funguje, všechny odkazy testovány a pracovat, kde jsi viděl, že zlomené?
4. Jen malé příspěvky jsou místa, kde noví členové se prezentují a jen říct "Ahoj, mé jméno je Tom" Nemohu nic dělat, 90% příspěvků jsou průvodci význam střední velikosti.
pepito69 řekl něco zajímavého, který zahrnuje parametr url, jak jsem uvedl výše
V mém příkladu jsem měl hodně duplicitní obsah, protože vbet vložka: & language = cs, ve francouzském URL. Pokud půjdete do parametrů v Webmaster Tools můžete vyřešit bez tohoto parametru.
ale jenom že pro jeden jazyk Jdu to pro všechny jazyky, takže je to důvod, a to, co musím dělat přesně?
PS. Nemám vbSEO nainstalovány, ale použití vBSEO Mapa, která vylučuje již v archivu, já myslím, že vyloučit to, aby robots.txt? Nikdy jsem neviděl nikoho tady nebo jakékoliv jiné místo vyloučit, že v robots.txt
Chci jednoduchou podrobné pokyny,
PŘÍKLAD:
1. Do této
2. Myslíte, že
3. A to
pepito69,
Nikdy jsem neviděl tak velké robots.txt, jak máte, je vše, co opravdu nutné?
V nemovitosti jsou pouze 3 botů, které jsou považovány za špatné Bots * a nebylo by jednodušší dát je do souboru. Htaccess, ne?
PS. Vaše příznaky se nezobrazují
* Baiduspider
* Mozilla / 5 (.*) Twiceler
* Yeti
Díky Mario,
Ano, můj roboty soubor Možná je velký, není optimální, ale funguje pro mě a to mi neublíží.
I toto bude zahrnovat roboty v mém htaccess, díky.
ale jenom že pro jeden jazyk Jdu to pro všechny jazykové
Ne, můj kamarád, i já si to ve všech jazycích, to byl jen příklad. Ale protože jsem použil parametry Webmaster Tools jsem zvýšil svůj účet Google procházet znovu. Pořád nevím, jak řešit další problémy s VBET, důležitější pro mě, jako OBE jsem s kódem jazyka a rozbité slova, které používají některé akcenty (O, N, atd.).
No, já vyloučit archiv v robots.txt, a nemám žádné archivu webové stránky v indexu Google.
Myslel jsem si mnohokrát použít vbseo mapa stránek, ale můj web je velmi dobře plazil koupit Google. Vždycky platí toto pravidlo: Pokud něco funguje, nedotýkejte se ho.
Promiň, že jsem vám říci, co musíte udělat, jsem jen podělit o své zkušenosti.
Díky. My příznaky neprojevují v / index.php, ale jsou viditelné v fór, budu řešit to teď.
1. My robots.txt byl stejný, já nic neměnil a vypadá dobře:
User-agent: *
Disallow: / admincp /
Disallow: / clientscript /
Disallow: / cpstyles /
Disallow: / members /
Disallow: / customavatars /
Disallow: / customprofilepics /
Disallow: / images /
Disallow: / modcp /
Disallow: / ajax.php
Disallow: / attachment.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / editpost.php
Disallow: / global.php
Disallow: / image.php
Disallow: / inlinemod.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / login.php
Disallow: / member.php
Disallow: / memberlist.php
Disallow: / misc.php
Disallow: / moderator.php
Disallow: / newattachment.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / online.php
Disallow: / poll.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / printthread.php
Disallow: / private.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / register.php
Disallow: / report.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / search.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / usernote.php
2. Ne, neukládá
3. Můj archiv funguje, všechny odkazy testovány a pracovat, kde jsi viděl, že zlomené?
4. Jen malé příspěvky jsou místa, kde noví členové se prezentují a jen říct "Ahoj, mé jméno je Tom" Nemohu nic dělat, 90% příspěvků jsou průvodci význam střední velikosti.
pepito69 řekl něco zajímavého, který zahrnuje parametr url, jak jsem uvedl výše
ale jenom že pro jeden jazyk Jdu to pro všechny jazyky, takže je to důvod, a to, co musím dělat přesně?
PS. Nemám vbSEO nainstalovány, ale použití vBSEO Mapa, která vylučuje již v archivu, já myslím, že vyloučit to, aby robots.txt? Nikdy jsem neviděl nikoho tady nebo jakékoliv jiné místo vyloučit, že v robots.txt
Chci jednoduchou podrobné pokyny,
PŘÍKLAD:
1. Do této
2. Myslíte, že
3. A to
pepito69,
Nikdy jsem neviděl tak velké robots.txt, jak máte, je vše, co opravdu nutné?
V nemovitosti jsou pouze 3 botů, které jsou považovány za špatné Bots * a nebylo by jednodušší dát je do souboru. Htaccess, ne?
PS. Vaše příznaky se nezobrazují
* Baiduspider
* Mozilla / 5 (.*) Twiceler
* Yeti
1. Nebylo to stejné - jinak by Google zobrazí odkaz na uživatelské stránce, protože Google nemá navštěvují stránky blokovány robots.php a máte na varování e-mailem odkaz:
http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
Teď je to OK. Nebylo to před nějakým časem a Google byl u toho. Můžete být klidný nyní o této části:)
2. Pokud není bezpečná pro roboty a ukazují na roboty blokování komunikace by se mělo vážně zvážit odstranění tohoto mod. V opačném případě Google začne indexování stránek, které viděl - takže stránky s blokováním komunikace. Také v tomto případě je hlavní příčinou vašeho problému - všechny stránky vyhledává Google stejné - jen zablokování komunikace.
Jak jsem pochopil jste zaškrtli v Google Webmaster Tools, jak vidět své forum, a viděli jste, že Google viz sdělit, že by se měli zaregistrovat - ano?
3. Jak jsem napsal v úvodu své odkazy na sub-fór v archivu nefungují vůbec. Pouze na hlavní forum a závity. To je špatně tisíce odkazů na vašich stránkách archivu. Například:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
To je odkaz na běhounu archivu a funguje, ale v tom, že obsahem jsou odkazy v horní části stránky pod fóra, kde je součástí vlákna. Příklad:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
A všechny tyto odkazy jsou nefunkční - jen na hlavní fórum. Všechny archivní Podsekce odkazy nejsou funkční. To dělá tisíce nefungují odkazy na tisíce stránek Archiv vláken.
VY stále ještě neřekl, USA, které vBulletinu Verze používáte ...
V této chvíli bych se vsadit, že to není podporováno phpBB 3.6 - prosím, nebojte se, nebudeme vás přestala podporovat. Musíme vědět, že vám pomůže lépe, protože u 3,6 to je známé vBulletin chyba. Pokud je to jiná verze, je možné, že je to chyba vBET. Je důležité zjistit, co je příčinou, aby vám pomohl.
4. Nejsem psaní o 90% z vašich příspěvků. Psal jsem o příspěvky uvedené ve službě Gmail. Ostatní jsou mimo rozsah této diskuse. Google uvedeny pouze posloupnosti s jednou větou, jak jsem ti psal (alespoň ty, které jsem mohl udělat ještě dříve, než si mod mi řekl, že k registraci). Chápete teď? To není problém s celou fórum. Jak jsem už psal - já bych se starat o ty - lidé budou psát odpovědi tam a ty nebudou podobné již - stejně jako 90% z vašich příspěvků, které vypadá úplně jinak.
Vezměte prosím na vědomí, že pepito69 mohou mít různé konfigurace, které. Ve vašem případě ignoruje jazyk parametr se nedoporučuje, protože nepoužíváte SEO odkazy a to je jediný způsob, jak si uvědomit, že adresy URL jsou různé. Řeknete-li Google ignorovat tento atribut pro Google všechna URL čarodějnice se liší pouze hodnotou parametru jazyka bude považován za stejný obsah - to vytváří chaos v indexované stránky, které budou náhodně měnit jazyků v Google indexu, nebo Google bude jen index vaše hlavní jazyk stránek. Myslím, že ano - novější kontrolovat a neuvědomíte, ve vašem případě. Prosím, nedělejte to tak dlouho, dokud nebudete používat SEO odkazy.
Jednoduchý návod v tomto okamžiku:
1. Pokud vaše "3 x mod" Google není bezpečné - zakázat a kontaktní mod autora o tom.
2. TELL USA jakou verzi phpBB používáte.
Toto je třetí čas, abychom se ptáte na tohle ... Jak čekáte, abychom vám pomůže, pokud nechcete spolupracovat. Nemáme kouzelná hůlka, která bude vytvářet řešení. Potřebujeme vědět, co se děje na vašem serveru.
O velké htaccess -. Já nevím, co píšete o přesně, ale vsadím se, že pro vás není nutné tak velké - Předpokládám, že existují pravidla pro blokování vBSEO odkazy na stránky členských a tak dále. Nepoužíváte vBSEO a nepoužíváte SEO odkazů - vaše malé robots.txt je v pořádku.
TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
Já používám verzi 3.6.12, měli byste vědět, protože jsem zaplatil dodatečné poplatky za zprovoznit (aby byl kompatibilní), protože v archivu problém, takže pokud je to v archivu to je příčinou tohoto, pak je (bez urážky), vaše chyba, protože Dokázal jsi to. :
Pokud vaše "3 x mod" Google není bezpečné - zakázat a kontaktní mod autora o tom.
Autor řekl, že neuškodí Google.
1. Nebylo to stejné - jinak by Google zobrazí odkaz na uživatelské stránce, protože Google nemá navštěvují stránky blokovány robots.php a máte na varování e-mailem odkaz:
1. Jediné, co jsem přidal byl / members / .. všechno ostatní, včetně memberslist.php už tam byl, moje chyba, tak ať je blízko tento argument.
2. Pokud není bezpečná pro roboty a ukazují na roboty blokování komunikace by se mělo vážně zvážit odstranění tohoto mod. V opačném případě Google začne indexování stránek, které viděl - takže stránky s blokováním komunikace. Také v tomto případě je hlavní příčinou vašeho problému - všechny stránky vyhledává Google stejné - jen zablokování komunikace.
2. Neexistuje absolutně žádná potřeba být hrubý, chápu, jak používat robots.txt, ale ve vašem optimalizace průvodce (můj názor) své štíhlé více k nastavení vBSEO, tak mějte na paměti, že nejméně 80% uživatelů, ne vBulletin " t použití vBSEO, takže byste měli mít 2 samostatné vlákna, když mluví o vylepšení tipů a optimalizace, například, "vBSEO optimalizace" a "non vBSEO optimalizace", aby bylo více uživatelsky přívětivé.
3. Všechny archivu odkazy, které zaslali jako nefunkční zdá být v pořádku pro mne, tady je snímek z vašeho archivu zlomené například odkaz:
http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg
4. htaccess komentář není pro vás, ale pro členské pepito69
Poslechněte si Michael Nechci se hádat každý dopis, který je psaný s vámi, jen chci snadný 1. 2. 3. fix a nic víc.
S pozdravem
[PRÁCI PŘESČAS]
Z toho, co mi řekl zástupce společnosti Google, je adresa URL, struktura níže jsou indexovány 4 krát, ale v nemovitosti pro ně je to považováno za 1, by měly být indexovány jako takové a to je pravděpodobně důvod, proč jsem dostal e-mail. Pod příspěvek je jen příklad;
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661 Original
Přeloženo http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=pl
Přeloženo http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=en
Přeloženo http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=es
[PRÁCI PŘESČAS]
TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
Já používám verzi 3.6.12, měli byste vědět, protože jsem zaplatil dodatečné poplatky za zprovoznit (aby byl kompatibilní), protože v archivu problém, takže pokud je to v archivu to je příčinou tohoto, pak je (bez urážky), vaše chyba, protože Dokázal jsi to. :
Máme hodně uživatelů. Víme, co jsme součástí aktuální vlákno. Díky za to, že si vBulletin verze:)
O problému. Ty byl informován, že integrace může být nemožné, protože je vaše verze není podporována, a jste se rozhodli jít na to tak jako tak. Chyba v archivu, který máte, je na straně vBulletin. Můžete byla rovněž informována o tom v PM.
Takže jste si byl vědom asi nefunguje archiv sub-fór na nepodporuje starou verzi vBulletin, od samého začátku. Můžete se také řekl, že proto, že je to chyba phpBB, měli byste kontaktovat phpBB týmu k řešení.
Také vidím, jak v samotném téma, které směřují na vás odmítli naši budoucí podporu. Ale samozřejmě máte plné právo vinit nikoho za nic:)
Co teď s archivem? Máte nyní několik možností:
1. Spojit se s vBulletin tým k řešení jejich problému. Jak jistě víte (ze starých příběhů) Erotika 3.6 mají chybu a když se přidá další parametr URL k archivaci sub-fórum stránky, pak se zhroutí. Je to z vBET rozsahu od starých vBulletin chovají tímto způsobem, i když vBET není nainstalován - tak ve zkratce slovy: je to chyba vBulletin. To je také z našeho rozsahu, protože to není podporována verze. Takže se můžete zeptat vBuletin jsou i nadále zodpovědní za svůj kód a budou opravit. Mohou odmítnout, pokud se rovněž domnívají, vB3.6 jako nepodložený.
2. Můžete blokovat archivu v souboru robots.txt - není dobrý nápad Nedoporučujeme to.
3. Můžete vypnout překlad archivních stránek. K dispozici bude méně stránek v indexu Google, ale bude už nefunkční odkazy.
4. Můžete upravovat rozvržení stránky závitu archivu, aby odkaz na archiv se sub-fór nebudou zahrnuty. Můžete si jej zahrnuty nejsou přeložené stránce a zdravotně postižené na překládal jeden. Na své hlavní stránce fóra archívu nefunkční odkazy na sub-fórum se bude stále, ale to je jen několik odkazů, ne-li tisíce na tisících stránkách archivu vlákno. Dalo by se dokonce z 301 přesměrování na hlavní stránku fóra archiv tak to bude pouze v původním jazyce.
Prosím, řekněte nám, jakou verzi dáváte přednost, a my vás více vyvolený.
Autor řekl, že neuškodí Google.
Ztratil jsem se tady. Nejprve jste psal, že je bezpečné. Pak jste napsal, to není bezpečné. Teď je to zase v bezpečí. Co mě zajímá je to, co jsem vám napsal o Webmaster Tools. Nemáme zájem, co mod autor říkám - je to mezi vámi a ním. Zajímáme se o tom, jak Google viz fórum. Pokud je Google vidět, jak fórum blokované komunikaci, pak mod škody Google, protože Google vidět všude stejný obsah (tedy každého příspěvku je považován za duplicitní obsah). V tomto případě jsme radu, aby nepoužívala už mod, dokud to bude bezpečné pro Google - takže až si budete moci vidět v Google Webmaster Tools, že prohlédnout si všechny stránky normálně a není blokován. To je, jak to je a máme co říct v této oblasti. Je to vaše volba budete ležet ladem radu, nebo ne. Takže zkontrolujte nejprve, a pokud to není bezpečné pak udělal své vlastní rozhodnutí, které si chcete poslechnout.
2. Neexistuje absolutně žádná potřeba být hrubý, chápu, jak používat robots.txt, ale ve vašem optimalizace průvodce (můj názor) své štíhlé více k nastavení vBSEO, tak mějte na paměti, že nejméně 80% uživatelů, ne vBulletin " t použití vBSEO, takže byste měli mít 2 samostatné vlákna, když mluví o vylepšení tipů a optimalizace, například, "vBSEO optimalizace" a "non vBSEO optimalizace", aby bylo více uživatelsky přívětivé.
Omlouvám se, pokud se domníváte, naši odpověď jako hrubý. Právě jsem přidal do TODO seznamu a vytvořit samostatné soubor robots.txt pro non odkazů SEO. Díky za tvůj vzkaz.
3. Všechny archivu odkazy, které zaslali jako nefunkční zdá být v pořádku pro mne, tady je snímek z vašeho archivu zlomené například odkaz:
http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg
Přečtěte si prosím pozorně a ještě jednou, co jsem vám napsal v poslední reakci. Nikdy jsem psal, že odkaz:
je poškozen. Napsal jsem, že to funguje - Broken jsou zahrnuty odkazy na této stránce. Přečtěte si prosím znovu, co bylo popsáno výše. Vím, že tato stránka funguje. To je důvod, proč jsem napsal jste:
Například:
To je odkaz na běhounu archivu a funguje, ale v tom, že obsahem jsou odkazy v horní části stránky pod fóra, kde je součástí vlákna. Příklad:
A všechny tyto odkazy jsou nefunkční - jen na hlavní fórum. Všechny archivní Podsekce odkazy nejsou funkční.
Psal jsem vám, že odkaz funguje - nemusíte se mi obrazovek a dokázat mi, že to funguje:) Jen si pozorně přečtěte, co píšu vám. A teď se podívejte na obrázek a dávejte pozor na horní odkazy (odkaz na archiv se sub-fór) - ty jsou rozděleny:) (s výjimkou odkaz na archiv hlavní forum)
Poslechněte si Michael Nechci se hádat každý dopis, který je psaný s vámi, jen chci snadný 1. 2. 3. fix a nic víc.
Velká:) Doufám, že chápete oblasti problému nyní a vědět, jaké jsou možnosti. Sdělte nám prosím, který z nich chcete, a my vás v tomto směru.
Z toho, co mi řekl zástupce společnosti Google, je adresa URL, struktura níže jsou indexovány 4 krát, ale v nemovitosti pro ně je to považováno za 1, by měly být indexovány jako takové a to je pravděpodobně důvod, proč jsem dostal e-mail. Pod příspěvek je jen příklad;
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661 Original
Přeloženo http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=pl
Přeloženo http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=en
Přeloženo http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=es
Všechny tyto strany mají zcela jiný obsah a případné spuštění nemohl říct, že je to stejné, když text je úplně jiný. Jedná se o různé stránky, které slouží různým obsahem zaměřena na různé přijímače a odpověď nemá smysl pro nás všechny. Prosím PM mě celou zprávu, kterou dostali, s kontaktem na zdroj této zprávy. Chtěli bychom vysvětlit. S největší pravděpodobností, kdo zkontrolovat neviděli skutečný obsah, ale pouze blokuje zprávy (jako já teď) - tak in takovém případě zpětné vazby nemají žádnou hodnotu. Ještě jednou - prosím PM podrobnosti budeme ověřit.
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
Zde je jasně uvedeno, že toto spojení bylo nefunguje (špatně znamená totéž) označen červeně a teď říkáte, že jste nikdy to řekl??
Ztratil jsem se tady. Nejprve jste psal, že je bezpečné. Pak jste napsal, to není bezpečné. Teď je to zase v bezpečí. Co mě zajímá je to, co jsem vám napsal o Webmaster Tools. Nemáme zájem, co mod autor říkám - je to mezi vámi a ním. Zajímáme se o tom, jak Google viz fórum. Pokud je Google vidět, jak fórum blokované komunikaci, pak mod škody Google, protože Google vidět všude stejný obsah (tedy každého příspěvku je považován za duplicitní obsah). V tomto případě jsme radu, aby nepoužívala už mod, dokud to bude bezpečné pro Google - takže až si budete moci vidět v Google Webmaster Tools, že prohlédnout si všechny stránky normálně a není blokován. To je, jak to je a máme co říct v této oblasti. Je to vaše volba budete ležet ladem radu, nebo ne. Takže zkontrolujte nejprve, a pokud to není bezpečné pak udělal své vlastní rozhodnutí, které si chcete poslechnout.
Protože jsem angličtinu a poznat jazyk velmi dobře, já jsem vždy říkal, že omezená host mod nebolí, poškození, obtěžovat, Nejvyšší, potlačit Google roboty.
O problému. Ty byl informován, že integrace může být nemožné, protože je vaše verze není podporována, a jste se rozhodli jít na to tak jako tak. Chyba v archivu, který máte, je na straně vBulletin. Můžete byla rovněž informována o tom v PM.
Takže jste si byl vědom asi nefunguje archiv sub-fór na nepodporuje starou verzi vBulletin, od samého začátku. Můžete se také řekl, že proto, že je to chyba phpBB, měli byste kontaktovat phpBB týmu k řešení.
Také vidím, jak v samotném téma, které směřují na vás odmítli naši budoucí podporu. Ale samozřejmě máte plné právo vinit nikoho za nic
Řekl jste mi, že za příplatek by jste se mou verzi kompatibilní pak po práci, kterou jste řekl, že jejich byl problém s archivem, který jsem nenašel, protože všechny odkazy pracoval pro mě. Spojil jsem se s vBulletin (když jste mi řekl, že), a oni říkali, že je všechno v pořádku.
Spojil jsem se s vBulletin podporu dnes znovu a dostala jsem podobnou reakci jako o rok dříve to, v jednoduchých slov mého archivu, jak má! Přečtěte si vBulletins komentář níže, schovala jsem jméno pivacy důvodů, ale mohu vás ujistit, že je nejstarším členem je tak co teď?
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg
PS. Pokud váš stále nespokojení s jejich reakcí a chtějí, abych se zeptal techničtější otázka, pošlete to sem a budu kopírovat / vložit jej do týmu podpory vBulletinu přímo v pořádku?
Vzhledem k tomu, vBulletin řekl, že to není chyba a všechno je v pořádku problém je na konci, takže čekám na opravu.
S pozdravem
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
Zde je jasně uvedeno, že toto spojení bylo nefunguje (špatně znamená totéž) označen červeně a teď říkáte, že jste nikdy to řekl??
Jste opravdu plýtvání času. A opět jsi nečetl pozorně. Prosím - čtěte celý bod. Pokud bych vám napsat: "Jsem trochu zmatený" - budete chceš dokázat mi, že jsem psal, že jsem málo?? O čem to je vlastně je? ...
To je to, co jsem napsal:
3. Jak jsem napsal v úvodu své odkazy na sub-fór v archivu nefungují vůbec. Pouze na hlavní forum a závity. To je špatně tisíce odkazů na vašich stránkách archivu. Například:
A všechny tyto odkazy jsou nefunkční - jen na hlavní fórum. Všechny archivní Podsekce odkazy nejsou funkční. To dělá tisíce nefungují odkazy na tisíce stránek Archiv vláken.
Dal jsem vám příklad místa, kde najdete odkazy a další příklad nefunkční odkaz sám (v členění po překladu). Je nám líto - ale co je to za problém? Myslíte si stále nevíte, o čem to je, nebo se snažíte něco dokázat tady?
Dále upozorňujeme, že můžete používat uvozovky - včetně obrázků není třeba:)
Řekl jste mi, že za příplatek by jste se mou verzi kompatibilní pak po práci, kterou jste řekl, že jejich byl problém s archivem, který jsem nenašel, protože všechny odkazy pracoval pro mě. Spojil jsem se s vBulletin (když jste mi řekl, že), a oni říkali, že je všechno v pořádku.
Není to pravda - to, co jsem ti psal jste ve své PMS a já také. EOT. Přečtěte si znovu, pokud je třeba připomenout toto. Už jsme začali s uvedením naší PMS v jiné vlákno (to jste se tady), takže není třeba začít znovu. Jakýkoliv jiný obsah, PM součástí veřejně zde budou považovány za spam, protože to je již jiné téma. Jakékoliv kopírování provedené stejným uživatelem se považuje za spam na tomto fóru a na jiném fóru, já vím. Takže prosím - nezačínejte s SPAM.
Spojil jsem se s vBulletin podporu dnes znovu a dostala jsem podobnou reakci jako o rok dříve to, v jednoduchých slov mého archivu, jak má! Přečtěte si vBulletins komentář níže, schovala jsem jméno pivacy důvodů, ale mohu vás ujistit, že je nejstarším členem je tak co teď?
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg
Archiv sub-fórum stránek nehod phpBB 3.6 Máte-li nějaké další reklamní parametr URL. Můžete si to ověřit i na čisté stupně - bez vBET ani žádný jiný mod. Ověřil jsem si, že na forum se zdravotním postižením vBET. Tak to je vBulletin chyba, protože vBulletin má plugin architekturu a podporuje, aby plugin další funkce. Archiv má své vlastní body rozšíření, co znamená, že archiv byl předpovídán být prodloužena. Pokud se zapsáním parametru URL přestávky celou stránku, to znamená, že je chyba v kódu vBulletin a phpBB je týmová práce řešit.
PS. Pokud váš stále nespokojení s jejich reakcí a chtějí, abych se zeptal techničtější otázka, pošlete to sem a budu kopírovat / vložit jej do týmu podpory vBulletinu přímo v pořádku?
Nechápu, co myslí tím, že píše, že není určen k Subfóra být ukazován v archivu - to je a je generován vBulletin ... Možná nebudete rozumět. Stačí jim URL:
A řekni, že to bude zlomil Přidáte-li některý parametr URL - to je chyba. Můžete také dát předchozím odstavci.
Vzhledem k tomu, vBulletin řekl, že to není chyba a všechno je v pořádku problém je na konci, takže čekám na opravu.
Ne, to znamená, že nevědí, co máte na mysli, nebo se prostě flush tě. Nebude to, aby jejich chyba zmizí z jejich kódu a skok do našeho kódu, jen proto, že napsal, že není chyba. Nefunguje to tak. A psal jsem vám, jak si můžete ověřit si, že je vBulletin chyba. Napsal jsem vám to pak jsem to napsal teď. Takže jen zkontrolovat, a prosím, přestaňte psát, že je na naší straně, protože to nebude dělat to vypadá na naší straně po opakovat znovu a znovu. Věděli jste, že ještě zkontrolovat? Věděli jste zakázali vBET a zkontrolovat si, že spojení spadne s parametrem přidán do URL? Věděli jste?
Členské vBulletin je starší člen, a já nevěřím, že vůbec, že udělal chybu kontrolu archivu (on přístup fóra jako admin), ani že kartáčovaný mě. "Možná," my jsme se navzájem špatně, takže jsem požádala o další pomoc od nich, takže vám umožní vidět to, co říkají znovu.
Žádat o podporu je považována za SPAM pro vás? Je-li tomu tak omlouvám se žádostí o pomoc! Musíte vážně podívat na tuto záležitost z mého pohledu, vBulletin říká, že není chyba, říkáte, že je to chyba phpBB, takže dát si na mém místě a zeptejte se kterým musím věřit?
PS. Nikdy jsem citoval něco z hodin zaslán, nebo od vás, jen jsem citoval vaše citace.
PS2. Vzhledem k tomu, že nejsem kodér mi říct, zkontrolovat, co nemá smysl, takže musím buď věřit, nebo vBulletin na tomto místě.
PS3. Vzhledem k tomu, že žijeme v civilizovaném světě si demokraticky diskutovalo určité problémy, co řekl a různých úhlů pohledu a nic víc. Nejsou žádné těžké pocity z mé strany. Chci se jen pacifically problém vyřešit:)
S pozdravem
Členské vBulletin je vedoucí členem a nevěřím, že vůbec to, že udělal chybu checking the archive (on vstoupili do fóra jako admin) ani to, že Přejel mě, nebo špatně, že jsme každý jiný protože angličtina je naším mateřským jazykem . Snímky mluví jasně. Nechcete nebo nemůžete vyřešit problém, a já budu akceptovat.
Žádat o podporu je považována za SPAM?? Je-li tomu tak omlouvám se žádostí o podporu! Řekl jste, že se jedná o chybu, vBulletin říkal, že tam není! Koho mám věřit?
PS. Nikdy jsem citoval něco z hodin zaslán, nebo od vás, jen jsem citoval vaše citace.
PS2. Pokud je vlákno šla mimo téma to není moje vina, zeptal jsem se vás několikrát se mi jednoduchý fix v 1. 2. 3. způsobem, ale jen jsem obdržel toto
1. Je to jeho chyba
2. Je to vaše vina
3. Je to jejich vina.
Vzhledem k tomu, že žijeme v civilizovaném světě se demokraticky diskutovalo o některých otázkách, co řekl a různých úhlů pohledu a nic víc. Pro mě je problém uzavřen, takže můžete zavřít toto vlákno. Nic ve zlém z mé strany. :)
S pozdravem
To není to, co si myslíte o tom - je to o tom, co se skutečně děje a vy můžete jednoduše ověřit sami - jsme vám dali návod, jak na to. Tak prosím Trow si věří, pryč, protože ti vede v protisměru a jen zkontrolovat. Zkontroloval jsi to?
Vezměte prosím na vědomí, že nedoporučuji nechat problém, tak jak je. Důrazně doporučujeme ji řešit. Dali jsme si další možnosti, pokud vBulletin tým nechtějí napravit své chyby. Můžete použít jeden z těch jako dočasné řešení a ještě kontaktovat phpBB tým k řešení jejich problému. Pokud chcete vyřešit prosím, sdělte nám, jaké možnosti dáváte přednost, a my vás v tomto směru více. V tuto chvíli, dle Vašeho přání - téma za vyřešit.
Dal jsem jim informace, takže čekám na odpověď, jsem se v blízkosti této otázce ještě. :)
S pozdravem
Dal jsem jim informace, takže čekám na odpověď, jsem se v blízkosti této otázce ještě. :)
S pozdravem
Tak jsem se nastavit i zde ještě nejsou vyřešeny. Jsme opravdu rádi, které vám pomohou se pracuje:)
Proč používáte archivu znovu? To je obrovské množství zbytečných duplicitní obsah.
Proč používáte archivu znovu? To je obrovské množství zbytečných duplicitní obsah.
Archiv se doporučuje dissabled Pokud používáte vBseo týmem vBSEO, nejsem používat vBSEO nebo Zoints takže žádné výhody pro mě vypnout.
PS. Google odděluje a vybrat si lepší ze 2 z normálního vláken fóra a Archiv témat, nemají penalizovat vám, že tak to není důvod. Zde je průvodce Google duplicitní obsah příručky z Youtube, věnujte pozornost:
http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
Tak jsem se nastavit i zde ještě nejsou vyřešeny. Jsme opravdu rádi, které vám pomohou se pracuje:)
Zde jsou odpovědi od týmu podpory vBulletin, já jsem je poslal celý seznam adres URL z e-mailu Google (jako bych vás poslal), a vaše nefunkční odkaz příklady.
xxxxxxxxxxx
25 leden '11 11:14
http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
Jak vidíte, chodit do některé z těchto URL není "crash" Takže si nejsem jistý, co mluví.
Pokud dojde k chybě, uveďte mi hlášení o chybě. Ale není tam žádný burácení děje.
Vše nejlepší,
xxxxxxxxxxx
Podpůrný tým, vBulletin
Nákup vBulletin, nejsilnější forum software k dispozici. (Http://www.vbulletin.com/)
mailto: support@vbulletin.com
xxxxxxxxxxxx
26 leden '11 01:12
Osoby, se kterou mluvil řekl, že byla chyba, a že on byl s námi na to. Nevidím problém s URL archivu, že to není rozbíjet fóru. Rád bych slyšel o tom hlášení chyby, protože kód archiv nezměnil věku.
Vše nejlepší,
xxxxxxxxxxxxx
Podpůrný tým, vBulletin
Nákup vBulletin, nejsilnější forum software k dispozici. (Http://www.vbulletin.com/)
mailto: support@vbulletin.com
Tak tady máš Michael, které uvedli v mnoha odpovědích, že archiv nemá žádný problém, co teď bude dál?
S pozdravem
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):